Imate težave z vraščenimi nohti? Nič več, za vas imamo rešitev!

Mnogi še vedno menijo, da je pri vraščenem nohtu potrebna operacija. Toda temu ni več tako! Rešitev je VHO medicinska sponka!

An.nika je vodilno podjetje na področju medicinske pedikure, kjer vam zagotovo pomagajo pri težavi vraščenega nohta, diabetično stopalo, kurja očesa, otiščanci, bradavice, glivično obolenje na stopalih in nohtih.   

vraščen noht plaža

Uspešnost zdravljenja je v veliki meri odvisna od terapevta, saj mora le ta imeti dovolj predhodnega znanja, da lahko rešuje težke primere. Zato je še kako pomembno kam greste po pomoč.

Predstavljam vam Vido Ozis, osebo, ki  je strokovnjakinja na področju reševanja vraščenega nohta z VHO medicinsko sponko in  edina v državi, ki omogoča zdravljenje s to revolucionarno metodo. Nenehno izobraževanje v tujini ji zagotavlja uspešnost pri delu, saj najde rešitev za še tako zahteven primer, kar so dokaz zadovoljne stranke, ki pridejo k njej iz celotne Slovenije. Vida je z delom pričela zgolj iz zadovoljstva, ki ga je videla pri ljudeh, ko jim je pomagala rešiti težavo. Težavo, ki je na prvi pogled nedolžna, vendar si niti ne zamišljate kakšne bolečine doživlja oseba, ki ima vraščen noht ali drugo težavo bodisi zaradi bolezni ali se zgodi glivično obolenje na stopalih ter nohtih.

Vida povejte nam kaj so prednosti medicinke VHO sponke?   

Predvsem hitro in neboleče nameščanje, takojšnje olajšanje bolečin, pomembno omeniti, da ste vas ne ovira pri športnih aktivnosti in pri delu. Če upoštevamo navodila nameščanja je zagotovljena 100% uspešnost in seveda metodo sponke priporočajo strokovnjaki na področju kirurgije.

Kaj sploh je vraščen noht?  

Noht se vrašča v nohtno stransko gubo običajno na nožnih palcih. Če se rana okuži pride do hudega vnetja in bolečin. S to težavo se srečujejo mlajše in starejše generacije kot tudi športniki, vraščanju pa so še posebej nagnjeni sladkorni bolniki. Mnogi težavo rešujejo z bolečimi operacijami in vsakomesečnimi obiski pri pedikerju, ki pa žal ne prinesejo dolgotrajne rešitve.

vraščen noht stric

Zakaj prihaja do vraščanja  nohtov?

Če ste kdaj imeli težave z nohti na nogah, potem dobro veste, da povzroča vraščen  noht na palcu eno  najhujših  možnih  bolečin. Do vraščanja prihaja zaradi več dejavnikov kot so nečistoča, potenje nog, nepravilno rezanje nohtov, genetika, glivična obolenja in tudi nepravilna obutev, prav tako poškodba pri športu ali uživanje nekaterih zdravil.  

Kaj je in Kako deluje VHO sponka?

VHO sponka je medicinska nohtna sponka, ki deluje po principu zobnega aparata. Zobna sponka (jeklena žička) nam omogoča da se zobje zravnajo, medtem ko nam nohtna sponka (tanka jeklena žička) omogoča, da se noht zravna.

Sestavljena je iz treh delov oziroma žičk. Vida Ozis najprej dve žički vstavi v zavarovan nohtni kanal in ju s pomočjo tretje žičke zategne. Robovi nohta se tako dvignejo iz vnetega kanala in omogočijo, da noht raste brez vraščanja. Namestitev poteka popolnoma brez bolečin, v kar smo se prepričali tudi sami. Izjemna je tudi hitrost postopka, saj je žička nameščena v slabe pol ure.

Zakaj je rešitev za vraščen noht  medicinska VHO sponka?

Medicinska VHO sponka vam vsekakor nudi dolgotrajno rešitev vraščanja nohtov in velja za vodilno sponko v Evropi. Cena prvega posega stane osemdeset evrov.

Treba je poudariti tudi to, da je uspešnost zdravljenja v veliki meri odvisna od terapevta, saj mora terapevt imeti dovolj predhodnega znanja, da lahko rešuje težke primere, ko je do vnetja in gnojenja že prišlo.

VHO medicinska sponka daje velik poudarek prav diabetičnemu stopalu, saj se v tej skupini bolnikov rane celijo počasneje, z namestitvijo VHO sponke pa dosežemo hitro, neboleče in uspešno zdravljenje.   

Več o vraščenem nohtu in drugih storitvah si lahko preberete na spletni strani: www.annika.si, fb, center medicinske pedikure, info@annika.si, lahko pa jih pokličete na telefonsko številko: 051 661 665.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*