Želiš ti, plus 4 tvoji prijatelji brezplačno obiskati sobo pobega?

Kdo lahko pobegne iz sobe v eni uri?

Predstavljajte si, da lahko potujete v preteklost. Escape Room MindMaze Ljubljana je za vas ustvaril pravi časovni stroj, ki vas čaka v centru Ljubljane, na Trubarjevi ulici. Od leta 2014 lahko potujete skozi čas. Znašli se boste v daljnem 16. stoletju, ko je znani alkimist iskal zmajevo jajce, ki je bila največja skrivnost tedaj. To jajce je pripadalo znamenitemu ljubljanskemu zmaju, ki je prebival v tamkajšnjih močvarah ob Ljubljanici. Po pričevanju legend, je zmajevo jajce še vedno nekje skrito in čaka na vas, da ga končno najdete.

escape room midnmaze ljubljana rešitev

Drugo popotovanje skozi čas pa vas popelje v leto 1943, ko je Ljubljano oblegala bodeča žica. Ujeti ste in zaradi žice ne morete nikamor, Ljubljana pa je sekundo pred katastrofo. Edini, ki vas lahko reši in uide iz zapora je Franc Laibach, vendar tudi on potrebuje vašo pomoč in predvsem iznajdljivost. V zgodovino rešiteljev Ljubljane se lahko zapišete tudi vi, če uspete v eni uri rešiti vse zagonetke, ki vam bodo prišle naproti.

Stvar je vse prej kot enostavna. Vi in vaša ekipa, ki jo sestavljata najmanj 2 in največ 5 članov, morate pobegniti v manj kot eni uri. Statistike pobega kažejo, da iz Alkimistove Sobane v prej kot 60 minutah uspešno pobegne okoli 55% ekip, iz kletke Okupirane Ljubljane pa okoli 40%. Bolj kot vaša izobrazba, vam bo koristilo vaše ustvarjalno razmišljanje, kreativnost, iznajdljivost in malenkost logičnega razmišljanja.

Za vas smo pripravili poseben izziv!

V obrazec, ki ga boste našli na koncu prispevka, morate vnesti razlog, zakaj ste ravno vi tisti genij, ki bo uspešno pobegnil iz sobe. Prijave zbiramo do 6.3.2017.

Tistemu, ki bo najbolj izviren s svojim odgovorom, bomo podarili nepozabno doživetje v sobi pobega, kamor bo lahko pripeljal še 4 svoje prijatelje!

V zameno za nagrado pa od vas pričakujemo vsaj 5 slik in prispevek o svojem doživetju v Escape Room MindMaze Ljubljana v slovenskem in angleškem jeziku, ki bodo dokazovali, da ste res uspešno pobegnili iz sobe. Torej je pogoj za udeležbo v nagradni igri znanje angleškega jezika. Skupaj s fotografijami bomo vaša prispevka objavili na straneh www.preberite.si in www.ilovejourneys.com.

Želite peljati svoje 4 prijatelje v Escape Room MindMaze Ljubljana BREZPLAČNO?

Srečnežu bomo v sodelovanju s podjetjem MMLJ d.o.o. podarili obisk Escape Room MindMaze Ljubljana, kamor bo lahko pripeljal še 4 prijatelje. Če boste izpolnili obrazec, boste z malo sreče postali srečni nagrajenec ravno vi!

escape room midnmaze ljubljana sestavljanka

  Ime in priimek:

  Elektronski naslov

  Zakaj meniš, da si ravno ti ta oseba, da bi ti podarili obisk v sobi pobega?:

  [honeypot nizarobotke-268]

  S klikom na gumb "Sodeluj v nagradni igri" sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

   

   

   

   

  Komentiraj prispevek

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  *