Izdelava spletne trgovine hitro in zanesljivo

Kadar začnete nov posel ali odprete svoje podjetje, je nekako »most have«, da si daste izdelati spletno trgovino, ki bo izražala vaš način komunikacije s strankami in predstavljala produkt ali storitev, ki jo ponujate. Izdelava spletne trgovine v podjetju Gorec d.o.o. poteka kakovostno, gladko in glede na vaše dolgotrajno zastavljene cilje in želje.

Izdelava spletne trgovine

Skupaj z izkušeno ekipo strokovnjakov, ki imajo 12 let izkušenj na svojem področju, boste imeli možnost sodelovati in jim zaupali svoje želje, cilje ter strahove glede izdelave spletne strani ter vsega, kar spada zraven.

Izdelava spletne trgovine: postopek

Ker je vsak začetek težek in ker še ne veste točnega postopka, kako izdelava spletne trgovine poteka, vam priporočamo, da se z izbranim ponudnikom dogovorite za spoznavni sestanek, kjer greste skozi in:

  • poudarite svoje želje ter cilje, ki bi jih želeli uvesti v spletno stran;
  • mu razložite svoj način komunikacije in kaj bi želeli, da spletna stran odseva;
  • kakšen občutek naj dobijo uporabniki, ob vstopu na spletno stran;
  • mu predstavite svojo ponudbo izdelkov ali storitev, ki jih opravljate;
  • in povzamete svoje potrebe po izdelavi spletne trgovine.

Ponudnik vam nato začne izdelovati spletno stran in vam med izdelavo da vpogled v videz in občutek spletne strani. Ko se uskladita in vse izgleda in deluje, kot mora, se izdelava nadaljuje do konca.

Med samo izdelavo je prav tako dobro, da:

  • premislite o tem, kako bi radi svoje izdelke oz. storitve tržili,
  • da že imate morda pripravljene kakšne vsebine in fotografije, ki bi jih želeli imeti na strani,
  • ter opise produktov ali storitev,
  • da si ustvarite profile na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, LinkedIn in podobno, kjer vas bodo ljudje lahko hitro našli in sledili vsem vašim aktivnostim.

Dodatne storitve, ki jih v podjetju Gorec nudijo, ob izdelavi spletnih trgovin so: kakovostna SEO optimizacija, ki jo opravljajo na strani in tudi izven strani (On + Off site optimizacija); oglaševanje na omrežju Facebook (generično ali plačljivo); uredijo vam e-mail marketing za pošiljanje pomembnih sporočil potencialnim strankam, ter organizirajo izobraževanja in seminarje za oglaševanja, ki jih nato lahko, če želite, urejate in izvajate tudi sami.

Kako dolgo traja izdelava spletne trgovine?

V povprečju se spletna trgovina izdeluje od 1 do 3 mesece, vendar je seveda vse odvisno od zahtevnosti projekta, dodatnih komponent, kot so večjezična spletna stran, več dodatnih sekcij, iskanje in dodajanje fotografij, vsebine in drugih vizualnih elementov.

Izdelava spletne trgovine in njena cena

Spletne trgovine so zelo različne in se glede na personalizacijo, število kategorij, izdelkov, dodatnih elementov, večjezičnost in dodatnih želja, cena zelo razlikuje. Je pa v povprečju odlična spletna trgovina skupaj z vso ON-site in OFF-site optimizacijo, izdelana že za ceno od 1.100 € naprej. Spletna trgovina je tako izdelana po najnovejših smernicah in poravnana s področja uporabniške izkušnje oz. UX-a in prav tako UI-ja oz. samega dizajna/izgleda.

Za celotno storitev izdelave spletne trgovine vam nudijo tudi izdelavo spletne trgovine na ključ.

Kaj to pomeni?

Izdelava na ključ vsebuje celotno storitev, ki gre od registracije domene (imena spletne trgovine), vse do končne izdelave in integracije z družbenimi omrežji. V spletno trgovino vam namestijo prav tako spletno statistiko, preko katere lahko spremljate napredek in rezultate ter nudi vam samo pomoč pri optimizaciji.

Naj vas ne bo strah si izdelati spletne trgovine in začeti živeti svoje sanje in se razširiti ter postati prepoznavni.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*