Kako ga. Anita in njen mož vsak mesec prihranita tudi do 240€?

V mesecu decembru se je gospa Anita obrnila name z željo, da želita z možem začeti varčevati ter, da želita z mojimi nasveti privarčevati čim več denarja na mesečni in letni ravni. In seveda sem jima z velikim veseljem pomagala pri tem. Gospa Anita mi je povedala, da imata oba z možem majhne pokojnine o točnih zneskih ni želela govoriti.varčevanje varčevalni načrt pujsek

Prosila me je, če jima lahko izdelam varčevalni načrt s katerim bi lahko oba prihranila čim več denarja na mesečni in letni ravni. Zato sta se odločila, da bosta namesto nepremišljenih decembrskih nakupov denar raje porabila za varčevalni načrt in pri vsakem nakupu tako prihranila veliko denarja tudi v letošnjem letu.

Saj je dejstvo, da pogosto ljudje v mesecu decembru zapravijo ves privarčevani denar ter tudi morebitne božičnice, regrese in podobno. Denar pogosto zapravijo za različna darila, potovanja in nepremišljene nakupe. In zato imajo kasneje še kar nekaj mesecev probleme z dolgovi.

Gospa Anita in njen mož pa sta sigurno sprejela odlično odločitev, ko sta se namesto nepremišljenih nakupov odločila za nakup varčevalnega načrta. In zato sedaj prihranita tudi do 240€ mesečno namesto, da bi bila še najprej v dolgovih. Saj pridno upoštevata vse moje nasvete in napotke.

In kako se je naše sodelovanje sploh začelo. Po tem, ko sta se obrnila name sem jima naprej pripravila vprašalnik v katerem so bile omenjene vse njune nakupovalne navade ter različni operaterji, ki jih mesečno plačujeta. Prosila sem ju, da vprašalnik izpolnita v celoti ter, da nanj odgovarjata iskreno saj le tako lahko izdelam kvaliteten in predvsem zelo uporaben varčevalni načrt zanju.

Vprašalnik, ki zajema vsa področja varčevanja je obsežnejši, vendar jima ni vzel več kot 15 min časa za izpolnitev. Le dopisati sta morala vse svoje stroške, katere operaterje imata, katere trgovine obiskujeta, koliko denarja mesečno zapravita za različne stvari itd.

Takoj, ko sta izpolnila vprašalnik sem se lotila dela in zanju poiskala najugodnejše in najkvalitetnejše rešitve. Za izdelavo varčevalnega načrta sem porabila nekaj delovnih dni saj sem želela, da je čimbolj preprost za uporabo ter da zajame vsa področja. In, da prihranita čim več denarja na mesečni in tudi letni ravni. Sestavljen je iz različnih napotkov prilagojenih posamezniku ali družini/paru. Naprimer kaj vse morata spremeniti, da lahko privarčujeta kar največ denarja.

Včasih niti ne pomislimo in se ne zavedamo koliko denarja lahko privarčujemo že z zelo majhnimi spremembami na različnih področjih.

Če le zamenjate nekatere operaterje in banko lahko mesečno prihranite tudi do 200€ ali več. Potem pa so tukaj še vsakodnevne malenkosti s katerimi lahko še dodatno prihranite.

Gospa Anita in njen mož pridno upoštevata vse moje nasvete in napotke ter vsak mesec prihranita več denarja. Z varčevalnim načrtom sta zelo zadovoljna in pravita, da je vreden svoje cene. Saj sta znesek, ki sta ga plačala ob nakupu privarčevala že v prvem mesecu uporabe in sedaj bosta vsak mesec lahko le še zvišala prihranek.

Poleg tega pa sta zelo zadovoljna z mojo izbiro novih operaterjev in z izbiro banke.

Prepričana sem, da se bosta z veseljem še kdaj obrnila name, ko bosta potrebovala nasvet.  Na primer o tem kje lahko najugodneje kupita kakšen izdelek ali storitve.

Verjamem pa, da boste tudi vi navdušeni nad svojim varčevalnim načrtom, ko ga boste naročili in ga začeli uporabljati.

V mesecu januarju pa vam ponujam še velike popuste za vse pakete. Ob vsakem nakupu pa prejmete tudi majhno praktično darilo.

Na svoji spletni strani Izberi modro dnevno objavljam nasvete o varčevanju na vseh področjih ter kje lahko najdete najugodnejše in najkvalitetnejše  izdelke in storitve. Vse moje prispevke na temo varčevanja lahko spremljate tudi na FB strani https://www.facebook.com/izberimodro/ ali FB skupini https://www.facebook.com/groups/345396729167386/.

Če želite naročiti izdelavo varčevalnega načrta izdelanega posebej za vas. Pa lahko vse informacije najdete na moji spletni strani http://www.izberimodro.si/varcevalni-nacrti/ v meniju varčevalni načrti.

Na voljo imate 4 različne pakete varčevalnih načrtov, ki so izdelani za posameznika ali družino/par.

Zagotovite si svojega čim prej saj tako lahko mesečno prihranite ogromno denarja. Varčevalni načrt pa je lahko tudi odlično darilo, saj ga lahko podarite v obliki bona svoji družini ali prijateljem.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*