Imate vprašanje glede zdravja vašega otroka? Pediatrinja brezplačno odgovori na vaša vprašanja.

Skozi starševstvo se vsak dan učimo o vzgoji otrok, njihovem zdravju in na splošno o družinskem življenju. Vsak novopečeni starš bo verjetno nagonsko zagnal paniko, ko se bodo pojavili prvi dojenčkovi krči, izpuščaji ali kaj podobnega. Seveda to ne pomeni, da moramo to ignorirati, temveč moramo to sprejeti kot normalno zdravstveno težavo in iz muhe ne naredimo slona.

Pediatrinja odgovarja na vprašanja

Vlasta Kunaver je specialistka pediatrije in svoje delo v otroški ambulanti z veliko ljubeznijo opravlja že 20 let. Kot mama, zdaj že odraslima dvema sinovoma, se dobro spominja svojih napak, ki jih je počela kot mlada mamica, navkljub njenemu bogatemu znanju s področja pediatrije. Zato želi s svojim znanjem pomagati vsem staršem, ki se srečujejo z raznovrstnimi zdravstvenimi vprašanji. Samo za vas je pripravljena brezplačno odgovarjati na vaša vprašanja.

Preko spodnjega obrazca lahko zastavite vprašanje v zvezi z zdravjem malčkov, dr. med., spec. ped. Vlasta Kunaver pa bo z veseljem odgovorila. Ker vemo, da se vprašanja lahko ponavljajo ali so si med seboj zelo podobna in tudi zato, ker gospa Vlasta nima časa na pretek,  bo odgovorila na 3 vprašanja na mesec. Vprašanje in odgovor bosta javno objavljena v naslednjem prispevku, kjer bo poskrbljeno za anonimnost.

 

Vaš nadimek

Vaš e-mail

Vaše vprašanje

[honeypot honeypot-825]

Iz dneva v dan bomo bolje poznali svojega otroka in znali prisluhniti njemu in zaupati svojemu občutku. Vsak starš ima svoj način vzgoje in skrb za zdravje in lahko obilica dobronamernih nasvetov včasih novopečenega starša zbega in dobi občutek, da za svojega otroka ne skrbi dobro. Po navadi ti dobronamerni nasveti sestojijo iz prepovedi »česar ne smemo nikoli narediti«, kasneje pa sledi še prognoza »kaj groznega se bo zgodilo« če ne bomo upoštevali nasveta.

Obiščite tudi spletno stran pediatrinje Vlaste Kunaver na http://www.pediatrinja.si/, kjer boste našli obilo nasvetov in opisov diagnoz, kako pravilno ukrepati, ko se pojavljajo bolezenski znaki pri otroku od rojstva pa vse do njegovih študentskih let.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*