Družinski apartmaji Patricia

Kot vemo, ima Hrvaška obala prečudovite plaže kamor med poletnimi dopusti in tudi čez leto ne zahajamo le Slovenci, pač pa prihajajo ljudje iz celotne Evrope in od drugod. Otok Krk je zelo priljubljena destinacija, kamor se na počitnice odpravljajo tudi mnogi Slovenci.

Otok Krk slovi po izjemno čisti vodi in zelo urejenih plažah. Na otoku Krku se nahajajo tudi mnoge znamenitosti, umetniška in zgodovinska mesta z zelo bogato kulturno dediščino. Otok Krk je zelo priljubljen predvsem pri gostih iz Slovenije, saj je izredno blizu slovenske meje in se tako lahko odpraviš na oddih tudi med letom za le kakšen vikend. Otok Krk pa slovi tudi po znamenitem Krčkem mostu, ki je povezal otok z obalo in zaradi katerega je še bolj dostopen turistom.

apartmaji patricija plaža

 

Na otoku Krku pa se nahaja tudi mesto Baška, ki ima prečudovito peščeno plažo s slamnatimi senčniki. Dopustovanje v obmorskem mestu Baška je vsekakor primerno tako za družine kot tudi za vse, ki si želijo le kvalitetno preživetega dopusta. Baška je primerna za tiste, ki si želijo preživeti dopust v miru in tudi tiste, ki so bolj žive narave in odidejo na dopust ne le na sprostitev, pač pa tudi na uživanje in zabavo. Vsekakor je dopust idealna priložnost tako za sprostitev kot tudi za zabavo in veselje, saj le tako lahko odmislimo vsakdanje skrbi in uživamo. Okolica nudi tudi številne možnosti za aktiven športni oddih.

Bivanje v mestu popestrijo tudi apartmaji Patricia. Apartmaji Patricia se nahajajo na zelo mirni lokaciji in so idealna izbira za družine, ki si želijo miren in sproščujoč dopust. Za rezervacijo apartmajev lahko direktno kontaktirate lastnike, katerih podatke najdete na http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-patricia-4236.html.

Apartmaji Patricia so v neposredni bližini centra Baške in le 5 minut hoje oddaljeni od ene najlepših plaž peščenih plaž na Jadranu. Apartmaji Patricia imajo na voljo dva popolnoma opremljena družinska apartmaja. Vsak lahko sprejme po 4+2 osebe in ima 60 kvadratnih metrov. Apartmaji vsebujejo tudi klimo in satelitsko televizijo. Vsak apartma posebej ima svojo kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, kopalnico in teraso ali balkon. Poskrbljeno pa je tudi za posteljnino, kar je še posebej dobrodošlo, saj imamo tako manj prtljage in skrbi, seveda pa je poskrbljeno tudi za brisače v kopalnici. Terasa je obdana z zelenjem, gostom pa je na razpolago tudi kamin. Z lastniki apartmaja se je mogoče dogovoriti in lahko s sabo pripeljemo tudi hišne ljubljenčke. Apartmaji Patricia so od centra mesta, kjer se nahajajo trgovine, kavarne in številne restavracije oddaljeni le 300 metrov.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*