Kako zaslužiti na internetu – ali je to misija nemogoče?

Kako zaslužiti na internetu je vprašanje, ki si ga zastavlja ogromno ljudi. Tudi v Sloveniji. Pa je to res misija nemogoče, kakor misli kar veliko njih. To je odvisno predvsem od tega, kako vsak posameznik pristopi k iskanju odgovorov in rešitev. Saj veste, kot pravita že Zakon privlačnosti, pa tudi slovenski pregovor: „Kar iščeš, to najdeš“.

kako zaslužiti na internetu računalnik

In če se z iskanjem odgovora na vprašanje kako zaslužiti na internetu še ne ukvarjate, naj vam povem, da večina išče nekaj, česar ne bodo nikoli našli. Vizija večine namreč je, da je za zaslužek na internetu dovolj, da imajo računalnik ali pa nemara le pametni telefon, da  sedejo za to napravo, zaupajo nekomu nekaj svojih podatkov in morda še kakšen euro (najraje pa še to ne), in gledajo na ekran, kako se njihov račun polni s svežim denarjem. 

Kako lepo in verjetno pa se zdi to vam? Predvidevam, da se strinjava, da je lepo, verjetno pa bolj malo. Na ta način odgovora  kako zaslužiti na internetu zagotovo ne boste našli. Našli pa boste lahko veliko „dokazov“, da je to misija nemogoče.

Seveda, se te osebe na ta način ne nasankajo samo enkrat. In tu se spet pokaže resničnost starega slovenskega pregovora, da gre osel samo enkrat na led, človek pa dvakrat. In po nekajkratnih razočaranjih ti ljudje, jasno, vržejo puško v koruzo.  Ko pa naslednjič zagledajo kakšen zapis o tem kako zaslužiti na internetu, zaženejo vik in krik, kako je na internetu itak vse prevara, kako na internetu zaslužijo le tisti, ki so pri koritu in goljufajo vse ostale. Vse to pa počnejo, ne da bi zapis sploh prebrali, češ oni pa itak to vedo, saj so bili že tolikokrat prevarani. S tem pa naredijo škodo tako sebi, kot tudi tistim, ki bi vendarle radi zvedeli kako zaslužiti na internetu. Ker ljudje po črednem nagonu reagiramo pač tako, da raje verjamemo tistim, ki kričijo in jamrajo, kako je  zaslužiti na internetu nemogoče, kot tistim, ki so tiho in delajo svoj posel in so pri tem tudi uspešni.

Aha, torej obstajajo tudi tisti drugi, uspešni, se sedaj verjetno vprašate? Seveda obstajajo. Veste, ne jemljejo vsi interneta le kot otroško igrišče ali kot mesto za virtualno druženje. Ali ste že slišali za izjavo, da je internet najhitreje rastoča gospodarska dejavnost? Zdaj samo na hitro pomislite…ali je sploh še kaj, česar ni na internetu? Zelo malo tega bi se našlo. In vse kar je danes na internetu, to pa je velika večina, ni tam samo zaradi lepšega, verjetno vam je to tudi jasno. Torej, če želite najti odgovor, kako zaslužiti na internetu, se pridružite tistim, ki izkoriščajo internet za to, da si na njem ustvarijo svoj dolgoročen in profitabilen posel. Sledite tistim, ki se zavedajo, da je internet najhitreje rastoča gospodarska dejavnost, kjer lahko najdejo obilo možnosti  kako zaslužiti na internetu.

Tako je, možnosti  kako zaslužiti na internetu je zares obilo, ko se jih naučite prepoznavati.

Če imate svojo dejavnost, ki je morda usmerjena bolj lokalno, bo najpreprosteje, če se naučite, kako svoje izdelke in storitve prodajati na internetu in poskušate na ta način izkoristiti kompletno svetovno tržišče. Morda lahko te storitve celo ponudite preko partnerskega programa, da jih za vas prodajajo drugi. Če pa tega nimate, pa je internet poln najrazličnejših ponudnikov, ki vam bodo z veseljem izplačali provizije za vaše, uspešno izpeljane promocijske aktivnosti. Kaj vam torej preostane? Da se naučite, kako izbrati pravega ponudnika in kako delati promocijo. Način promocije pa je popolnama enak, ne glede na to kaj promovirate.  Ko je Robert Kiyosaki  v svoji knjižni uspešnici „Revni očka, bogati očka“ vprašal svojega bogatega očeta, kaj naj dela, da bo postal bogat tudi on, mu je le-ta odgovoril: „Nauči se prodajati!“ in v tem je pravzaprav skrivnost. S tem, da je prodaja na internetu popolnoma nekaj drugega, kot prodaja, ki jo morebiti sedaj poznate in se je morda celo bojite.

V tako kratkem prispevku je resnično nemogoče opisati vse možnosti  kako zaslužiti na internetu. Nemogoče je opisati kako delati in kaj za to potrebujete. Na vprašanje  kako zaslužiti na internetu lahko najdete veliko odgovorov na moji spletni strani www.fotkar.com.

Poleg vsebin te spletne strani se lahko naročite tudi na BREZPLAČNO VIDEO SERIJO „Kako zaslužiti na internetu v 3.korakih“, še bolj popolne informacije na to temo pa lahko preberete v moji knjigi z naslovom „Zaslužek na internetu za začetnike“. V tej knjigi boste poleg moje osebne internetne zgodbe našli tudi podrobnejše nasvete kako zaslužiti na internetu. Za popolno informacijo pa si v njej lahko preberete tudi zapise Aleša Lisca, Saše Einsiedler, Tadeja Bevca, Petre Škarja in Tomaža Gorca, v katerih so vam zaupali,  kako zaslužiti na internetu z najrazličnejšimi vsebinami, s katerimi se  tudi sami ukvarjajo.

Kako zaslužiti na internetu ni znanstvena fantastika, kako zaslužiti na internetu je realnost, vprašanje je le, ali boste znali to realnost tudi izkoristiti.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*