Ugodna in kakovostna garažna vrata

Podjetje Garažna vrata Panela nudijo raznovrsten izbor visoko kakovostnih, estetskih ter izredno varnih garažnih vrat. Garažna vrata krasijo pročelja hiš ter zagotavljajo prihranek energije, denarja ter predvsem nudijo varnost. Pred samim nakupom garažnih vrat se je pametno posvetovati z izkušenimi strokovnjaki, kateri vam bodo podali potrebne informacije glede primernosti garažnih vrat za vašo hišo. Pri nakupu moramo biti pozorni na videz, kakovost izdelave ter potrebne varnostne mehanizme garažnih vrat.

 Spodaj si lahko pogledate vrste garažnih vrat, katere nudijo pri podjetju Garažna vrata Panela.

garažna vrata skupina garažna vrata siva garažna vrata lesena garažna vrata bela

Garažna vrata Panela so znana po svoji nemški kakovosti. Izdelana so po meri za vsakogar, tako da je skrb zaradi večjih gradbenih posegov pri hiši odveč. Panelini strokovnjaki za izdelavo garažnih vrata se dobro zavedajo, da si prav nihče ne želi večjih posegov v samo hišo. Strokovnjaki podjetja Panela so vam na voljo za svetovanje že pred samim nakupom, tako da boste v nadalnji fazi res zadovoljni v vseh pogledih. Na spletni strani www.panela.si, si lahko ogledate različne izvedbe dvižnih garažnih vrat, katere odlikuje tiho delovanje, varnostni zapah ter sistem za zaznavo ovir pod vrati, tako da ste lahko brez skrbi da bi ukleščili svoj avto ali kakšen drug predmet. Garažna vrata Panela so tudi odporna pred udarci ter mehanskimi poškodbami, tako da bodo res dolgo ostala lep okras vašega doma. Na prav vsa garažna vrata imate zagotovljeno 10 letno garancijo. Za dvig in spust garažnih vrat Panela poskrbite z enim samim pritiskom na gumb.

garažna vrata rjava

Poleg vsega udobja pa dvižna garažna vrata poskrbijo tudi za varnost samega uporabnika in tudi premoženja.

Vaši prsti se zaradi posebnega mehanizma ne morejo ujeti med lamele, poskrbljeno pa je tudi za varnost pred porušenjem vzmeti. Vaše premoženje bodo garažna vrata varovala s kakovostno proti vlomno zapahnitvijo. Odločitev o modernih ter varnih garažnih vratih je torej na dlani! Če se odločate za nakup dvižnih garažnih vrat, si poglejte celotno ponudbo na spletni strani podjetja Panela. Ogledate si lahko tudi samo izvedbo dvižnih garažnih vrat z osebnim prehodom. To je še posebej praktično, za vse posameznike, ki uporabljajo garažna vrata velikokrat kot osebni prehod ali izhod. Vratno krilo vam izdelovalci lahko namestijo na poljubno lego. Za varnost so v podjetju Panela spet poskrbeli maksimalno, saj posebno vgrajeno mikrostikalo preprečuje, da bi se vrata nenadzorovano dvignila. Zapiranje vrat je mehko ter tiho. Garažna vrata Panela so več kot odlična izbira, saj poskrbijo za varnost, lep zunanji izgled, široko paleto barv ter izjemno ugodne cene. Garažna Vrata Panela pa so na voljo tudi za industrijske objekte, saj nudijo možnost izbire med rolo garažnimi vrati ali industrijskimi dvižnimi garažnimi vrati.

garažna vrata siva

Prednost, ki jo imajo rolo garažna vrata je ta, da ne zavzamejo veliko prostora, ustrezajo pa vsem varnostnim normam. Odlikuje jih tiho delovanje, preprosto upravljanje in visoka stopnja varnosti. Rolo garažna vrata Panela so izdelana po meri in so izredno preprosta tudi za čiščenje ter vzdrževanje. Če imate v lasti industrijski objekt in se odločate za nakup industrijskih dvižnih garažnih vrat, se čim prej obrnite na strokovnjake za vrata Panela, ki vam bodo pripravili cenovno ugodno ter kakovostno rešitev za vaše podjetje. Industrijska garažna vrata se prilagajajo potrebam posameznega podjetja in tako bodo tudi za vas našli optimalno rešitev. Industrijska garažna vrata Panela odlikujejo izjemne izolacijske zmožnosti in izredna stabilnost. Vsaki konstrukciji se prilegajo tudi dvižni sistemi, ki se prilagodijo različnim obremenitvam in pogostejšemu odpiranju. Tudi pri teh vratih je možna vgradnja osebnega prehoda, če to ustreza vašim potrebam. Poseben poudarek pa je tudi na varnosti, saj ni strahu vkleščenja predmeta ali osebe zaradi posebnih varnostnih mehanizmov. Garažna vrata Panela so torej za vsakogar in za vsak žep. Ne oklevajte z nakupom! Za naročilo in informacije obiščite njihovo spletno stran.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*