Kakšna je inovativna izdelava spletnih strani?

Spletna stran je v dobi interneta osnova za predstavitev podjetja v digitalnem okolju. Veliko ljudi na spletu išče najrazličnejše izdelke in storitve in privlačno izdelana spletna stran pomeni veliko večjo verjetnost, da se bodo na njej zadržali in opravili nakup. Zato je izdelava spletnih strani ena pomembnejših dejavnosti, v katero mora vložiti podjetje, če želi s kvalitetno predstavitvijo svoje dejavnosti na spletu doseči prepoznavnost, množičen obisk in prodajo svojih izdelkov. A vseeno ni vse v estetiki – spletna stran mora biti pregledna, funkcionalna, enostavna za uporabo in imeti vedno aktualne informacije. Vse to in še več zagotavlja izdelava spletnih strani v spletnemu studiu G-Soft, kjer že dolga leta stranke navdušujejo z inovativno izdelavo spletnih strani po najnovejših trendih in standardih.

 

Kako poteka izdelava spletnih strani?

 

  1. Načrt izdelave

Je osnova za izdelavo spletne strani in nastane na podlagi tega, kakšen je namen spletne strani. V načrt je vključena izbira izgleda in dizajna, pri čemer izdelava spletnih strani zmeraj poteka v interakciji s stranko, da se lahko sproti opravljajo morebitne prilagoditve. V načrt je vključena še SEO optimizacija spletne strani, testiranje skladnosti z GDPR direktivo, registracija in namestitev spletne strani na strežnik ter njeno dolgoletno vzdrževanje. Gre za celostno storitev, opravljeno na profesionalni ravni v skladu z željami in zahtevami vsake posamezne stranke.

 

  1. Proces izdelave spletne strani

Kakovostna izdelava spletnih strani zahteva svoj čas, saj vključuje več dejavnosti, ki na koncu tvorijo zaključeno celoto. Urediti je treba njeno grafično in tehnično podobo, izberejo se osnovne barve in pisava, izdelava spletnih strani skupaj z dizajnom pa je prilagojena celostni grafični podobi podjetja. Pri tem so upoštevane zadnje oblikovne smernice, rezultat pa je moderna, pregledno strukturirana in vizualno atraktivna spletna stran.

Izdelava spletnih strani v studiu G-Soft poteka s pomočjo najnaprednejših razvojnih orodij in računalniških programov, s katerimi je mogoče izdelati tudi najzahtevnejše spletne sisteme. Vse spletne strani so prilagojene za ogled na računalnikih, tablicah in pametnih telefonih. Še ena njihova posebnost je inovativna rešitev studia G-Soft, s katero se spletne strani z lahkoto prilagodijo vsakemu ekranu namiznega računalnika ne glede na njegovo širino in prikažejo jasen in berljiv tekst. Za stranke, ki bi rade same urejale vsebino spletne strani, izdelava spletnih strani vključuje tudi preprost urejevalnik CMS za samostojno spreminjanje vsebine, dodajanje slik ipd. Nato sledi še registracija domene za gostovanje spletne strani na svetovnem spletu.

 

  1. SEO optimizacija spletne strani

Z izdelavo spletne strani se projekt še ne konča, saj je treba celotno spletno stran SEO optimizirati, kar pomeni, da se vsebina in struktura spletne strani prilagodita spletnim iskalnikom. Izdelava spletnih strani z vključeno optimizacijo poskrbi za to, da je spletna stran čim višje rangirana med rezultati iskanja v Googlu in ostalih iskalnikih, s čimer je vidna čim večji množici uporabnikov. Nato sledi še preizkus skladnosti strani z direktivo GDPR, da se spletna stran izogne visokim kaznim, ki bi jo lahko doletele v primeru kršenja varovanja osebnih podatkov.

 

  1. Vzdrževanje spletne strani

Dogovor o vzdrževanju spletne strani je del vsakega projekta, saj je redno vzdrževanje, posodabljanje in odprava morebitnih napak na spletni strani osnovni pogoj za brezhibno funkcioniranje spletne strani. Tako so vse informacije na spletni strani zmeraj ažurne, urejena spletna stran pa kaže pozitivno podobo podjetja. Izdelava spletnih strani vključuje vse oblike svetovanja in pomoči, če se pojavi potreba po njem, spletna stran pa je izdelana tudi z vsemi varnostnimi standardi.

 

Izdelava spletnih strani v studiu G-Soft je opravljena po najvišjih smernicah kakovosti in sledi trendom na področju digitalnega predstavljanja na spletu. Strokovnjaki poskrbijo za brezhibno delovanje in prikazovanje spletnih strani na različnih tehnoloških napravah ter nudijo podporo z zelo kratkimi odzivnimi časi. Izdelava spletnih strani je prilagojena željam naročnikov, končna podoba pa s svojo izjemno dovršenostjo spletno stran izstreli v sam vrh iskalnikov in navduši tudi najzahtevnejše spletne uporabnike.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*