Hrvat se nasilno spravi na italijansko družino

V času dopusta, ko si vsi ljudje želimo ustaljenosti in tišine daleč stran od služb in odgovornosti, in ko si organiziramo počitnice po lastnih željah se med njimi najdejo tudi tisti, s katerimi je nemogoče najti skupen jezik ter posledično tudi mir in spravo.

Incident si lahko podrobneje pogledate v spodnjem videu:

Podobna situacija se je zgodila nedaleč stran, na hrvaškem, ko je neka italijanska družina skušala privezat in parkirat svojo barko na brezplačnem mestu za privez. Družina se je zasidrala, nakar pa je prišel neindentificiran hrvat z čolnom in jih začel ozmerjati v svojem jeziku, med drugim jim je rekel, da so neumni in da jih bo ubil.

Nedolžnim italijanom je začel vleči iz morja sidro, nakar so mu oni grozili, da bodo poklicali policijo, če s početjem ne odneha. Zatem so ga začeli preganjati, naj odide, saj je s svojim dejanjem ogrožal njihovo lastnino in mir. Hrvat seveda ni odnehal, vidno je bil opit od alkohola in je začel še bolj nadlegovati družino. Z svojim čolnom jih je začel agresivno vleči, otroci na krovu pa so začeli jokati in ihteti saj jih je bilo izredno strah. Njihovi starši, lastniki barke, so bili izredno zgroženi nad dejanjem hrvata, vse pa so posneli na mobilni telefon z namenom, da bi imeli dokaze in jih posredovali policiji.

Poleg tega, da je dejanje tega človeka nerazumno in vprašljivo, se ne gre izogniti vprašanju, kaj je pravzaprav jezni hrvat skušal narediti, glede na to da je njegov čoln manjši od barke italijanske družine. Ustrahovanje ljudi, ga ni naredilo večjega, vendar je dosegel, da se je družina še preostanek svojih počitnic počutila ogroženo, sam pa se je moral, po vsej verjetnosti, zagovarjati pred policijo. Takšno početje do sočloveka ni vljudno, niti moralno, sploh pa, ker so bili prisotni še otroci kateri so bili zgolj še ene žrtve hrvaškega moškega. Za nastalo nasilje je izključno odgovorna oseba, ki ga povzroča, kajti konec koncev, vsi smo odgovorni za svoje vedenje. 

hrvat incident nori hrvat pest

En komentar

  1. Pisec članka se je postavil še v vlogo sodnika saj je ugotovil, da je jezen, opit, agresiven in baje tudi nor hrvat, s svojim početjem ogrozil nedolžno italijansko družino, ki se je zasidrala na brezplačno sidrišče in ji s tem uničil počitnice. Je bil poleg ko se je vse skupaj dogajao ali je morda eden tiste množice slovencev, ki jim je pomembno, da se na hrvaškem morju ali obali, ki jo imamo sicer zelo radi, nekaj zgodi in za tisto nekaj so vedno krivi izključno hrvati, ki nadlegujejo mirne turiste, ki uživajo težko prigarane počitnice. MALO MORGEN!!!!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*