Kako do polnih in privlačnih ustnic na naraven način?

Ko se staramo, se veliko stvari spreminja. Eden večjih in opaznejših sprememb se opazi na naših ustnicah.

Kaj pa sploh vemo o ustnicah? So pomembne za naš vsakdan, saj z njihovo pomočjo jemo, pijemo, se pogovarjamo… Če pogledamo ustnice, takoj vidimo, da so drugačne, kot preostala koža. Po barvi, obliki, občutljivosti. Koža na ustnicah ima veliko več receptorjev, zato so tudi tako občutljive in hkrati zelo pomembne za okušanje, zaznavanje vročega oz. hladnega.

fullips metoda

So torej pomemben in viden del našega obraza in prav je, da jim posvetimo več nege in pozornosti. Vsi imamo radi, da so ustnice mehke, nerazpokane, privlačne. Kaj pa lahko za to naredimo?

Poleg nastavkov za naravno povečanje ustnic, vam ponujamo nekaj nasvetov, kako doseči lepe, polne in privlačne ustnice.

1) Tekočina

Dehidracija lahko povzroči, da ustnice izgubijo svojo naravno polnost. Zadosten vnos tekočine je opazen prav tako na koži, še kako pomembno pa za splošno zdravje in počutje.

2) Vlaženje

Skrbite, da bodo vaše ustnice vedno dovolj navlažene, tako kot ostali deli vašega obraza. S tem lažje ohranjamo popolnejši videz.

 
3) Piling ustnic

Vsi poznamo piling kože, ob tem pa pogosto pozabimo, da bi piling lahko koristil tudi našim ustnicam. Zadostuje že uporaba zelo mehke ščetke, s katero nežno izvedite piling ustnic. Nič ni lepšega, kot mehke ustnice. Sicer pa so tudi zelo učinkoviti razni doma narejeni pilingi, ki vsebujejo na primer sladkor.

 

4) Maska za ustnice

Priporočljivo je ustnice na debelo namazati s hranljivo kremo, priporočljiva je predvsem iz mandljevih izvlečkov. Masko pustite nekaj minut na ustnicah, potem pa jo obrišite. Pozitivno bo vplivala tudi na majhne gubice okoli ustnic.

5) Šminke in balzami

Razmislite o uporabi balzamov za polnejše ustnice. Vsekakor je priporočljivo imeti enega vedno s seboj. Danes se dobi na tržišču že veliko dobrih.

Tudi če na primer ne dobite balzama v odtenku barve, ki bi jo želeli, lahko izberete nevtralno barvo le-tega za polnejše ustnice in čez nanesite svojo najljubšo šminko.  

Vsekakor pa ne pozabite, da vedno preverite sestavine izdelka in se s tem izognite morebitnim alergijam.

6) Hormoni

Če menite, da so vaše ustnice zaradi starosti izgubile obliko in polnost, je lahko to znak morebitne spremembe hormonov, ki se dogaja v telesu, npr. pomanjkanje estrogena.

Vsekakor priporočamo naravne rešitve v danih situacijah.

7) Črtalo za ustnice

Če uporabljate šminko razmislite tudi o uporabi črtala za ustnice, da poudarite njihovo obliko. V kolikor uporabljate nevtralno barvo, izberite odtenek barve vaših ustnic in izgled bo še vedno naraven.

8) Tudi kakšen trik ne bo odveč

Za polnejši videz ustnic lahko uporabimo tudi majhen trik, in sicer naredimo nekoliko debelejšo črto na sredini spodnje ustnice. Ta ustvari na videz nekoliko več globine in polnosti.

Kako pa še lahko dosežemo polnost ustnic na povsem naraven način, brez injekcij, kemije in raznih posegov?

Odgovor najdemo v nastavkih za povečanje ustnic Fullips.

Gre za cenovno ugodno in naravno alternativo za vse tiste, ki bi želeli imeti polnejše ustnice. Nastavki Fullips delujejo s pomočjo nastavkov in iz njih izsesavamo zrak, s tem pa nastane vakuum, ki pripomore k začasnemu povečanju ustnic.

Na voljo so trije nastavki, ki se med seboj razlikujejo v velikosti in obliki. Tako najdemo t.i. Mali ovalen model, Srednji/Medium ovalen model in pa Veliki okrogel model.

Glede na velikost in obliko ustnic, ter seveda glede na želen rezultat, se posameznik odloči, kateri mu najbolj ustreza. Priporoča se pa tudi kombiniranje modelov, da lahko dosežemo res popolno obliko, ki si jo želimo. Ovalne modele se lahko uporablja tako vertikalno, kot samo horizontalno. S tem se osredotočimo na samo določena območja.

Izdelek je na voljo na slovenskem trgu, in sicer na spletni strani www.fullips.si

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*