Lasersko odstranjevanje dlak – pripravljeni na poletje

Lasersko odstranjevanje dlak je v zadnjih letih postal zelo priljubljen neinvaziven poseg, ki popolnoma odstrani ali pa vsaj bistveno zmanjša rast dlak na izbranem področju telesa. Glede na to, da se bliža poletni čas, bo gladka koža zagotovo postala tudi vaša prioriteta – naročite se na lasersko odstranjevanje dlak in poskrbite za popolno urejenost vašega telesa. Ne glede na to, ali ste v kopalkah ali lahkotni poletni obleki, je urejeno telo bistvenega pomena. 

lasersko odstranjevanje dlak

Poleg tega vam lasersko odstranjevanje dlak prihrani veliko časa in neželenih ranic, ki nastanejo kot posledica britja. Rezultati so trajni, za popoln učinek pa je navadno potrebno nekaj tretmajev. V nadaljevanju si preberite vse o laserskem odstranjevanju dlak in se še pravočasno naročite na termin.

Velik DA za lasersko odstranjevanje dlak

Kot smo že omenili, lasersko odstranjevanje dlak ali z drugim imenom tudi laserska epilacija v zadnjih letih postaja vse bolj priljubljena metoda odstranjevanja neželenih dlačic. Gre za popolnoma varno metodo odstranjevanja dlak, ki nima nobenih stranskih učinkov za telo. Sam postopek laserskega odstranjevanja dlak je hiter in le minimalno boleč. Večina klientov jo opisuje kot rahlo neprijeten občutek.

Velika večina strank se za odstranjevanje dlak z laserjem odloči zaradi prednosti, ki jih ta prinaša. Med drugim naj omenimo do kar 80 ali 90-odstotno zmanjšanje rasti dlak, preprečevanje vraščanja dlak, izboljšana higiena ter bistven prihranek časa in denarja. Na račun trajne odstranitve dlak namreč ne boste rabili več obiskovati kozmetičnih salonov ali se briti ter depilirati doma.  

Učinkovitost postopka

Verjetno vas zanima, kako učinkovito je lasersko odstranjevanje dlak. Strokovnjaki pravijo, da 100% trajne odstranitve dlak ne more zagotoviti noben postopek, pa naj bo še tako dovršen. Vendar pa se ob doslednem upoštevanju navodil in rednem obiskovanju predpisanih terapij brez težav doseže izjemne rezultate – bistveno počasnejšo rast dlačic in delno odstranitev le teh. 

lasersko odstranjevanje dlak 1

Za optimalne rezultate je sicer potrebno opraviti približno 6 do 8 ponovitev v nekaj tedenskih intervalih, odvisno od predela telesa in vrste dlak. 

Kam pa ti hodiš na laser?

Vendar pa še zdaleč ni vseeno, kam se odpravite na lasersko odstranjevanje dlak. Zaradi vse večje popularnosti metode, so z laserji začeli delati tudi v različni kozmetičnih salonih, ki pa še zdaleč niso ustrezno usposobljeni za rokovanje s to napravo. Laser namreč sodi med medicinske pripomočke, z njim pa lahko dela le strokovno usposobljena oseba. V nasprotnem primeru lahko pride do težav, kontraindikacij in celo začasnih ali trajnih poškodb kože.

V medicinskem centru Medartis lasersko odstranjevanje dlak izvajajo s priznanimi in certificiranimi napravami, ki zagotavljajo visoko kakovost opravljene storitve:

  • medicinski multifunkcijski laser Fotona SP Dynamis in
  • diodni laser Elysion-pro.

Kater laser je primeren za odstranjevanje dlak pri posamezniku določi strokovnjak na uvodnem pregledu. Na končno odločitev navadno vpliva tip in občutljivost kože, tip dlake in nekatere druge lastnosti. Oba laserja, ki ju uporabljajo na kliniki Medartis sta sicer primerna tudi za najbolj občutljiv tip kože, njuni vrhunski tehnologiji delovanja pa zagotavljata izjemne rezultate. Če iščete najboljše lasersko odstranjevanje dlak, potem se odločite za Medartis.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*