3 ideje za duhovno rast v nosečnosti

Obdobje nosečnosti je čas, ko se energija ženske še bolj približa božanskemu. Obstret nosečnice se opisuje kot zelo bleščeč in v zlatih odtenkih. Tak obstret nakazuje, da je nosečnica močno povezana z Izvorom. Da duša otroka vstopi v fizično raven, mora biti vse ustrezno tudi na energetskih nivojih. V stanju nosečnosti je intuicija močno okrepljena ravno zaradi poteka energetskih procesov, ki se odvijajo, da se duša otroka lahko vključi v telo. Duša otroka, ki se uteleša, je na enaki razvojni stopnji kot duša bodoče matere.

duhovna rast nosečnost štorklja

Obe duši sta se predhodno tudi dogovorili katero lekcijo bosta dali druga drugi in to se zgodi ob pravem času. Nič ni izven načrta. Nosečnica je intenzivno povezana tudi z visokimi duhovnimi bitji, ki podpirajo dušo bodočega otroka. Utelešanje duše je proces. Duša v prvih mesecih nosečnosti zelo malo časa prebije v svojem bodočem telesu in stalno prehaja med obema dimenzijama. Ženska je v času nosečnosti v višjih vibracijah, da ta proces lahko poteka.

Obdobje nosečnosti je zato idealen čas za duhovno rast in notranje premike. Podajam tri ideje za duhovno rast v nosečnosti, ki jih je vredno preizkusiti.

  1. Krepitev intuicije

S pomočjo meditacije se pot do okrepitve vašega daru intuicije lahko močno skrajša. Preizkusite meditacijo Prebujanje tretjega očesa in povezava z Nebesi, ki jo brezplačno lahko dobite na www.saska.simonic.eu. S pomočjo te meditacije lahko aktivirate svoje sposobnosti zaznave eterične in astralne ravni ter se s pomočjo nadangela Azraela povežete in vzpostavite stik z duhovnimi bitji ter jih prosite za odgovore.

  1. Uglasitev s prihajajočo dušo

Ko boste krepili svojo intuicijo se boste tudi lažje povezovali s prihajajočo dušo vašega otroka. Uglaševanje s prihajajočo dušo lahko poizkusite na način, ki je opisan v nadaljevanju.

Zaprite oči.

Z globokim dihanjem v trebuh ter globokimi izdihi naj napetosti zapuščajo vaše telo.

Naj žarek miru potuje v sleherni kotiček vašega telesa in poboža vse tiste točke, kjer vladata strah in nezaupanje v prihodnost.

Globok vdih v srce, izdih prinaša olajšanje.

Začutite energijo ljubezni v svojem srcu in ji dovolite, da potuje navzdol po telesu ter objame vašega ljubljenega otroka.

Občutite vajino povezanost in uživajte v njej.

Vprašajte dušo otroka ali bi vam rada kaj povedala in tudi vi ji povejte, kar čutite.

Vzemite si čas za te dragocene dialoge, saj vam duša otroka v času nosečnosti, ko je ta še v tesni povezavi z Izvorom, lahko o sebi pove izredno veliko. Ne obupajte, če vam ne uspe v prvo. Sporočila duše vašega otroka lahko zaznate na različne načine. To, da jih slišite, je le eden od načinov. Pozorni bodite na svoja čustva ter občutke v telesu, ter misli, ki vas prešinejo iznenada in za katere bi lahko rekli, da niso vaše.

  1. Axis mundi

Axis mundi ali os sveta je povezava, ki jo posameznik naredi skozi svoje celotno telo. Gre za to, da se povežemo z energijo Zemlje in energijo Vesolja, ki stečeta skozi naše telo in se srečata. Tako lahko zelo učinkovito vzpostavimo energetsko ravnovesje ter pretok v sebi. Proces nam prinese pomiritev, občutek pripadnosti celoti Vesolja, nas prizemlji in tako lažje sledimo sebi ter živimo svoje bistvo. To pa nas osrečuje in posledično je boljše tudi naše zdravje. Mati, ki vzpostavi os sveta zase, ga s tem vzpostavi tudi svojim otrokom. Priporočam, da se os sveta odpravite vzpostaviti v naravo. Sama se najraje naslonim ob drevo in se najprej povežem z energijo iz središča Zemlje, ki steče od mojih podplatov počasi navzgor. Ta energija je občutno bolj težka od energije Vesolja, ki ponavadi tudi lažje steče skozi telo. Energija Vesolja naj vstopi skozi glavo in nato potuje navzdol po telesu. Ko proces končate, se zahvalite za svoj obstoj. V nosečnosti imamo veliko skrbi glede novega življenja, ki raste v nas. Z rednim izvajanjem opisanega procesa lahko zelo zmanjšamo vpliv stresa na otrokovo telo, saj nam občutek božanske energije ob vzpostavitvi osi sveta pomaga, da se lažje spoprijemamo v vsakdanjimi skrbmi.

Saška Simonič je diplomirana biologinja, ki je med študijem rodila dva otroka in angelsko hčerkico Iris. Je avtorica knjige Rodila sem angela ter dnevnika za žalujoče. Deluje na področju podpore ob umetni prekinitvi nosečnosti zaradi z življenjem nezdružljivih diagnoz ter žalovanja. www.saska.simonic.eu , https://www.facebook.com/saska.simonic6

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*