Telekom Slovenije po novem nudi tudi električno energijo

Trendi glede ponudnikov in uporabnikov storitev se spreminjajo, kot se spreminja tudi družba. Podjetja se morajo v svojem poslovanju vedno znova in znova prilagajati, da lahko svojim strankam ponudijo kar največ, saj stranke v nasprotnem primeru odidejo drugam. Podjetje Telekom Slovenija je zavezano k skrbi za stranke in k ponujanju široke palete izdelkov in storitev po izredno nizkih cenah. Zadnja sprememba v ponudbi je storitev, brez katere ostale, kot so fiksna in mobilna telefonija, internet in televizija, pravzaprav sploh ne bi morale delovati – to je električna energija. Tako ne omogočajo le, da stranke svoje prijatelje in družino lahko kontaktirajo, kjerkoli v svetu se nahajajo, zvečer pa uživajo ob sproščujočem gledanju televizijskih oddaj, ampak po novem zagotavljajo tudi energijo, ki naprave, ki so pri tem v uporabi, poganja. Telekom Slovenije tako v celoti poskrbi za naše aktivnosti doma.

elektrika telekoma slovenije drog

Nekdaj so pravili, da ni dobro imetih »vseh jajc v eni košari« – v praksi to pomeni tudi, da naj ne bi bilo priporočljivo imeti vseh storitev pri enem ponudniku, saj naj bi bilo to precej tvegano, danes pa vemo, da ima lahko to celo številne prednosti. In katere so te prednosti?

Nižja cena: Če veliko hodite v trgovine, ste verjetno opazili, da se vam nakupi v večjih količinah ponavadi finančno bolj izplačajo. Pri storitvah ni nič drugače – več, kot jih zakupite pri enem ponudniku, večji bo ob koncu meseca prihranek. Če bi elektriko, mobilni telefon, televizijo, stacionarni telefon in internet najemali pri različnih ponudnikih, bi bil skupni strošek precej večji. Tako pa lahko združite vse storitve v eno in koristite poceni elektriko Telekoma Slovenije.

Akcijska cena: Večja ponudba po akcijskih cenah je eden izmed najprepričljivejših razlogov, zakaj se odločiti za izjemno ponudbo Telekoma Slovenije. Vsem naročnikom, ki se odločijo za kombinacijo storitev, namreč elektriko prvih šest mesecev storitev nudijo po nekoliko znižani ceni, kar še dodatno pripomore k lažjemu prilagajanju stranke na novega ponudnika.

Dodatni popusti: Tudi ti so del ponudbe, ki so jo v podjetju Telekom Slovenije pripravili za svoje stranke. Tistim, ki so že naročniki in imajo že zakupljen obstoječ fiksni ali mobilni paket , ponujajo ob naročilu elektrike še dodatni popust v višini kar enega evra na mesec. Tako boste za naročnino plačali še manj.

Brezplačna elektrika za en ali dva meseca: Stranka, ki bo do konca leta sklenila naročniško razmerje za paket, ki vključuje fiksni internet in televizijo, ob tem pa se odločila tudi za elektriko Telekoma Slovenije, bo ob vezavi za 24 mesecev za dva meseca dobila brezplačno elektriko. V primeru, da se stranka zaveže za eno leto, ji en mesec ne bo treba plačati elektrike.

Točke zvestobe: Vsi, ki bodo pri Telekomu Slovenije naročili elektriko, bodo prejeli tudi dodatnih 100 točk ugodnosti, ki jih bodo lahko porabili za nakup računalnika, telefona in drugih naprav, koristili pa bodo lahko tudi popuste ob plačilu položnic.

Enostavna zamenjava paketa: Marsikdo se odloči, da v izogib komplikacijam ne bo menjal paketa storitev, čeprav bi mu lahko novi na dolgi rok prinesel velike prihranke. Temu se lahko pri Telekomu Slovenije povsem izognete, saj lahko priklop elektrike naredite kar prek spletnega obrazca, ki vam omogoča, da pogodbo enostavno podpišete z digitalnim podpisom. Zanimiva novost je, da lahko elektriko naročite tudi prek televizije Telekoma Slovenije., brez, da bi sploh zapustili udobje domačega naslonjača.

Če so še včasih govorili, da ni dobro imeti vseh storitev na enem mestu, saj to lahko prinese težave, se je trend zdaj spremenil. Imeti vse stroške na eni položnici je celo priporočljivo, saj to prinaša številne prednosti, kot sta lažji nadzor in v večini primerov, tako kot v primeru Telekoma Slovenije, nižje cene. Če imajo vse storitve zakupljene v enem paketu, tako uporabniki za vse skupaj v splošnem plačajo manj, kot če bi za vsako storitev plačevali položnice pri drugem ponudniku.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*