Vozila Ford kot sinonim za varnost, varčnost ter zmogljivost

Zagotovo poznate znamko Ford – če avtomobila te znamke nimate doma, pa različne modele vsak dan videvate na cestah. Ameriška vozila znamke Ford so raznolika, kvalitetna in tako primerna za vsakogar. Začetki poslovanja podjetja segajo v daljno leto 1909. Skozi leta poslovanja ter sočasni razvoj tehnologije in avtomobilske industrije, je njihovo ime postalo prepoznavno po celotnem svetu, dandanes pa jih je moč dobiti praktično kjerkoli – tudi v mnogih slovenskih prodajnih hišah. Na naših cestah bomo tako pogosto srečali Fiesto ter Ford Focus, zagotovo pa bomo kmalu večkrat srečevali tudi Ford Edge. Slednji ustreza predvsem zahtevnejšim uporabnikom, ki uživajo v vožnji na vseh podlagah.

Danes ima podjetje dobro razvito poslovno strategijo, ki jo dopolnjujejo mnoge vrednote ter trdno poslanstvo. Vsak dan delajo na vrhunski kvaliteti produktov, njihovi varnosti in trajnostni usmerjeni. Njihova strategija trajnosti sega preko zmanjševanja emisij ogljikovega dioksida – od porabe vodnih virov do pravic delavcev, trajnost je postala integralni del njihovega poslovanja.

Kupujete nov osebni avtomobil? Blagovna znamka Ford ponuja mnogo rešitev

Znamka Ford za svoje kupce ustvarja širok spekter vozil, tako osebnih kot gospodarskih. Od manjših avtomobilov za vsakodnevno vožnjo po mestu, pa vse tja do večjih terencev, prilagojenih tako na mestno vožnjo kot vožnjo po peščenih, hribovitih ter blatnih pokrajinah. Med njihovimi modeli, ki zadnji čas bolj izstopajo, se nahajata tudi Ford Focus in Ford Edge.

ford notranjost

Varčen, a vseeno močan: avtomobil privlačnega izgleda, primeren za vsak dan

Govorimo seveda o Ford Focus. Slednji je bil izdelan ravno z namenom ustrezati vsakemu vozniku na svetu. Njegova privlačna oblika, udobna notranjost ter okretnost so si že zaslužile dobre ocene po vsem spletu, navdušenje pa žanje tudi odlična zmogljivost ter dobri pospeški. Motorna tehnologija, uporabljena v Focusu, predstavlja sodobnost, niža emisije ter stroške vzdrževanja.

Nova generacija Ford Focus vključuje tudi dodatne nove tehnologije, ki omogočajo glasovno upravljanje, 8-palični zaslon na dotik pa odslej lahko upravlja tudi vaš mobilni telefon, navigacijo, klimo ter razvedrilni sistem – popolnoma intuitivno, izključno z uporabo vašega glasu. Tudi uporabniški vmesnik žanje dobre ocene na spletu, saj je odziven ter preprost za uporabo.

Na voljo imate različne bencinske in dizelske motorje, ustvarjajo odlično ravnovesje med porabo in zmogljivostjo. Enostavno upravljanje vam odslej omogoča tudi avtomatski menjalnik PowerShift.

Zmogljiv športni terenec: primeren za vsak teren

Ford Edge se ta trenutek nahaja v ospredju Fordovih terencev. Predstavlja vrhunec dodelanosti ter vključuje sodobne tehnologije, ki uporabniku na udoben način ponudijo kar največ – zmogljivost, enostavno upravljanje in serijsko vgrajen štirikolesni pogon. Široka paleta dodatne opreme uporabnika razvaja, hkrati pa mu zagotovi odlično varnost.

Zaradi svoje prostornosti, je Edge primeren za vse vrste voženj, tudi tiste najdaljše. V njem bo udobno sedelo pet potnikov, zmanjkalo pa ne bo niti prostora za prtljago. V svojem cenovnem razredu Ford Edge nima veliko tekmecev. Če upoštevamo še njegovo varčnost ter odlično mehaniko, v kombinaciji z naprednim sistemom prilagodljivega krmiljenja, bomo na tržišču težko našli še kakšen tako dodelan avtomobil. Tudi parkiranje bi bilo težko še lažje, saj je samodejno. Pametni ključ omogoča, da avtomobil odklepamo brez da bi nam ga bilo potrebno vzeti iz torbice ali žepa. Avtomobil lahko enostavno posodimo prijatelju ali družinskemu članu, saj nam skrbniški ključ omogoča, da nastavimo najvišjo dovoljeno hitrost ter opomnik za varnostne pasove.

Kaj pa Ford rezervni deli?

Sodobni avtomobili Ford slovijo po svoji vzdržljivosti, zato poleg rednega vzdrževanja najverjetneje ne boste imeli posebnih dodatnih stroškov. Seveda je zaradi redne uporabe potrebno skrbeti za reden pregled ter, po potrebi, tudi menjavo obrabljenih delov – to pač predstavlja realnost vsakega voznika, ne glede na to, katero blagovno znamko avtomobila že uporablja.

Ford rezervni deli so enostavno dostopni tudi preko spleta na stani avtodelionline.si. Tako boste enostavno ter brez težav dobili katerikoli avtomobilski del, brez da bi vam bilo potrebno čakati v vrsti pri serviserju. Pozorni bodite le, da so rezervni deli originalni ter, predvsem, primerni za vaš model avtomobila.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*