18 kvalitetnih elektroinštalaterjev v Sloveniji

GM PRO d.o.o.

Vrhovci, cesta XIII 1

1000 Ljubljana

Telefon: 040 848 482

Email: info@gmpro.si

 Podjetje GM PRO d.o.o. je na tržišču prisotno že od leta 2008, ko ga je pri rosnih 22 letih ustanovil mlad zagnan podjetnik, ki je hitro začutil potrebo po tem, da se poda na samostojno poslovno pot. Ukvarjajo se z več dejavnostmi (klimatske naprave, računalništvo), eno od glavnih o kateri bomo govorili danes pa so elektroinštalacije, adaptacije.

Podjetju zadovoljstvo strank pomeni vse in trud, ki ga vlagajo se kaže na podlagi ocen na portalu Moj Mojster, kjer podjetje trenutno drži zavidljivo oceno 4,95/5 zvezdic. Stranke so prepričali predvsem s hitrostjo izvedbe, kvaliteto, osebnim pristopom in natančnostjo. Ocene zadovoljnih strank si lahko ogledate na spodnjem naslovu:

https://www.mojmojster.net/gm_pro_trgovina_in_storitve

V primeru adaptacij se lahko pohvalijo s posebnim orodjem – rezalnikom utorov, ki ima tudi priklop za industrijski sesalec, kar pomeni manj prahu, manj odpadnega materiala. Če iščete zanesljivega partnerja za elektroinštalacijska dela, adaptacije ali montažo klimatskih naprav za katere imajo tudi ustrezno izobrazbo in certifikate, je podjetje odlična izbira. Njihovo visoko strokovno znanje ter izkušnje zadovoljnih strank so zagotovilo za kakovostno izvedbo storitev. Za dodatna vprašanja so dosegljivi preko e-pošte in telefona.

 

ELŠOV-M, Miha Šoštarko s.p.

Vrhpolje pri Kamniku 275

1241 Kamnik

Telefon: 051 389554

Email: miha.sostarko@gmail.com

ELŠOV-M, podjetje, ki ga je leta 2012 ustanovil Miha Šoštarko, se je izkazalo kot vodilno na področju elektroinštalacij, strelovodov, meritev in tehničnega svetovanja. S svojo predanostjo kakovosti in individualnim pristopom do strank so v relativno kratkem času pridobili ugled kot zanesljiv in visoko usposobljen izvajalec.

Podjetje se ne zanaša na iskanje izvajalcev prek portalov, temveč gradi na zaupanju od ust do ust. Miha  verjame v osebno svetovanje, prilagojeno potrebam vsake stranke. Razume, da vsak posameznik ne mara preveč vsiljivega svetovanja, zato se prilagaja željam in pričakovanjem strank.

S pogledom v prihodnost  napoveduje, da bo šlo vse v smeri pametnih inštalacij. Verjame, da bo pametna tehnologija prevladala na vseh področjih, vključno z elektroinštalacijami. V ta namen podjetje ELŠOV-M že zdaj vključuje video nadzor, ENOSTAVNE REŠITVE PAMETNE INŠTALACIJE IN EV POLNILNICE v svojo ponudbo storitev, da bi strankam zagotovilo celovite in sodobne rešitve.

S skrbnim izborom tehnologije in individualnim pristopom k strankam je ELŠOV-M postavil temelje za nadaljnjo rast in uspeh na področju elektroinštalacij. Njihova zavezanost kakovosti, strokovnosti in zadovoljstvu strank jih postavlja v vrsto vodilnih ponudnikov na tem konkurenčnem trgu.

Miha Šoštarko s.p. izstopa s svojo natančnostjo in vizijo za prihodnost. Njihova zavezanost natančnosti in premišljenemu načrtovanju pripomore k vrhunski izvedbi elektroinštalacij. Poleg tega se podjetje ponosno pohvali s svojo zavzetostjo za trajnost in inovacije.

Podjetje ne sledi zgolj trenutnim trendom, temveč gleda v prihodnost. Njihova posebnost je v tem, da ustvarjajo rešitve, ki bodo še desetletja aktualne. S strokovnostjo in predanostjo kakovosti postavljajo visoke standarde v panogi.

Za zaključek lahko povzamem, da podjetje predstavlja vrhunsko izbiro za vse, ki iščejo zanesljivega partnerja na področju elektroinštalacij. Njihova usmeritev v prihodnost, kjer se osredotočajo na pametne inštalacije, ter predanost individualnemu pristopu k strankam ju postavljata v ospredje sodobnih in inovativnih ponudnikov. Z Miho Šoštarko in ELŠOV-M lahko stranke računajo na vrhunsko kakovost, strokovnost ter prijazno in osebno obravnavo.

 

Elektrej Matej Žagar s.p.

Veličane 25

2259 Ivanjkovci

Telefon: 031 431025

Email: elektrej@gmail.com

S svojim ustanovitvenim letom 2021 podjetje Elektrej Matej Žagar s.p. zasije na področju elektroinštalacij, kjer dosega visoke standarde kakovosti in zanesljivosti. Specializirani so za industrijske elektroinštalacije, sklepanje pogodb s podjetji in nudenje celovitih rešitev.

Elektrej ne le izvaja standardne elektroinštalacije, temveč tudi ponuja napredne rešitve, vključno z video nadzorom, kamerami, ter pametnimi inštalacijami. Njihova usmeritev v inovacije in sledenje najsodobnejšim tehnologijam jih postavlja v ospredje konkurence.

Pri izbiri kvalitetnega elektroinštalaterja se podjetje zavzema za oseben pristop, kjer poznanstva in priporočila igrajo ključno vlogo. Njihov profesionalni odnos do strank je odraz predanosti k zagotavljanju visokokakovostnih elektroinštalacij.

V prihodnosti se obeta nadaljnja rast pametnih inštalacij, vključno z naprednimi tehnologijami, kot so naprave na prstne odtise. Podjetje je tako v koraku s časom in pripravljen na nove izzive na področju elektroinštalacij. S svojo predanostjo kakovosti, inovativnosti ter individualnemu pristopu do vsake stranke predstavljajo zanesljivega partnerja na poti do vrhunskih elektroinštalacij.

Pri podjetju je vizija prihodnosti osredotočena na nenehno prilagajanje napredku v elektroinštalacijski panogi. Z zavedanjem naraščajoče potrebe po pametnih rešitvah in inovacijah si prizadevajo ohraniti položaj v ospredju tehnološkega razvoja. Njihova zavezanost kakovosti, skupaj z izjemno strokovnostjo in prilagodljivostjo, obeta trajnostno rast in gradnjo trdnih poslovnih odnosov s strankami. Elektrej je tako odločen prispevati k električno varni in povezani prihodnosti.

 

Iztok Žužek s.p.

Dolenje Zabukovje 4

8231 Trebelno

Telefon: 040 620047

Iztok Žužek se je leta 2017 odločil ustanoviti svoje podjetje, specializirano za elektroinštalacije in vzdrževanje zgradb. Kljub hitremu tehnološkemu napredku se osredotočajo predvsem na klasične inštalacije, saj je povpraševanje po njih še vedno visoko. Podjetje se delno ukvarja tudi s pametnimi inštalacijami in tako sledi tehnološkim smernicam po željah naročnika.

Podjetje se ponaša s kakovostjo svojih storitev, kar jim omogoča dobro ime, ki se prenaša od ust do ust. To kaže na zaupanje strank v njihovo zanesljivost in strokovnost pri izvajanju elektroinštalacij ter vzdrževanju zgradb.

Glede na aktualno povpraševanje se Iztok odloča za ohranitev klasičnih inštalacij ter se ne posveča pametnim inštalacijam. To pomeni, da se osredotočajo na uveljavljene prakse, ki so jih izpopolnili skozi leta izkušenj in dela v panogi.

V prihodnosti podjetje pričakuje, da bo povpraševanje po njihovih storitvah ostalo podobno ali celo naraščalo, čeprav se zavedajo, da je trend naraščajočih stroškov dela v panogi. Kljub temu so prepričani, da bodo s kakovostjo svojih inštalacij še naprej ohranjali trdno pozicijo na trgu elektroinštalacij.

Podjetje. s svojim pristopom in predanostjo kakovostnim elektroinštalacijam ter vzdrževanju zgradb utrjuje svoj ugled na trgu. S skrbno izbranimi klasičnimi inštalacijami zagotavljajo zanesljive rešitve, kar je prepoznala tudi številna zadovoljna strank. Ohranjajo tradicijo ustnega priporočila, saj verjamejo v moč zaupanja in dobrega glasu. Kljub izzivom v panogi pričakujejo, da bodo s svojo strokovnostjo še naprej izpolnjevali pričakovanja strank ter ohranjali vrhunsko raven.

 

3m, Milan Račič s.p.

Muljava 26

1295 Ivančna Gorica

Telefon: 041 724577

Email: info@3m-elektro.si

Podjetje elektroinštalacij 3m, Milan Račič s.p. se s ponosom ponaša z več kot 40-letnimi izkušnjami v elektroinštalacijskem področju. Njihovo delo je izrazito kakovostno, saj so že pet let prisotni na trgu in si ustvarili odličen ugled.

Pri podjetju 3m, Milan Račič s.p. se osredotočajo na različne vrste elektroinštalacij, od video nadzora do alarmnih sistemov. Njihova prednost je v tem, da strankam zagotavljajo vrhunsko izvedbo vseh naročenih storitev.

Eden od ključnih vidikov njihovega dela je tudi svetovanje strankam pri izbiri kvalitetnega elektroinštalaterja. Milan poudarja pomen preverjanja preteklih izkušenj in referenc izvajalcev, saj to zagotavlja zanesljivo in kakovostno storitev.

S poudarkom na kakovosti in zanesljivosti so v podjetju prepričani, da bodo tudi v prihodnosti ostali vodilni na trgu elektroinštalacij. Glede na rastočo potrebo po varnosti in tehnoloških rešitvah so prepričani, da bodo kvalitetni izvajalci vedno imeli stabilno povpraševanje po svojih storitvah.

Podjetje se lahko pohvali s hitrim odzivnim časom, saj strankam omogočajo čakalno dobo, ki znaša le približno 14 dni. S svojim strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in zavezanostjo kakovosti so postali zaupanja vreden partner v elektroinštalacijski industriji.

 

“ELEKTROSTIK” BOGDAN RUPNIK S.P.

Bukovo 28A

5282 Cerkno

Telefon: 041 951001

Email: elektrostik.bogdan@gmail.com

Bogdan Rupnik uspešno posluje že od leta 1990 in zagotavlja svojim strankam vrhunske storitve. Sam pravi, da je izredno pomembno, da je električna inštalacija pravilno nameščena in vzdrževana. Elektroinštalacije imajo namreč ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti in udobja v naših domovih ter poslovnih prostorih.

Ko izbiramo elektroinštalaterja, moramo najprej preveriti, ali ima ustrezne izkušnje in znanje. Pomembno je, da ima elektroinštalater ustrezno izobrazbo ter potrebna certifikate za opravljanje elektrotehničnih del. Lahko preverimo tudi reference njegovega dela in povratne informacije strank, s katerimi je že sodeloval.

Pri izbiri ponudbe ne smemo gledati zgolj na ceno. Najcenejša ponudba ne pomeni nujno najboljše kakovosti dela. Raje se odločimo za elektroinštalaterja, ki nam ponuja ustrezen razmerje med ceno in kakovostjo. Pomembno je tudi, da izvajalec izda račun za opravljeno delo ter da stranka prejme meritev, ki potrjujejo kakovostno izvedbo del.

Pri električnih inštalacijah je ključna tudi upoštevanje zakonodaje in tehničnih smernic. Izvajalec mora biti seznanjen z aktualnimi predpisi, ki urejajo inštalacije ter s tem povezano varnost. Upoštevanje teh smernic je ključnega pomena za preprečevanje požarov, ki so pogosto posledica napak pri električnih inštalacijah.

Prihodnost iz tega področja prinaša veliko sprememb. Gradbena dovoljenja se že zdaj ukinjajo na območjih s poplavno ogroženostjo, kar bo vplivalo tudi na način izvajanja elektroinštalacij. Poleg tega se pričakujejo tudi spremembe in napredki na področju pametnih inštalacij, ki bodo omogočale večjo učinkovitost in varnost v naših domovih.

V sklepnem delu lahko povzamemo, da je izbira dobrega izvajalca ključna za zagotavljanje varnosti in kakovosti elektroinštalacij. Pri izbiri moramo upoštevati izkušnje, reference in ceno ponudbe, pri čemer pa mora biti varnost vedno na prvem mestu. Tudi s spremljanjem zakonodaje in tehničnih smernic lahko prispevamo k zagotavljanju varnosti in kakovosti inštalacij. Bogdana iskreno priporočamo, saj je velik strokovnjak iz svojega področja, zato ga kontaktirajte preko telefona ali emaila še danes.

               

AMtehnik Alan Povše s.p.

Cesta v Mestni log 55

1000 Ljubljana

Telefon: 070 445354

Email: amtehnik2020@gmail.com

Splet: http://amtehnik.wordpress.com

Podjetje AMtehnik, Alan Povše s.p., je kljub svoji relativno kratki prisotnosti na trgu, ki sega v leto 2020, postalo sinonim za kakovostne in zanesljive elektroinštalacijske storitve. Njihov širok spekter storitev zajema tako industrijske in hišne inštalacije kot tudi vezave omaric.

Alan Povše, izkušen elektroinštalater s 20-letnimi izkušnjami, vodi podjetje s strastjo in predanostjo svojemu delu. Njegova strokovnost in osebni pristop k vsaki stranki sta ključna dejavnika, ki podjetje AMtehnik izpostavljata v konkurenci.

V podjetju AMtehnik prisegajo na brezkompromisno kvaliteto. Njihova prioriteta je zagotavljanje vrhunskih storitev, ki ustrezajo najvišjim standardom in varnostnim predpisom. To dosegajo z uporabo sodobnih materialov in tehnologij ter z nenehnim strokovnim izobraževanjem svojih zaposlenih.

Podjetje deluje na celotnem območju Slovenije, kar pomeni, da so vam na voljo ne glede na to, kje se nahajate. V članku so predstavljeni tudi nasveti za izbiro kvalitetnega izvajalca elektroinštalacij, pri čemer poudarjajo pomen priporočil, preverjanja referenc in ustreznih licenc.

Paleta izvedenih projektov podjetja AMtehnik je izjemno pestra. Zajema elektroinštalacije za pisarne, stanovanjske objekte, pametne inštalacije, daljinsko upravljanje, inštalacije za razsvetljavo ter wi-fi omrežja. V podjetju se zavedajo, da je stranka ključnega pomena za uspeh, zato jo postavljajo v središče svojega delovanja. Njihov moto je: »Stranka je kralj!«.

Če iščete zanesljivega in strokovnega partnerja za izvedbo elektroinštalacij, vam svetujemo, da se obrnete na podjetje AMtehnik. Njihova predanost kvaliteti, fleksibilnost in osebni pristop vam bodo zagotovili vrhunsko storitev in brezskrbno izkušnjo.

Podjetje AMtehnik je s svojim hitrim razvojem in brezkompromisno predanostjo kvaliteti postalo pomemben igralec na slovenskem trgu elektroinštalacij. Njihova široka paleta storitev, strokovno znanje in izkušnje ter osredotočenost na zadovoljstvo strank so zagotovilo, da bo AMtehnik še naprej uspešno uresničeval svoje ambicije in krepil zaupanje svojih strank.

 

BOŠTJAN KNAFELC, S.P.

GROBELNO 145

3231 Grobelno

Telefon: 03 5738113

Email: bostjan.knafelc@gmail.com

Podjetje Boštjan Knafelc s.p., ustanovljeno leta 2006, predstavlja vrhunsko izbiro za elektroinštalacije in sorodne storitve. S svojim dolgoletnim delovanjem so postali prepoznavno ime na trgu in s ponosom izvajajo kakovostne storitve v različnih sektorjih.

Ena izmed ključnih storitev, ki jih ponujajo, je video nadzor. S sodobnimi rešitvami za varnost in nadzor so strankam omogočili visoko stopnjo zaščite njihovih domov in poslovnih prostorov. Ne glede na kompleksnost potreb strank, se podjetje ponaša z izkušenimi strokovnjaki, ki zagotavljajo učinkovite rešitve.

Poleg tega so specializirani tudi za namestitev strelovodov. Zanesljivi strelovodi so ključnega pomena za zaščito objektov pred nevihtami in strelnimi udari. Podjetje  zagotavlja kakovostne strelovode, ki strankam omogočajo brezskrbnost v primeru neugodnih vremenskih razmer.

Njihova pestra ponudba zajema tako običajne stanovanjske objekte kot tudi kompleksne elektroinštalacije za podjetja. Vsestranskost njihovega pristopa omogoča strankam, da zaupajo podjetju pri različnih projektih, ne glede na velikost in zahtevnost.

Pri izbiri kvalitetnega elektroinštalaterja je ključnega pomena ustno priporočilo. Stranke podjetje Boštjan Knafelc s.p. redno priporočajo drugim, kar priča o visokem zadovoljstvu s storitvami. Ustno do ust reklamo štejejo za enega od najboljših načinov, kako stranke prepoznajo zanesljivost in kakovost izvajalca.

S pogledom v prihodnost podjetje  ostaja korak pred konkurenco. Sodelujejo pri razvoju pametnih inštalacij, ki omogočajo avtomatizacijo in nadzor na daljavo. Vključujejo sodobne tehnologije, kot so pametne rulete, kar strankam zagotavlja napredne in energetsko učinkovite rešitve.

S svojim predanim delom, kakovostjo storitev in usmerjenostjo v prihodnost je podjetje odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivega in strokovnega izvajalca elektroinštalacij.

 

EL-PRO, Damjan Božič, s.p.

Šmarska cesta 9

8290 Sevnica

Telefon: 031 247143

Email: elpro.instalacije@gmail.com

Podjetje EL-PRO, Damjan Božič, s.p., ustanovljeno leta 2008, se je izkazalo kot vodilno na področju elektroinštalacij in sorodnih storitev. Damjan Božič, ustanovitelj podjetja, je svojo kariero začel v tej panogi z odločitvijo za tehnično izobraževanje, kar se je izkazalo kot premišljena poteza. Zasebno podjetje, ki ga je ustanovil, danes uspešno pokriva širok spekter storitev.

EL-PRO je specializiran za različne vrste elektroinštalacij, vključno z hišnimi in industrijskimi inštalacijami, omaricami, meritvami inštalacij ter strelovodov. Poleg tega se podjetje ukvarja s solarnimi rešitvami in trgovino z elektro materialom ter svetili. Njihova pestra ponudba omogoča strankam celovito pokritost vseh elektroinštalacijskih potreb.

Damjan Božič, ustanovitelj in vodja podjetja, je svojo kariero gradil s premišljenimi koraki. Šolanje v tehnični smeri in delo v elektrarni sta mu pridobila neprecenljive izkušnje in znanje, ki ga danes uspešno prenaša na svoje podjetje.

Filozofija podjetja temelji na dajanju priložnosti vsakemu posamezniku, da se izkaže in dokaže svoje sposobnosti. Zaposlenim nudijo priložnost za rast in razvoj ter spodbujajo kreativnost ter inovativnost.

S pogledom v prihodnost Damjan predvideva, da bodo elektronski elementi še naprej prevladovali. LED razsvetljava predstavlja krepko razliko v energetski učinkovitosti, prav tako pa se usmerjajo v implementacijo pametnih inštalacij. Razumejo, da je ključno dobro vedeti, kaj si stranka želi, saj lahko le tako pravilno vgradijo določene module, ki zadovoljijo specifične potrebe, ne da bi vgrajevali celoten sistem.

Podjetje s svojo zavzetostjo za kakovost in inovacije ostaja v ospredju na področju elektroinštalacij ter postavlja standarde za prihodnost panoge.

 

EL-KOM, Jože Korelc s.p.

Mačji Dol 11

8212 Velika Loka

Telefon: 031 718299

Email: elkom.meritve@gmail.com

Podjetje EL-KOM, pod vodstvom Jožeta Korelca, s.p., ki je začelo poslovati leta 2013, se je izkazalo kot zanesljiv izvajalec elektroinštalacij in sorodnih storitev. Podjetje se specializira za različne vidike elektroinštalacij, vključno z meritvami, strelovodnimi napeljavami, inštalacijami hišnih in industrijskih električnih sistemov ter meritvami strelovodov.

Pri EL-KOM-u se zavedajo, da je izbira kakovostnega izvajalca ključna pri zagotavljanju varnosti in zanesljivosti elektroinštalacij. Zato priporočajo, da se stranke zanašajo na ustno izročilo in preverjene informacije pri iskanju izvajalca elektroinštalacij.

Podjetje razume, da vložki v oglaševanje niso vedno najboljša naložba, zato se osredotočajo na gradnjo zaupanja preko preverjenih in kakovostnih storitev. Njihova predanost strankam in kakovosti jih uvršča med zaupanja vredne izvajalce na področju elektroinštalacij.

EL-KOM opozarja na izzive v industriji, saj postaja vse težje najti kvalificirane strokovnjake za izvajanje elektroinštalacij. Kljub temu se podjetje zavezuje, da bo ostalo na vrhu panoge in zagotavljalo vrhunske elektroinštalacijske rešitve za svoje stranke.

S svojo strokovnostjo, zavzetostjo za kakovost in zanesljivostjo EL-KOM, Jože Korelc s.p., ostaja v ospredju elektroinštalacijske industrije ter se uveljavlja kot zaupanja vreden partner za vse elektroinštalacijske potrebe.

Z zaključkom želimo poudariti, da je podjetje  nepogrešljiv igralec na področju elektroinštalacij, ki se odlikuje po zanesljivosti in kakovosti. Njihovo strokovno znanje, predanost strankam in zavedanje izzivov v panogi jih postavljajo v ospredje kot zaupanja vrednega partnerja. Če iščete zanesljive elektroinštalacije, je EL-KOM prava izbira.

 

ELEKTRO NOVATEH, d.o.o.

Destrnik 49B

2253 Destrnik

Telefon: 041 394879

Email: elektro.novateh@gmail.com

Elektro Novateh, d.o.o., je podjetje, ki je na elektroinštalacijskem področju prisotno od leta 2010, in se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in specializacijo v klasičnih elektroinštalacijah za fizične osebe. Čeprav ne delujejo na področju klimatizacije, so se izkazali kot zanesljiv partner za tiste, ki iščejo kakovostne storitve na področju klasičnih elektroinštalacij.

Pri Elektro Novateh poudarjajo pomen izbire kvalitetnega elektroinštalaterja. Poleg tradicionalnih načinov oglaševanja se še vedno veliko ljudi odloča na podlagi priporočil in pozitivnih izkušenj drugih strank. Podjetje se lahko pohvali s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prepričane v kakovost njihovih storitev.

Spreminjanje zakonodaje v prihodnosti ne bo bistveno vplivalo na osnovne postopke elektroinštalacij, ki bodo še naprej potekale po klasičnih načinih prek kablov. Kljub trendu pametnih inštalacij podjetje ne forsira prehoda na nove tehnologije, saj verjamejo v ohranjanje klasičnih pristopov, ki so se izkazali za zanesljive.

Izvajalec ostaja zvest svojim temeljnim vrednotam, ki vključujejo predanost kakovosti storitev in prilagodljivost strankam. Za tiste, ki iščejo zanesljive in kakovostne elektroinštalacije, je podjetje odlična izbira na področju klasičnih elektroinštalacij.

V zaključku bi radi poudarili, da Elektro Novateh, d.o.o., ostaja zanesljiv in kakovosten partner na področju klasičnih elektroinštalacij. Njihova dolgoletna izkušnja in predanost kakovosti storitev zagotavljata strankam zanesljive in trajne rešitve. Če iščete elektroinštalaterja, ki združuje tradicijo in kakovost, je podjetje prava izbira.

 

ELEKTROMERITVE d.o.o.

Krajna pot 2

6310 Izola – Isola

Telefon: 041 648507

Email: edo.jerman@gmail.com

Elektromeritve d.o.o., ustanovljene leta 1990, predstavljajo izkušenega in specializiranega partnerja na področju meritve elektroinštalacij. Njihovo osredotočenost na kakovostno opravljanje meritev ter nadzor vodenja jim omogočata, da se izkažejo kot zanesljiv partner tako za manj zahtevne objekte kot tudi za najzahtevnejše.

Podjetje se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju elektroinštalacij, zato strankam zagotavljajo celovite in zanesljive rešitve. Elektromeritve d.o.o. sodelujejo z različnimi strankami, od gospodinjstev do podjetij, pri čemer se njihova usmeritev v meritve elektroinštalacij izkaže kot izredno koristna.

Podjetje aktivno svetuje o tem, kako izbrati kakovostnega elektroinštalaterja, saj poudarjajo, da so priporočila in izkušnje drugih ključni dejavniki pri odločitvi. Njihovo strokovno znanje in zavzetost za kakovost omogočata strankam, da se zanesejo na celovito storitev, ki izpolnjuje njihova pričakovanja.

Spreminjanje pravilnikov in standardov v prihodnosti bo zahtevalo usposobljene strokovnjake, ki bodo znali slediti nenehnim spremembam. Zato je poudarek na povečanju zanimanja za poklic elektroinštalaterja ključen. Elektromeritve d.o.o. prepoznavajo pomen tega poklica in spodbujajo razvoj strokovnjakov na tem področju.

V zaključku je mogoče izpostaviti, da podjetje z zanesljivostjo in strokovnostjo postavlja visoke standarde na področju meritev elektroinštalacij. Njihova predanost kakovosti, izkušnje ter celovite rešitve jih uvrščajo med ugledne izvajalce na tem področju. Elektromeritve d.o.o. ostajajo predan partner svojim strankam tudi v prihodnje, kjer bodo sledili najnovejšim trendom in prilagajali svoje storitve spremenjenim zahtevam na področju elektroinštalacij.

               

ELEKTRO ŠPILAK, Borut Špilak s.p.

Dolinska ulica 10

9233 Odranci

Telefon: 041 621315

Email: spilak.borut@gmail.com

Podjetje Elektro Špilak, s.p., ki je svoja vrata odprlo leta 2023, se izkaže kot izjemno zanesljiv partner na področju inštalacij. Specializirani so za hišne inštalacije ter pokrivajo širok spekter storitev povezanih z elektroinštalacijami. Njihova priljubljenost med strankami je odraz kakovostnega dela in strokovnosti, ki ju izkazujejo.

Kljub velikemu povpraševanju očitno zna Elektro Špilak ohranjati visok standard kakovosti svojih storitev. Čakanje na njihove storitve za nekaj mesecev kaže na zaupanje strank in potrditev njihovega dobrega ugleda na trgu. Takšne razmere so običajno značilne za podjetja, ki se lahko pohvalijo z visoko stopnjo zadovoljstva strank in doslednim izpolnjevanjem pričakovanj.

Priporočilo, da stranke iščejo izvajalce na podlagi priporočil, kaže na zaupanje podjetja v zadovoljstvo njihovih strank. Pozitivne izkušnje drugih so lahko odličen pokazatelj zanesljivosti in kakovosti storitev.

Podjetje se ne le prilagaja trenutnim zahtevam, ampak tudi sledi sodobnim trendom s svojimi storitvami pametnih inštalacij. S tem strankam omogočajo napredne rešitve, ki so v koraku s tehnološkim razvojem.

Svetovanje, ki ga ponujajo, izpostavlja predanost podjetja k celoviti podpori svojim strankam. Podjetje se tako uveljavlja kot zanesljiv partner na področju elektroinštalacij, ki prisluhne potrebam strank in sledi visokim standardom kakovosti.

Elektro Špilak s ponosom širi svojo paleto storitev, saj poleg izkušenj v elektroinštalacijah na novogradnjah, halah in adaptacijah, uspešno priklapljajo tudi toplotne črpalke vseh priznanih znamk. Njihova strokovnost in zanesljivost se kažeta tudi pri montaži klimatskih naprav, pri čemer sodelujejo s preverjenimi blagovnimi znamkami. S tem strankam omogočajo celovito oskrbo in izvajanje najsodobnejših rešitev za učinkovito klimatizacijo prostorov ter ogrevanje s pomočjo visokokakovostnih toplotnih črpalk. Izvajalec je tako prava izbira za tiste, ki iščejo zanesljivega partnerja za celovite elektroinštalacijske rešitve.

Podjetje  odraža trdno zavezanost kakovosti, strokovnosti in strankam. Njihovo delo, ki se odraža v mesečnih čakalnih dobah, potrjuje zaupanje in ugled, ki ga gojijo med strankami. S svojimi storitvami in svetovanjem so postali nepogrešljiv partner za vse, ki iščejo zanesljive in kakovostne elektroinštalacije.

 

ELKO KOTNIK d.o.o.

Legen 133

2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

Telefon: 041 769759

Email: info@elko-kotnik.si

ELKO KOTNIK d.o.o., podjetje z dolgoletno tradicijo, predstavlja zanesljivega ponudnika različnih elektroinštalacijskih storitev. Od ustanovitve leta 1998, ko je podjetje odprl oče, je nadaljeval sin, in danes uspešno pokriva vse od strelovodov do pametnih inštalacij ter obnove hiš in novogradenj.

Pri ELKO KOTNIK d.o.o. se držijo filozofije, da najvišja cena ni nujno povezana z najboljšo kakovostjo. Nudijo storitve srednjega cenovnega razreda, kar predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in cenovno dostopnostjo. To pomeni, da je izbira kvalitetnega elektroinštalaterja najbolje opraviti na podlagi preverjenih referenc in zadovoljstva strank.

Glede na trende v panogi napovedujejo, da se bo v prihodnosti večji poudarek namenil klasičnim elektroinštalacijam, medtem ko morda pametne hiše ne bodo za vsakogar. Vseeno pa ostajajo prilagodljivi in se nenehno izpopolnjujejo, da bi zadovoljili potrebe raznolikega nabora strank.

Zanesljivost, kakovost in prilagodljivost postavljajo v sam vrh ponudnikov elektroinštalacijskih storitev na trgu. S svojo predanostjo strankam in stalnim izboljševanjem ostajajo pomemben igralec v panogi elektroinštalacij.

Podjetje  se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo in zanesljivostjo, ki ju prinaša kot ključna akterja na področju elektroinštalacij. Njihova filozofija, da najvišja cena ni nujno povezana z najboljšo kakovostjo, izpostavlja njihovo zavezanost nudenju cenovno dostopnih storitev visokega standarda. S prilagodljivostjo in konstantnim izpopolnjevanjem ostajajo v koraku s trendi panoge, pri čemer se osredotočajo na klasične elektroinštalacije, obenem pa ostajajo odprti za inovacije in nove izzive. ELKO KOTNIK d.o.o. je zanesljiv partner za vse, ki iščejo kakovostne elektroinštalacijske rešitve.

 

ELTIBO d.o.o.

Brnčičeva ulica 31

1231 LJUBLJANA-ČRNUČE

Telefon: 031 866 185

Email: ula.kozinc@eltibo.si

ELTIBO d.o.o., ustanovljeno leta 2007, se je uveljavilo kot vodilno podjetje na področju elektroinštalacij, klimatskih naprav, optičnih povezav in alarmnih sistemov. Njihova raznovrstna ponudba zajema tako hišne inštalacije kot tudi kompleksnejše rešitve za podjetja.

Podjetje stremi k zadovoljstvu strank in zagotavljanju kakovostnih storitev. S svojim pristopom “od ust do ust” poudarjajo pomen osebnih izkušenj strank pri izbiri izvajalca. Ta filozofija omogoča strankam, da izberejo zanesljivega in kakovostnega partnerja za svoje elektroinštalacijske projekte.

Podjetje. je specializirano tudi za vgradnjo klimatskih naprav in optičnih povezav, kar prispeva k celoviti ponudbi njihovih storitev. Dodajanje alarmnih sistemov pa zagotavlja dodatno varnost in zaščito tako domačim kot poslovnim uporabnikom.

Pri izbiri izvajalca elektroinštalacij in sorodnih storitev je ključno slediti priporočilom in izkušnjam drugih. Podjetje se lahko pohvali s pozitivnimi ocenami strank, ki so že koristile njihove storitve.

V prihodnosti podjetje ostaja zavezano svojim vrednotam kakovosti in odličnosti. Nenehno spremljajo nove tehnološke trende in inovacije, da bi strankam vedno ponudili najboljše in najnaprednejše rešitve na področju elektroinštalacij. ELTIBO d.o.o. ostaja zanesljiv partner za vse, ki potrebujejo strokovne elektroinštalacije in sorodne storitve.

Zanesljivost, kakovost in celovit pristop so temeljne vrednote, ki izstopajo pri tem podjetju. Stranke lahko zaupajo v njihovo strokovnost in predanost, saj podjetje nudi celovite rešitve na področju elektroinštalacij. Z odličnimi referencami in mnogimi uspešno zaključenimi projekti ostaja ELTIBO d.o.o. sinonim za vrhunske elektroinštalacije in povezane storitve.

               

Gašper Klevišar s.p.

Strmica 21C

1370 Logate

Telefon: 040 588550

Email: klevisar.gasper@gmail.com

Podjetje Gašper Klevišar s.p. predstavlja izjemno zanesljivega in strokovnega izvajalca elektroinštalacij, ki segajo od klasičnih do naprednih pametnih rešitev. S svojim dolgoletnim izkušnjami in predanim pristopom do strank so postali sinonim za kakovost in zaupanje na področju elektroinštalacij.

Njihova sposobnost izvajanja elektroinštalacij za različne stranke, tako fizične osebe kot tudi podjetja, odraža vsestranskost njihovega delovanja. Ne glede na obseg projekta se podjetje  vedno posveti vsaki podrobnosti in zagotovi izjemno izvedbo.

Ena od ključnih prednosti podjetja je pridobivanje referenc prek ustnega izročila. Zadovoljstvo strank, ki so svoje pozitivne izkušnje delile z drugimi, postane merilo za kakovost in zanesljivost podjetja. To neposredno pripomore k gradnji zaupanja med strankami in podjetjem.

Pri izbiri elektroinštalaterja je vedno težko najti ravnotežje med kakovostjo, zanesljivostjo ter ugodnimi cenami. Podjetje z nasvetom, da se obrnemo na izvajalca na podlagi priporočil, zagotavlja, da bomo deležni kakovostne storitve. Pričakovati je, da se bo tudi v prihodnosti ohranjala visoka raven storitev ter sledenje trendom pametnih inštalacij, ki bodo igrale vedno večjo vlogo v našem vsakdanjem življenju. S tem podjetjem je izbira elektroinštalaterja enostavna, saj kakovost, zanesljivost in prijazen odnos do strank ostajajo njihove osrednje vrednote.

Zaključek članka o podjetju ponazarja, da so njihove elektroinštalacije ne le vir  kakovosti, temveč tudi odraz predanosti strankam in razvoju sodobnih tehnoloških rešitev. Strankam ponujajo ne samo funkcionalne inštalacije, temveč tudi izjemno strokovnost in oseben pristop.

 

IGOR JANKOVIČ S.P.

Bedenj 15A,

8341 Adlešiči

Telefon: 040 352538

Email: elektroinstalaterstvo.jankovic@gmail.com

Igor Jankovič, ustanovitelj podjetja, odpre vrata svojega podjetja leta 2012, ki se ukvarja z montažo klim, servisom klimatskih naprav, električnimi inštalacijami ter alarmnimi sistemi. Njihova dejavnost vključuje tako storitve za domače uporabnike kot tudi za poslovne stranke, kar priča o njihovi vsestranskosti.

V podjetju poudarjajo pomembnost kvalitete in strokovnosti. Sposobni so izvajati tako klasične elektroinštalacije kot tudi napredne sisteme, kot so montaža klim in alarmi. Osnova za izbiro kvalitetnega izvajalca naj bi bila tudi preverjanje referenc, ki jih ima podjetje.

Zaupanje strank je ključno vodilo podjetja, saj se zavedajo, da so zadovoljne stranke najboljša reklama. S stalnim sledenjem trendom na področju elektroinštalacij in prilagajanjem novostim v panogi Igor Jankovič S.P. vzdržuje visok standard kakovosti svojih storitev.

V prihodnosti podjetje pričakuje nadaljnji razvoj v smeri klasičnih inštalacij, s poudarkom na elektroinštalacijah in montaži klim. Hkrati pa se zavedajo, da je potrebno slediti hitremu tehnološkemu napredku, zato se bodo prilagajali tudi novostim na področju pametnih inštalacij.

Podjetje si tako z vztrajnostjo, strokovnostjo in prilagodljivostjo utira pot k še večjemu uspehu in krepitvi svojega položaja na trgu elektroinštalacij.

 

GAJA ELEKTRO, Aleksandar Gajić s.p.

Studenec 24

1295 Ivančna Gorica

Telefon: 040 607460

GAJA ELEKTRO, ustanovljeno pred dvema letoma pod vodstvom Aleksandra Gajića, uspešno ponuja širok spekter elektroinštalacijskih storitev. Podjetje se ponaša z vključevanjem sodobnih tehnologij, kot so sončne inštalacije in klimatski sistemi, kar jih postavlja v ospredje na področju trajnostnih rešitev.

Pri izbiri kvalitetnega izvajalca Gaja Elektro spodbuja stranke, da preverijo spletne vire in poiščejo največ informacij o potencialnih izvajalcih. To vključuje preglede preteklih strank in druge relevantne izkušnje, kar pomaga zagotoviti visoko kakovost storitev.

Hitre spremembe na trgu elektroinštalacij zahtevajo nenehno prilagajanje. V podjetju so prepoznali naraščajočo priljubljenost pametnih hiš in sledijo trendom na področju avtomatizacije in energetske učinkovitosti. S svojim pristopom k nenehnemu izboljševanju ostajajo konkurenčni in strankam nudijo napredne rešitve.

Več informacij o njihovih storitvah in vrednotah lahko najdete na njihovi uradni spletni strani www.gajaelektro.com. Gaja Elektro ostaja zavezan visokim standardom kakovosti ter nudenju trajnostnih in inovativnih rešitev na področju elektroinštalacij.

Zanesljivost, strokovnost in prilagodljivost so ključne značilnosti, ki izstopajo. S svojo predanostjo trajnostnim rešitvam ter stalnim sledenjem tehnološkim trendom so postali prepoznaven igralec na področju elektroinštalacij. Če iščete zanesljivega partnerja za sodobne elektroinštalacije, je to podjetje nedvomno odlična izbira. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi pestri ponudbi in kakovostnih storitvah.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*