Honda Žibert podarja praktične nagrade

Honda Žibert je eno bolj znanih in uspešnih podjetij na področju prodaje in servisiranja vozil znamke Honda. V podjetju Honda Žibert imajo na voljo tako rabljena, kot tudi nova vozila. Nad ponudbo vozil podjetja Honda Žibert so lahko navdušeni prav vsi, še posebej pa vsi ljubitelji športno opremljenih vozil. Na voljo je tudi neverjetno preoblikovan športni model avtomobila Civic, ki navdušuje v vseh pogledih.

Honda Žibert

 

Honda Žibert bo enemu od privržencev vozil Honda podarilo veliko brisačo Honda. Vse kar morate storiti je to, da pustite svoje podatke in pravilno odgovorite na zastavljena vprašanja.

Če bi radi prav vi osvojili omenjeno nagrado, izpolnite spodnji obrazec:

Nagradna igra je zaključena. Srečni nagrajenec, ki prejme nagrado je:

Tatjana Koser

 

Asimo – samostojni gibljivi robot

Asimo je samostojni dvonožni gibljivi humanoidni robot, katerega je Honda začela razvijati že leta 1986. Namen razvoja je mobilnost nove vrednosti, usklajena z družbo. Seveda Asima poznajo tudi pri zelo uspešnem podjetju Honda Žibert. Pri celotni izdelavi Asima so se predvsem želeli izogniti najenostavnejši rešitvi gibljivega robota, katero so nudila kolesa. S tovrstno odločitvijo pa so sprejeli pomemben izziv in pričeli z izdelavo dvonožnega robota, katerega največji dosežek je bil gibanje. Z uspešno zaključenim razvojem humanoidnega robota Asima, so leta 2000 dosegli svoj cilj. Asimo se od takrat naprej lahko samostojno dvonožno giblje, kar pa je vsekakor dosežek zgodovinskih razsežnosti na katerega so zelo ponosni tudi v podjetju Honda Žibert. Seveda se pri tem Honda ni ustavila, temveč je nadaljevala z Asimovim razvojem.

honda žibert darilo

Postopoma so Asimu dodali tudi zelo pomembne sposobnosti prepoznavanja glasu in obraza ter druge zmožnosti, kar pa je zahtevalo učinkovit razvoj sistemov za krmarjenje in obdelavo podatkov. Humanoidni robot Asimo se še danes razvija, postaja hitrejši, komunicira in je vse bližje končni podobi.

Ne le pri Hondi in pri podjetju Honda Žibert, pač pa vsi, ki so imeli priložnost spoznati Asima in tudi vsi, ki ga spremljajo so mnenja, da je zelo prikupen in očarljiv. In ne samo to, je prvi in najrazvitejši v svetu umetne inteligence. Asimo je že tako napreden, da ima poleg zmožnosti prepoznavanja obrazov in glasu tudi izjemno ravnotežje in sposobnosti gibanja, kar pa je vsekakor eden izmed ciljev razvoja današnje tehnologije.

Vsekakor pa se s tem razvoj Asima ni končal. Že leta 2002 so svetu predstavili novejšo verzijo Asima, ki je lahko poleg dovršene mobilnosti tudi sam razmišljal in komuniciral z ljudmi, saj ima zmožnost odzivanja na govor in kretnje. Leta 2005 pa so naredili še korak bližje cilju, s katerim je Asimo postal zvesti prijatelj človeku. Seveda se Asimo še naprej razvija in ostaja prvi humanoidni robot s tako naprednim in širokim spektrom sposobnosti.

Novi Civic in Honda Žibert

Najnovejši model avtomobila, ki ga je Honda razvila je svetovno znani model ”Novi Civic”, ki se prodaja tudi v Sloveniji. Brez težav si ga lahko ogledate in naročite pri podjetju Honda Žibert, ki je danes znano po vsej Sloveniji, saj uspešno posluje in opravlja svoje storitve že vrsto let. Novi Civic je izjemno udoben 5 vratni, nekoliko športni, lepotec z izjemno veliko prostora. Ima bencinski motor, s 6 stopenjskim mehanskim, ali 7 stopenjskim CVT avtomatskim menjalnikom. Ima izjemno prostoren prtljažnik, sam Novi Civic pa v dolžino meri 4518 mm.

honda žibert civic

Podjetje Honda Žibert ali Avtohiša Žibert d.o.o. uspešno nadaljuje dejavnost pooblaščenega servisiranja in prodaje novih vozil znamke Honda. Ob nakupu vozila pri Honda Žibert, vam uredijo zelo ugodno financiranje in vse storitve, ki so potrebne, da je vaše vozilo brezhibno in pripravljeno za udobno vožnjo. Zaradi dolgoletnih izkušenj se lahko brez dvoma obrnete na strokovnjake zaposlene v podjetju Honda Žibert in z veseljem vam bodo svetovali ob popravilu ali nakupu novega avtomobila.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*