Kako seksati z najlepšo žensko na planetu?

Piše vam nekdo, ki je poseksal že nekaj najlepših deklet, ki jih vidite v naslovnicah pornorevij. Nekatere od teh so z menoj živele. Ena lepotica živi z menoj trenutno.

Celoten planet se vrti okoli vagine. Obstaja jasna hierarhija. Najboljšo vagino dobi najboljši penis, je tako? Je tako, ampak kaj to v bistvu pomeni?

odnosi pomoč spolnost seksi dekle

Obstaja evolucijski zakon. Evolucija pomeni napredek. Vsak napredek je dober in nagrajen. Največja nagrada je boljša vagina ali najboljši penis. Tako narava poskrbi za napredek in za reprodukcijo.

Dober avtomobil, mišice, dobra komunikacija – vse to ni dovolj. To je maska. Evolucijskega zakona ni možno preslepiti. Moški, ki delajo na sebi, ki so se pripravljeni soočiti z vsemi svojimi strahovi, ko so se pripravljeni razgaliti pred seboj in iz sebe zmetati čim več dreka, so moški, ki dobijo najlepše ženske.

Pred lepotico ni potrebno biti umetno možat, oziroma je kaznovano z odhodom vse, kar je na vas umetnega. Lahko ste plahi, lahko ste prestrašeni, lahko ste popolnoma takšni, kakršni ste, in ona vas bo nagradila. V bistvu jo boste dobili in obdržali samo, če boste zares na sredini, če si boste upali biti to, kar ste. Šele ko je moški iskren do sebe, se zave, kje se nahaja in šele takrat lahko vsesplošno napreduje. Zato moški, ki seksa z najboljšimi ženskami, veliko razmišlja o sebi, se spoznava v globine, v katere si drugi moški ne upajo niti pogledati. Pripravljen je odstraniti sranje iz svojega življenja, pripravljen se je spoznavati v vse smeri. Vse se vrti okoli napredka in zakona evolucije.

Če je moški pijanec in kreten, si mora to samo priznati, to sprejeti in tako bo lahko dobil najlepšo žensko. Imeti mora samo še en minimalni cilj, da bo postal boljši v kakršni koli smeri. Če uživa v alkoholu, si to prizna in tudi ženska bo to sprejela. Če si laže in zatiska oči, beži stran od napredka in ženska ga bo kaznovala – v bistvu ga bo kaznoval evolucijski zakon, ki pravi, da vse, kar ne napreduje, umira.

Ne govorimo o novodobnem napredku. Ne govorimo o obiskovanju seminarjev o osebni rasti. Govorimo o vsesplošnem napredku, o iskanju resnice, o iskanju samega sebe. To pa je zelo boleč proces, ki ni niti malo moderen.

Moderni ljudje živijo v preteklosti. To so povprečneži, ki sledijo trendom. Najlepše ženske ne sledijo trendom, ampak so nad trendom. Najlepše ženske so prihodnost. One postavljajo trende, ki bodo sledili, zato rabijo ob sebi moškega, ki prav tako vidijo v prihodnost – kje smo in kam bomo prišli, če bomo delali tako, kakor delamo in temu sledi nekakšna drugačna odločitev.

Če si želite seksati z najlepšimi ženskami na tem planetu, vam lahko pomagam, da postanete boljši moški. Učil vas bom, kako postanete bolj močni in srečni, kasneje pa vam bom pokazal kako pristopiti do najlepše ženske in kako jo osvojiti. Pri tem bo 99 % trdega dela, da postanete boljši moški in samo 1 % dela na tem, da jo osvojite.

Za program vam bom računal 5000 evrov. Če nimate denarja, vzemite hitri kredit. Pomagal vam bom več mesecev, da boste postali pravi moški, vojak, borec. Ne obljubim vam nič, saj nisem vaša mama ali oče. Sem nekdo, ki vam bo pomagal, da postanete pravi moški.

odnosi pomoč spolnost dekle voda

Ne pišite mi tisti, ki želite nekakšne trike o tem, kako dobiti žensko. Pišite samo tisti, ki želite zaživeti dobro življenje in ste za to pripravljeni pustiti staro življenje za seboj. Napišite mi vaš kratek življenjepis s telefonsko številko na tilen.trance@gmail.com, v katerem napišite tudi, kje se nahajate v življenju trenutno in kaj so vaši cilji. Če vas bom izbral, vas bom kontaktiral za osebni sestanek. Sanjsko življenje čaka na vas. Lahko me najamete tudi ženske, ki želite vašega moškega izklesati v pravega borca. Ne pišite mi, da želite seksati z menoj, saj to počnem samo s svojo lepotico, ki mi v prostem času seka drva s sekiro za kamin, čisti stanovanje, kuha najboljše kosilo, če si zaželim seksa v troje, pa mi bo sčasoma tudi to omogočila. Raje me najemite, da iz vašega moškega naredim pravega borca. Življenje je lahko lepo.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*