Imate težave v partnerskih odnosih? Strokovnjakinja brezplačno odgovori na vaše vprašanje.

Ko smo zaljubljeni, je na začetku vse rožnato. Fraza, da je ljubezen slepa takrat še kako drži, namreč v začetni fazi zaljubljenosti postanemo slepi za vse morebitne partnerjeve pomanjkljivosti. Ko mine ta začetna faza pa na plan privrejo napake, ki jih do tedaj nismo opazili. Spoznamo, da zaljubljenost in intima nista povezani samo s spolnostjo. Če se spopadate s težavami v partnerskih odnosih, bo Eva Erpič znala odgovoriti na vaša vprašanja.

Partnerski odnosi
Eva Erpič je uni. dipl. socialna delavka, ki se je specializirala na področju psihoterapije in je predsednica društva Človeška toplina. Ima številne izkušnje s področja psihoterapije tako za mladostnike kot za odrasle saj se je izpopolnjevala za Zakonskega in družinskega terapevta ter terapevta za otroke in mladostnike. Samo za vas je pripravljena odgovarjati na vaša vprašanja.

Preko spodnjega obrazca ji lahko zastavite vprašanje. Zastavljanje vprašanj je popolnoma anonimno; lahko objavite samo ime, lahko pa ga tudi skrijemo, da zagotovimo visoko raven anonimnosti. Svetovalka bo enkrat tedensko izbrala par vprašanj, na katera bo odgovorila popolnoma brezplačno. Vprašanje in odgovor bosta javno objavljena v naslednjem prispevku, kjer bo poskrbljeno za anonimnost.

 

Vaš nadimek

Vaš e-mail

Vaše vprašanje

[honeypot honeypot-825]

Do psihoterapije in svetovanj samih, ima še vedno velika večina nekakšne nerazložljive predsodke. Vendar na srečo obstaja čedalje večje število ljudi, ki zna prepoznati svojo stisko ali oviro in si želi v svoje življenje uvesti spremembe na bolje. Primerna je tako za posameznike, družine ali par.  Zavedajte se, da se ne udeležujete svetovanj, pač pa boste s psihoterapijo deležni podpore, ki jo potrebujete pri uvidevanju težav in uvajanju sprememb na bolje.

Eva Erpič je tudi avtorica člankov za portal Preberite.si. Več njenih zelo branih prispevkov lahko najdete na https://www.preberite.si/author/evaerpic/.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*