Januar 2018 – Horoskop malo drugače

Leto 2017 se je zaključilo in že smo tu v novem letu 2018, ponovno spet resnično zanimivem letu! Že samo Novo leto se je začelo neverjetno; s prazno Luno ali Mlajem 1. januarja 2018 na 11. stopinjah ozvezdja Kozoroga. Torej Sonce, Luna in Pluton so bili v konjunkciji s Kozorogom in v direktnem kvadratu z Marsom na 11 stopinjah Tehtnice. To se sicer v astrologiji smatra kot negativen aspekt. A vendar, stvari se ves čas spreminjajo, energija prehaja iz sveta dvojnosti v enotno zavest Enosti.

Negativni aspekt kvadrata med Marsom in Plutonom lahko predstavlja: impulzivne akcije, vojne, jeza, nasilje, boj.. Pozitivni začetki pa so predvsem regeneracija, revitalizacija telesa in duha, veliko energije, uporništvo in boj pa se zaključita v mirnem duhu. Veliko astrologov na ta aspekt gleda, kot na : »O moj bog« aspekt in išče predvsem negativne razlage. Resnica pa je, da se na planetu dogaja enormen dvig zavesti  in je že čas, da se vojne končajo! Ko je komet Ison prečkal Mars, se je zgodila elektromagnetna reakcija, ki je povzročila, da se je vibracija planeta Marsa se spremenila in od takrat naprej, lahko o Marsu razmišljamo kot o planetu Miru.

Vsak trenutek, vsako sekundo si izbiramo, kaj ustvarjamo in to se tudi manifestira, najprej na nezavednih ravneh, potem pa tudi na ostalih ravneh obstoja. Trenutno je planet Mars v ozvezdju Tehtnice za devet mesecev. Nekateri predeli Afrike, Turčije in Sudana bodo pod močnim vplivom tega planeta.

3641403_ed6af04c7e_z

Astrologi pravijo, da bo imel Mars v naslednji mesecih tudi kar precejšnji vpliv na Italijo, Vatikan in samo katoliško cerkev in da je to nekaj, kjer lahko pričakujemo spremembe in se tu že tudi dogajajo.

Potem so tu še določeni aspekti, ki se bodo dogajali, recimo, Mars v kvadratu z Uranom, ki mu lahko rečemo tudi drugače, uporniški planet. Kar pomeni, da lahko pričakujemo tudi dvigovanje uporništva med ljudmi, vse nezadovoljstvo, ki se lahko razplamti v svojem največjem ognju v obliki demonstracij, izražanja nezadovoljstva na raznorazne načine, ljudje bodo enostavno zahtevali svojo svobodo in to tudi končno izražali bolj in bolj. Vse, kar se je leta, stoletja »tlačilo« na določene načine v dušah ljudi, ne bo več ostajalo tam, ampak se bo izražalo še na druge kreativne načine, ne le v obliki demonstracij, recimo tudi razni protestivali ipd. Ljudje se bodo bolj in bolj začeli zavedati svoje lastne moči in bodo ugotovili, da smo le mi sami, tisti, ki lahko prispevamo k spremembi.

Lahko tudi pričakujemo več dogajanj na vodnem področju, poplave, nalivi, snežni zameti, kar se že dogaja po Zda, ekstremne spremembe temperatur in klimatska neravnovesja, vse to je nekaj, kar lahko sprejmemo v svojo realnost in opazujemo. Na splošno je pred vrati, kar precej sprememb, v vseh pogledih in na vseh področjih, tudi veliko kaotične energije, ki bi lahko množice posrkala v svoj vrtinec. V horoskopu je Januarja 2018 kar pet planetov v Kozorogu, pa še Mlaj, ki se je zgodil v Kozorogu, tako, da bo kar veliko energije fokusirane na ta znak. Kozorog je zemeljski znak, zato so možni tudi potresi na različnih predelih sveta, morda kake vulkanske erupcije na Kitajskem, v Indoneziji, na Karibskih otokih, pa tudi v predelih Južne Amerike.

Lahko prihaja do kakih erupcij vulkanov v Indonezij, kjer je pravzaprav celotno področje vulkanskega izvora. Drugače Kozorog vlada tudi vladam, poslovnemu področju, hišam, združbam in korporacijam, zato je zelo verjetno, da bo tudi na tem področju precej sprememb. Možne so velike spremembe v precej vladah po vsem svetu. Ljudje so resnično pripravljeni na svobodo in imajo dovolj umetnega suženjstva na vse možne načine. Veliko ljudi tudi že ugotavlja, da je ena stvar zahtevati svobodo, druga pa, da resnična svobodo prihaja od znotraj. Poti nazaj, ki bi to preprečila ni več in vsi, ki si to tako močno prizadevajo; svetovne korporacije, sistemi, religije in vsi zasnovani t.i.”Nove svetovne ureditve” izgubljajo svojo moč . Vse to je le kar umetna pot suženjstva, ki je formirana na razne načine preko bančnega sistema, cepljenj, Gso prehrane, čipiranja, radio, tv, internetnih frekvenc in vsega ostalega, kar poznate in bi lahko še naštevala.

Edino, kar še lahko na nek način ohranja ta sistem pri življenju, so naša prepričanja o svetu, sistemu in verjetja le temu. Čas je popolnoma odpreti svoje oči in videti novo realnost z novimi očmi. In to tudi je – postane!! Tokrat imamo na razpolago prav vse, ki nam pomaga v tem in nam stoji ob strani, energetsko in drugače, tudi vse, kar se dogaja na našem Soncu, elektromagnetne nevihte in ostalo. Sonce je zaključilo svoj cikel in je pripravljeno na novega. Še nikoli do sedaj, nismo imeli takšne podpore, kot jo imamo v tem trenutku. Verjamem, da mnogi še vedno težko sprejmejo, da se sploh, karkoli dogaja. A dogaja se in to ogromno! A toliko stoletij, tisočletij smo preživeli v pozabi in bili navajeni čutiti in sprejemati stvari le z našimi petimi čutili, da mnogi sedaj težko sprejmejo karkoli novega. Tudi v naših telesih se dogajajo neverjetne transformacije, prehajamo iz karbonske na silicijevo bazo, ki je popolnoma drugačna.

            11787322365_e495999387_z

 V mesecu januarju 2018 se bo zgodil še en zanimiv dogodek, namreč 30. januarja, ko bo ponovno Mlaj, se začne Kitajsko novo leto Lesenega zmaja, ki v zahodni astrologiji ustreza znamenju Dvojčka. Torej čas je za akcijo, čas, da začnemo sijati svojo Svetlobo. To je čas, ko bodo Lightworkerji na planet resnično začeli prinašati svetlobo v vsej polnosti in živeti novo paradigmo.Torej kar dve prazni Luni v enem mesecu v letu 2018 in lahko jima rečemo superluni, saj bo to edini januar z dvema superlunama do januarja 2018. In kaj pomeni superluna? Gre za aspekt, ko se luna najbolj približa zemljini orbiti, bolj kot običajno. Tako, da luna lahko izgleda večja, čeprav je razlika v razdalji med zemljo v tem primeru le nekaj procentov, kot drugače.

Živimo v neverjetnih časih in še bolj neverjetnem letu 2018, lahko se pripravimo na spremembe in zajadramo novim dogodivščinam nasproti. Do naslednjič in meseca februarja, preživite čim lepše in za/Živite, čimbolj in resnično, kot si to želite! Saj veste, vse se začne z malimi koraki do velike sreče!

 

En komentar

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*