Klima z montažo – za vrhunsko udobje v vašem domu

Pri zagotavljanju maksimalnega udobja v vašem domu vam lahko pomaga tudi klima z montažo. Ta je v zadnjih letih postala malodane obvezna oprema vsakega sodobnega doma, saj zagotavlja prijetno hladen ali topel zrak v prostorih vašega doma. Prav optimalne temperature namreč zagotavljajo ugodne bivalne pogoje. To vam omogoča prav kakovostna klimatska naprava, ki pa mora biti strokovno montirana. Zato je klima z montažo odlična storitev, saj vam pripada celostna izvedba – tako nakupa kot same montaže in priklopa. 

Na spletni strani podjetja Huda klima d.o.o. boste našli klimatske naprave prvovrstne kvalitete po zares ugodnih cenah. Vaša naloga je le, da glede na vaše potrebe in želje, izberete ustrezen model in ga naročite. Njihova strokovna ekipa pa bo poskrbela za hitro in brezplačno dostavo na dom ter profesionalno montažo in priklop. Pred odhodom bodo preverili tudi brezhibno delovanje, z veseljem pa vam bodo predstavili tudi vse njene funkcije in odgovorili na vaša vprašanja. Vaš dom bo tako pridobil odlično napravo, ki bo poskrbela za primerne temperature v vašem domu, s tem pa za dobro počutje celotne družine.

klima z montažo

Na kaj biti pozoren pri montaži

Kot smo že omenili, je montažo klime potrebno zaupati profesionalcem. Zakaj? Pri montaži klimatske naprave je namreč treba biti pozoren na kar nekaj zelo pomembnih dejavnikov. V prvem koraku je treba dobro premisliti, kje v prostoru bo klima z montažo sploh nameščena. Ta mora biti kar najbolj optimalen, kar pomeni, da ob delovanju zajame kar največji volumen, hkrati pa zraka ne piha neposredno v vas. Zanemariti pa ne gre niti montaže zunanje enote klime, saj ta vpliva na zunanji videz objekta. Če živite v bloku ali v spomeniško zaščitenem objektu, se morate ob tem prepričati, če je to sploh dovoljeno.

V kolikor boste namestitev klimatske naprave zaupali strokovnemu in izkušenemu ponudniku, potem so vse skrbi odveč. Prepričani pa ste lahko, da boste v njeni uporabi zagotovo uživali.

Kako poteka postopek klima z montažo?

Prvi korak je, da na spletni strani naročite izbrano klimatsko napravo. Pri nakupu vam bo z veseljem pomagala tudi svetovalna ekipa Hude klime d.o.o., ki ima s tega področja zares veliko praktičnih izkušenj. Klima mora biti prilagojena velikosti ter razporeditvi vaših prostorov, objektu in uporabniškim potrebam. Nato sledi brezplačna dostava na vaš dom in delo se lahko začne!

Prvi korak pri montaži klimatske naprave je navadno namestitev notranje enote. Kot smo že omenili, mora biti za premišljena in izvedena po določenih smernicah. Klimatsko napravo se na steno namesti s pomočjo nosilnih elementov, zato je potrebno nekaj vrtanja. Sledi še vrtanje lukenj za vse potrebne cevi, ki povezujejo notranjo ter zunanjo enoto. Celoten sistem mora biti izveden na način, da lahko odvečna voda neovirano odteka stran od objekta.

V drugem koraku sledi namestitev zunanje enote, za katero je prav tako potrebno nekaj vrtanja. Dodatno je omenjeno enoto potrebno zaščititi, sitem pa izolirati ter priključiti in omogočiti odzračevanje. Klima z montažo je paket, ki vsebuje povezavo obeh enot, električni priklop na vir napajanja in druge pomembne komponente, na katere mora biti strokovnjak med delom pozoren, posameznih korakov pa nikakor ne sme spregledati ali izpustiti. Sicer pa vam bo strokovno nameščena klima z montažo zagotovila zares prijetno bivanje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*