Ko hobi postane služba! 

Vsi se zavedamo, da nekaj kar delamo z veseljem in nam je ob tem prijetno, je končna storitev ali izdelek vedno dober ter kvaliteten.

Kdo je MIISHA?

Predstavljam vam mlado 22 letno Misho, ki je na začetku svoje karierne poti. Zelo rada je lepa in veliko da na urejen zunanji videz. Katera ženska si pa ne želi biti urejena ter lepa? Miisha je pri svojih mladih letih ugotovila, da lahko iz hobija nastane podjetje.

podaljševanje las podaljševanje trepalnic miisha

Kako si dobila idejo? 

Pred časom sem delala v podjetju, ki se ukvarja z avtomobili. Prevzemala sem blago ter opravljala administrativna dela. Delo mi je bilo všeč in moram povedati, da sem imela zelo dobre nadrejene ampak takrat, ko je podjetje zaprlo svoja vrata sem se podala v odprtje lastnega podjetja in se odločila za delo, ki me še bolj veseli.

Odločila sem se za samostojno karierno pot in svoj salon sem si uredila kar doma. Vedno mi je bilo v interesu, da bi združila svoje hobije v delo. Sem sama svoj šef in mi zelo veliko pomeni, da lahko delam, ko se sama tako odločim. 

Ideja je prišla spontano. Moja prijateljica, ki meni ureja nohte že sedmo leto zapored, me je zelo navdušila in mi pomagala narediti prve korake. Hvala Biserka Verbanič Viličnik za vso vzpodbudo in tvojo pomoč.

Pred to odločitvijo sem sama doma začela delati in preizkušati različne tehnike za ureditev nohtov. Kasneje sem naredila izpit in hitro sem vedela, da bo to moja služba! Naredila sem tudi izpit za podaljševanje trepalnic.

Kakšne storitve srečamo v tvojem salonu?

Torej urejam nohte: Podaljševanje nohtov s plastikami, možnost korekture, gel tehnika, možnost samo poslikave na gel nohte ali svoje, ter gelish nohti.

Pri trepalnicah vam nudim: Podaljševanje ena na ena; to pomeni da na eno vašo trepalnico dodam še eno podaljšano trepalnico. 

Podaljševanje trepalnic mešano pomeni, da povečamo volumen »trepk« in uporabimo tehniko ena na ena.

Kako dosežemo volumen? Tako, da na eno vašo trepalnico dodamo 3 ali več umetnih trepalnic.  

Volumen tehnika pomeni, da naredimo vse prej našteto in na eno trepalnico damo nad 3 komade umetnih in s tem pridobimo zelo razkošen videz.

Lasje: podaljševanje las , podaljški so po predhodnem naročilu, lahko pa jih tudi same prinesete v salon. Tehnika podaljševanja je na osnovi kreatina, podaljški vam držijo do 9 mesecev ali več. Dolžina las je od 40-60cm.

Kako se ob svojem delu počutiš?

Punce želijo biti lepe. Delam samo to, kar si punce želijo, saj meni veliko pomeni, da se dobro počutijo v svoji koži. Delam kvalitetno, rada prisluhnem tudi vašim željam in si res želim opraviti svoje delo tako, kot ste si same zamislile. Tudi sama sem srečna, ko vidim vesele obraze, ko odhajajo iz salona. Stranke so zelo navdušene tudi nad tem, da lahko več stvari uredijo na enem mestu in ne rabijo obiskati treh različnih oseb in lokacij.

Imaš kakšno posebno izkušnjo ali stranko?

Seveda, (smeh) moja posebna stranka v salonu je moja mama! Nikoli ni hotela niti slišati o umetnih trepalnicah ali nohtih. Saj veste, mame in nekaj umetnega na sebi, ah to pa že ne!

Enkrat po pogovoru pristane na mojo idejo in pride na podaljševanje trepalnic, samo za preizkus in ji obljubim, da lahko trepalnice po želji tudi odstraniva. Ko sem končala in se je pogledala v ogledalo ni mogla verjeti kako lepo izgleda! Bila si je zelo všeč in od takrat nikoli več ni brez podaljšanih trepalnic. Punce, skoraj bi pozabila, velika prednost če imate umetne trepke je ta, da ne potrebujete make-upa in je izvrstna ideja v teh poletnih mesecih ,saj ko ste na morju je veliko lažje, da ne uporabljate maskare, saj so trepalnice seveda vodoodporne. 

Če želite kvalitetno in z občutkom narejene nohte, trepalnice ali podaljšane lase lepo vabljene v:

Salon Miisha –podaljševanje nohtov, trepalnic in las

Najdete me na lokaciji v centru mesta Lenart, natančneje na Cmureški cesti 17, 2230 Lenart

 Za dodatne informacije in naročanje pišite ali pokličite:

Mail naslov: miisha.m@hotmail.com 

Tel. številka: 031 745 509 Miisha

Spremljate nas tudi na facebook strani: Podaljševanje: nohtov,trepalnic in las

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*