Kitajski horoskop 2018 za vsa znamenja

Kitajska ima v svoji osnovi zelo tradicionalna in kulturno razvita. V tisočletnem obstoju so razvili svoj horoskop, ki se izredno razlikuje od nam poznanega zahodnega horoskopa. Kitajski horoskop nam pomaga prepoznati naše dobre in slabe lastnosti. Velikokrat ga prebiramo ravno zato, ker bi te lastnosti želeli še bolj podrobneje spoznati, tako zase, kot za naše bližnje. Na ta način nam pomaga razviti boljšo osebnost in nam pomaga, da osebnostno zrastemo.

kitajski horoskop 2018

Kitajski horoskop temelji na ciklu lune, ta cikel pa traja 12 let. Ta leta so poimenovana po živalih, ki so na Kitajskem legendarne. Živali v kitajski astrologiji naj bi prišle na Budovo večerjo medtem, ko so se odpravljale iz tega sveta. Poznamo petelina, psa, merjasca, podgano, bivola, tigra, zajca, zmaja, kačo, konja, kozo in opico. Na Kitajskem pravijo, da letnica rojstva pove, katera žival si po srcu.

Kitajski horoskop 2018 – Petelin

Prihaja leto petelina! Slednje bo močno, nabito z energijo ter brez ovir. Za posameznike, rojene v letu petelina, bo le-to polno profesionalnih uspehov ter dobrih vtisov. Ne pozabite, da videz velikokrat močno šteje, zato se na morebitne pomembne sestanke ali razgovore pripravite z uglajenimi ter priložnosti prilagojenimi oblačili. Ljubezensko področje bo cvetelo, predvsem na račun vaše pozitivne energije, ki posameznike navda z dobro voljo, kadarkoli ste v njihovi bližini. Vaše finančno stanje bo stabilno, zato je leto 2018 popolno za poplačilo starih dolgov.

Kitajski horoskop 2018 – Pes

Že pričetek leta 2018 bo zelo natrpan. Zaradi vašega urnika boste primorani kar najbolje poskrbeti za organizacijo ter veliko časa posvetiti usklajevanju različnih področij vašega življenja. V drugi polovici leta bodite skrajno previdni, saj obstaja možnost, da bo vaše finančno stanje nekoliko slabše. Ne glede na to, kako težka bo situacija, se dolgovom izognite na čim večji razdalji. Izognite se vsem nepredvidljivim finančnim naložbam, vključno z igrami na srečo. Na ljubezenskem področju se vam obeta stabilno ter iskreno leto. Vaša zvesta narava bo poskrbela, da boste v svoje življenje privabili sebi enakega partnerja.

Kitajski horoskop 2018 – Merjasec

Če boste v tem letu veliko časa namenili razvoju kariere, bo leto 2018 za vas polno napredka ter uspeha. Obstaja velika možnost, da boste naslednje leto primorani oditi na poslovno potovanje, sploh v primeru, da si želite boljše pozicije v službi. Vezani posamezniki, rojeni v letu merjasca, boste še posebej nezaupljivi ter previdni v vašem razmerju, nekoliko lažje pa se boste odprli svojim dolgoletnim prijateljem. Samski imate možnost spoznati nove simpatije, vendar le v primeru, da boste zaupali ter hkrati pokazali, da ste tudi sami vredni zaupanja.

Kitajski horoskop 2018 – Podgana

Za svoj uspeh v letu 2018 se boste morali potruditi. Za soočanje z različnimi izzivi boste potrebovali odzivnost ter hitrost – le tako boste zagotovo prehiteli tekmece. Prej, kot boste to ugotovili, hitrejše bo doseganje vaših ciljev na področju posla, pa tudi ljubezni. Leto petelina izkoristite v svoj prid ter izpilite svoje talente in znanja. Tako jih boste kasneje lahko unovčili ter na njihov račun zaslužili nekaj denarja. Podgane slovijo po svoji sentimentalnosti ter navezanosti na družino. Tudi v letu 2018 se to ne bo spremenilo. Najbolj vam bodo ustrezala trdna razmerja. Slednja boste v prihajajočem letu našli ter nadgradili mnogi posamezniki, rojeni v letu podgane.

Kitajski horoskop 2018 – Bivol

Napovedi za leto 2018 prinašajo odlične informacije. Čaka vas z uspehom nabito leto, brez posebnih pretresov. Na področju posla ter financ boste brez problema pluli skozi gore dela, hkrati pa uspešno premagovali napore ter stres. Pričakujete lahko leto praznovanj ter zabave, zato se vam obeta tudi spoznavanje novih ljudi – predvsem službeno, samski pa lahko pričakujete tudi nova romantična poznanstva. V letu 2018 skušajte uresničiti čim več zadanih ciljev, saj bo vaš nivo energije odličen. Posamezniki v ljubezenskih razmerjih boste svojo vezo postavili višje na svojo lestvico vrednot, zato se obeta morebitna zaroka ali celo poroka. Previdni bodite le, da vaše delo ne bo vplivalo na družinsko življenje.

Kitajski horoskop 2018 – Tiger

Posameznikom, rojenim v letu tigra, se nekje na sredini leta 2018 obeta sreča na področju financ. Takrat je morda pravi čas za različne finančne naložbe, vključno z igranjem loterije – seveda zmerno ter ne preko meja vaših finančnih sposobnosti. Še posebej dobro kaže v prihajajočem letu tistim, ki že imajo zaposlitev. Tisti, ki je še nimate, se boste morali potruditi. Napoved kaže, da se bo vaš krog prijateljev naslednje leto dodatno razširil. Če iščete ljubezen, jo poskušajte najti na drugih mestih, kot običajno. Vezani skušajte v svoje razmerje vnesti več strasti.

Kitajski horoskop 2018 – Zajec

Vaše čustveno stanje ter dobra volja se bosta v prihajajočem letu orientirala predvsem na vaše materialno ter denarno stanje. Napoved za leto 2018 kaže, da boste na poti naleteli na več kariernih ponudb, ki se vam bodo zdele preveč dobre, da bi bile resnične. V večini primerov to tudi bodo, zato ne nasedajte ter vsako dejanje ter finančno odločitev premislite dvakrat. V letu 2018 se obetajo spremembe na romantičnem in prijateljskem področju – ne nujno negativne. Poročeni pari se bodo sicer soočili z nekaj problemi, vendar jih bodo s sodelovanjem ter ustrezno komunikacijo premagali.

Kitajski horoskop 2018 – Zmaj

Za posameznike, rojene v letu zmaja, velja, da dajejo velik poudarek na materialne dobrine, prestiž ter denar. Ne glede na to, v kakšni meri to velja za vsakega posameznika, napoved za leto 2018 kaže, da boste privlačili denar ter ustvarjali večji finančni dobiček. Četudi se bodo na poti pojavile manjše prepreke ter padci, boste slednje prešli ter na koncu trdno pristali na nogah. Podobno velja tudi na ljubezenskem področju. Gotovo je, da boste v svoje življenje privlačili različne ljudi, vendarle pa so razmerja težavna, zato jih je potrebno negovati.

Kitajski horoskop 2018 – Kača

Posamezniki, rojeni v letu kače, so vedno pripravljeni na trdo delo ter garanje. Ravno zato boste tudi v prihajajočem letu ustvarjali finančni dobiček, vendar naj vas ne zanese preveč. Področje dela ter prostega časa skušajte uravnotežiti, saj se vam v nasprotnem primeru obetajo težave na področju partnerstva. Tisti, ki s svojo kariero niste zadovoljni boste v prihajajočem letu primorani premisliti, ali sploh ubirate pravo pot. Morda se dogodi, da vam slednja pač ni usojena. Napoved samskim prinaša še odlično vest – v letu 2018 imate najboljše možnosti, da spoznate osebo, s katero si boste ustvarili dolgoročno razmerje.

Kitajski horoskop 2018 – Konj

Zaradi vaše varčnosti, samozavesti ter mentalne jasnosti imate v letu 2018 odlično priložnost, da se povzpnete na sam vrh. Večina posameznikov, rojenih v letu konja, ima namreč sposobnosti, da postanejo kreativni voditelji oz. direktorji. Napoved vam svetuje, da nov začetek leta obeležite tudi na delu – prenovite svoje delovno okolje ali pa vanj vnesite več osebnih predmetov. Na področju razmerij se obeta nekaj nevihtnih oblakov – poročene najverjetneje čaka nekaj ljubosumnih in neresničnih govoric, zato bodite s partnerjem čim bolj povezani. Samski se usmerite v delo, saj boste ravno tam najverjetneje spoznali nove ljudi.

Kitajski horoskop 2018 – Koza

V letu 2018 se na delovnem mestu raje zadržite pretirano iskrenih opazk. Lahko vas pripeljejo v slabe odnose z nadrejenimi ter sodelavci, v najslabšem primeru pa lahko izgubite tudi službo. Na drugi strani ne bodite preveč ustrežljivi do svojih sodelavcev, saj ima vse svoje meje. Tudi za vas je pomembno, da domov prihajate pravočasno, saj boste le tako lahko vsaj nekaj časa posvetili svojim najdražjim. Samskim se obetajo nepričakovana poznanstva, morda celo z nekom zelo bogatim. Tisti v razmerju se potrudite ter razbijte rutino.

Kitajski horoskop 2018 – Opica

Tistim, ki ste razdvojeni med dve službi, se vam obeta napredovanje, s tem pa tudi boljša finančna pozicija. Zelo mogoče je tudi, da boste pričeli ustvarjati zaslužek z lastnim hobijem, podjetjem ali investicijo. Posamezniki, ki zasedate odgovorne pozicije, boste imeli nekaj težav s komunikacijo, zato se prepričajte, da je vsaka informacija, ki jo podate svojim podrejenim, kristalno jasna. Na področju ljubezni se v letu 2018 obeta mnogo priložnosti za afere ter kratkotrajna razmerja. Tisti, ki iščete dolgoročno razmerje bodite zato še posebej pozorni. Aferam se izognite tudi poročeni, če seveda želite poročni prstan obdržati tudi vnaprej.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*