Kompatibilni tonerji Economic Line

Če uporabljate laserski tiskalnik boste nedvomno potrebovali tudi nove tonerje, s pomočjo katerih bo slednji lahko deloval tako kot je potrebno. Toner namreč predstavlja osrednji del tiskalnika, saj vsebuje prah, ki ga tiskalnik nato vtisne na papir. Čeprav je kakovosten laserski tiskalnik skorajda nujen pripomoček vsake pisarne (ali celo doma), so tonerji relativno dragi. Še posebej originalni tonerji – slednji včasih dosegajo celo ceno novega tiskalnika.

kompatibilni tonerji barve

Naj to ne bo razlog za preplah! Kompatibilni tonerji vam nudijo rešitev, s pomočjo katere boste lahko še naprej tiskali hitro, kakovostno ter nadvse ugodno. V naši spletni trgovini imate na voljo preverjene kompatibilne tonerje znamke Economic Line. Slednja je na trgu EU registrirana ter zaščitena, uporabniku pa nudi maksimalno kakovost nadomestnih tonerjev. Izdelani so v skladu z mednarodnimi certifikati, prav tako pa imajo ustrezno garancijo. Za ugodne in kompatibilne tonerje klikni tukaj!

Zakaj kompatibilni tonerji? Medtem, ko originalne tonerje izdela podjetje, ki je izdelalo tudi sam tiskalnik, kompatibilne tonerje proizvajajo zunanja podjetja, ki nimajo povezave z originalnim. Vsekakor dejstvo, da je toner izdelalo zunanje podjetje, samo po sebi še ni povezano s kakovostjo izdelka. Tako kot v drugih poslih, se tudi v tem najdejo podjetja, ki nudijo zelo poceni izdelke nizke kakovosti. V nekaterih primerih se, na primer, varčuje z materiali, tiskalniki pa javljajo napako oz. je kakovost tiska izjemno slaba.

Seveda to ne velja za tonerje blagovne znamke Economic Line. Kompatibilni tonerji znamke, ki jo najdete v naši prodajalni, so preverjeni ter izdelani identično kot originalni. Izdelani so za posamezni model tiskalnika, zato delujejo le v tiskalniku, za katerega so proizvedeni.

Kompatibilni tonerji vam tako omogočajo veliko cenejše tiskanje, kar je še posebej velikega pomena, če tiskate pogosto. Prav tako vam tovrstni tonerji nudijo dolgo obstojnost ter kvaliteto tiska. Seveda bodite pri izbiri previdni ter ji namenite dovolj pozornosti. Če ne želite zapraviti celega premoženja, izberite toner Economic Line za vaš tiskalnik, ne bo vam žal!

Veliko ljudi še vedno verjame mitu, da s kompatibilnimi kartušami ne morete tako dobro tiskati kot z originalnimi. Že res, da večina proizvajalcev originalnih kartuš ponudi najboljšo kvaliteto na trgu, ne smemo pa pozabiti dejstva da je ne malo tudi kompatibilnih kartuš, z katerimi lahko natisnete slike in dokumente enake kakovosti.

Zelo popularne so tudi razprave, ali je res črnilo katero se nahaja v kartušah eno izmed najbolj dragih tekočin. In tehnično gledano, to tudi drži. Torej če primerjamo ostale drage tekočine(kurilno olje, alkohol…) z črnilom, lahko vidimo da je sama cena črnila (na liter) veliko dražja. Seveda, pa je potrebno poudariti da samega črtila ne porabimo tako hitro, prav tako, zato ga ne potrebujemo liter ali več. Če pogledamo statistiko za stroške tiskanja na stran, lahko vidimo da za to ne porabimo nič več, kot le nekaj centov.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*