Fotokoledar po vaših željah

Koledarji že dolga leta krasijo naše stene in mize. Ti so navadno bili polni motivacijskih sporočil, slik narave in slik živali. Fotokoledar je to spremenil, saj lahko sedaj vsakič, ko na koledar pogledate, kdaj je naslednja nogometna tekma otrok ali pa službeni sestanek, si ogledate tudi slike vaš in vaših bližnjih. To je zato tudi več kot odlično darilo!

fotokoledar list

Zakaj izbrati fotokoledar?

Fotokoledar omogoča, da so vsi vaši najljubši trenutki zbrani v enem koledarju, ki je izredno lepo in estetsko dodelan. Je tudi praktičen, posamezniki pa lahko izbirajo med številnimi merami, stili in vrstami koledarja. Njegova izdelava je povsem preprosta, saj ga lahko posameznik enostavno oblikuje na spletni strani izbranega podjetja, večina podjetij pa ima na voljo tudi brezplačen program, ki omogoča lažjo izdelavo izdelka. Uporaba programa je izredno preprosta in popolnoma razumljiva tudi za začetnike. Uporabnik na programu preprosto izbere vrsto koledarja, format koledarja, izbere grafično šablono in nato doda vse svoje najljubše fotografije.

Podjetje na novo natiskan koledar uporabniku pošlje neposredno po pošti, tudi plačilo lahko uporabnik opravi preko spleta. Vaš najljubši fotokoledar bo tako izdelan medtem, ko boste sami v udobju vašega doma.

Stenska različica

Najljubše in najboljše fotografije lahko sedaj oblikujete v prelep stenski koledar, ki bo čudovito popestril vašo kuhinjo, pisarno ali pa katerikoli drugi prostor vašega doma. Z avtorskimi in drugimi fotografijami lahko tako oblikujete kar 12 mescev koledarja ter tudi naslovno stran. Stenski fotokoledar je seveda na voljo v številnih oblikah oziroma formatih.

Posameznik ima na voljo, na primer, stenski koledar v A5 velikosti, ki je izredno praktičen in majhen. Izvrsten je zato, ker ga lahko kombinirate s številnimi drugimi slikami, okrasnimi rastlinami in drugimi stenskimi dekoracijami. Izberete lahko stenski koledar v velikosti A4, ki ga lahko nato postavite po širini ter višini. Stenski koledar je na voljo tudi v večjih velikostih, kot so A3, A2 in XXL panoramski fotokoledar. Tako boste lahko vaše čudovite slike z lahkoto občudovali. Izredno praktičen je stenski koledar v obliki letnega planerja, ki vam bo omogočal popolni pregled celotnega leta. Ta koledar je narejen iz trdega papirja in je več kot odličen za pisarne in otroške sobe.

fotokoledar planer

Namizni koledar

Namizni koledar vam bo omogočil, da bodo vaše najljubše fotografije zmeraj pred vami. Je čudovit način za popestritev delovnega okolja in je idealno darilo za kakšnega sodelavca. Tudi namizni fotokoledar lahko navadno oblikujete kar preko spleta. Na voljo pa je seveda veliko verzij namiznega koledarja. Izberete lahko kvadraten namizni koledar, ki ima spiralno vezavo in stabilno stojalo. Izberete lahko tudi namizni koledar, ki ima prostor namenjen zapisovanju in beleženju. Tako ne boste nikdar pozabili pomembnih obletnic, rojstnih dni, sestankov in dogodkov. Obe vrsti namiznih koledarjev sta na voljo v več formatih.

Planer

Planer fotokoledar je namenjen enostavnemu in preglednemu načrtovanju vaših aktivnosti ali aktivnosti vaše družine. S tovrstnim koledarjem lahko povsem enostavno združite praktično in enostavno planiranje ter čudovito popestritev vašega doma. Tovrstni koledar je odličen za družine, saj vanj preprosto zabeležite opombe za tečaje, tekme, predstave, obletnice, rojstne dneve in ostale pomembne družinske dogodke. Več kot odličen je družinski planer na akrilnem steklu, kjer se lahko površina planerja enostavno zbriše. V kolikor želite bolj preprost izgled vašega fotokoledarja, lahko izberete preprost družinski koledar v A4 velikosti. V tovrstnem koledarju bo vsakemu članu družine pripadal stolpec kamor si bo lahko zapisoval lastne opombe. Tovrstni družinski koledarji so na voljo tudi v drugih formatih in oblikah.

Na povezavi si lahko ogledate cenik izdelave fotokoledarjev in drugih izdelkov, s katerimi lahko ohranite svoje spomine.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*