Laserska operacija oči – v 30 minutah do popolnega vida

Koliko časa ste že odvisni od očal ali kontaktnih leč? Ste izračunali, koliko ste v vseh teh letih že zapravili za nova očala, nove leče, nove tekočine in podobno? Kaj pa, če obstaja možnost, da v manj kot 30 minutah vse to postane le preteklost? Razmislite o laserski operaciji oči.

Nekdo, ki je praktično vsakodnevno odvisen od pripomočka za vid, je po vseh letih naveličan ves čas skrbeti za zalogo kontaktnih leč in za redne preglede pri okulistu ter je zaradi obrabe okvirjev primoran menjati očala vsakih nekaj let, zagotovo ne bi dolgo odlašal. Zato izpolnite spodnji obrazec, se prepričajte, ali ste primeren kandidat.

Laserska operacija oči že za 539 €!

Prav ste prebrali, tako poceni se lahko za vedno znebite slabega vida. Izpolnite obrazec in brezplačno ter neobvezujoče boste prejeli ponudbo za lasersko operacijo oči.

Ime in priimek

Email

Telefonska številka

Vaše vprašanje

[honeypot PaDejCeLahko-112]

Kaj sploh je laserska operacija oči?

Laserska operacija oči je ena varnejših operacij, pri kateri vam izkušeni doktorji s pomočjo laserja odpravijo dioptrijo, ne glede na to ali ste podvrženi tudi astigmatizmu. Primerna je za osebe med 20 in 40 let, z dioptrijo med -8 in +4. Za vse ostale, ki ne spadajo v to kategorijo, je bolj primerna kakšna druga oblika očesne operacije, na primer z vstavitvijo leče v oko.

Zaradi velikega napredka očesne medicine je laserska operacija oči ena najbolj uspešnih in nebolečih operacij. Popolna odprava vida je statistično dosežena v kar 90 odstotkih operacij. Ker gre za postopek, ki traja manj kot 30 minut, načeloma 10 – 15 min na oko in ker je operacija danes tudi cenovno izjemno dostopna, se za njo odloča vedno več ljudi.

Če so še nekaj let nazaj cene laserskih operacij segale v nebo, temu danes ni več tako. Veliko povpraševanje je pripeljalo do tega, da je tudi ponudnikov na trgu vedno več, zato lahko enostavno poiščete najbolj primernega, pa tudi najbolj ugodnega ponudnika. Lasersko odpravo dioptrije je tako mogoče dobiti že za 539 €, ali, če vam je tako lažje, za 24 mesečnih obrokov, ki znašajo zgolj 23 €! Samo pomislite, kolikokrat več ste v življenju že zapravili za pripomočke, ki so vam pomagali do boljšega vida. Če smo iskreni, že ena dobra očala stanejo ravno toliko, pa ne zdržijo celo življenje. Očala boste morda uporabljali 5 let, potem pa boste primorani kupiti nove, medtem ko vam laserska operacija oči zagotavlja popoln vid celo življenje.

Seveda obstaja nekaj pogojev, ki jih morate v osnovi izpolnjevati, če želite operacijo:

  • ste polnoletni
  • niste noseči in ne dojite – v tem času se dioptrija namreč lahko spreminja
  • vaše oči so zdrave, dioptrija pa stabilna
  • na splošno ste zdrava oseba

Če izpolnjujete te pogoje, ste skoraj zagotovo primeren kandidat. Doktor, ki ga boste izbrali, bo vse navedeno tudi preveril, s sodobnimi in natančnimi napravami bo preveril tudi vse, kar je v kakršnikoli zvezi z vašimi očmi in vas seznanil z vsem, na kar morate paziti, pa tudi z morebitnimi stranskimi učinki. Stranski učinki pa zagotovo ne bodo trajali dolgo – možno je, da boste nekaj dni po operaciji videli megleno, vendar pa se tega nikar ne ustrašite. Po nekaj dneh bo zamegljenost vida izginila, vaš vid pa bo popoln brez kakršnih koli pripomočkov.

laserska operacija oci lece

Zakaj na operacijo?

Razlogov je neskončno veliko. Nekdo, ki morda že celo življenje nosi očala ali kontaktne leče, se dobro zaveda, kakšna nujna obveznost je vse v povezavi z vidom. Ne samo obveznost, kot že omenjeno, je to tudi velik strošek. Iskati očala ponoči v temi samo zato, da lahko preberete SMS sporočilo, sneti očala, vsakič, ko pozimi pridete na toplo, brisati umazanijo z očal vsaj nekajkrat dnevno, brisati dežne kaplje, paziti, da se stekla ne razbijejo in okvir ne zvije. In kar se tiče kontaktnih leč, vstavljati jih vsako jutro v oko, zvečer pa jemati ven, jih redno čistiti, ker sicer naslednji dan z njimi ne boste videli dobro, paziti, da jih ne strgate, se izogibati kontaktu z vodo in se ukvarjati s hudimi bolečinami, ko leča zleze nekam na zadnjo stran očesa, vi pa nikakor ne morete priti do nje. Vse našteto je nekaj, kar bo z lasersko operacijo oči zares postalo preteklost. Vsakič, ko boste odprli oči, boste videli ostro sliko. Nobenih težav, nobenih izogibanj in nobenih stroškov. No razen tistega začetnega, ki pa je, kot že rečeno, za vse, kar v tem sklopu dobite, izjemno nizek.

Poskrbite torej, da vaš vid nikoli več ne bo težava. Po vsem napisanem se verjetno strinjate z mano, da gre za edinstveno priložnost in da morda vi le niste nekdo, ki bi moral biti zaradi očesne pomanjkljivosti celo življenje obremenjen. Naj laserska operacija oči poskrbi za vaš vid, vaše počutje in vašo samozavest, očala in kontaktne leče pa končno in za vedno pustite v predalu.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*