Letni horoskop 2014 – kaj nam obeta?

S svetlobno hitrostjo se bliža novo leto, leto upanja in boljšega življenja. Tako nas vse več zanima, kaj nam pravi letni horoskop 2014.

Neučakano brskamo po spletu v upanju, da nam je letni horoskop 2014 vsaj malo bolj naklonjen, kot v preteklih parih letih. Sprašujemo se, kaj nam prinaša letni horoskop 2014 v ljubezni, zdravju in seveda na finančnem področju. Želimo si zdravja, da bi bili ljubljeni in da bi imeli polno denarnico »zelencev« in ne samo pisanih metuljčkov, ki veselo odfrčijo iz naše denarnice.

Vendar pa nam letni horoskop 2014 napoveduje leto krize, nasprotij in izzivov, ki pa se odraža na političnem, gospodarskem in finančnem področju. To bomo seveda najbolj občutili »mali ljudje«, ki so se že tako razdelili na revne in bogate, uspešne in neuspešne. Politiki, napihnjeni z egom, se bodo še bolj kazali z željo po moči in nas ustrahovali.

Horoskop 2014

Letni horoskop 2014 je v znamenju Kozoroga v Plutonu in nam daje možnost, da na novo zgradimo naš svet na bolj trdnih temeljnih. Torej nam letni horoskop 2014 pravi, da moramo biti močni, vztrajni in da se nikakor ne smemo ustrašiti sprememb, ki nas še čakajo. Spremembe, ki nam jih kaže letni horoskop 2014, pa naj so to dobre ali slabe, je potrebno sprejeti z odprtimi rokami. Pri tem nam bo dajalo moč naše pretekle izkušnje. Če ne drugega, se lahko iz tega tudi nekaj naučimo.

Letni horoskop 2014 pa nam sporoča tudi dinamično dogajanje narave. Ekstremni vremenski pojavi se bodo še okrepili in bodo sestavni del večernih novic.

Kljub temu, nam letni horoskop 2014 nakazuje tudi na nekaj svetlih pik, na področju znanosti in duhovnosti. Vse več bo tehničnih izumov, ki bodo bolj naklonjeni zelenim virom energije. Letni horoskop 2014 napoveduje osebam, ki se bodo bolj posvečale osebnostni duhovnosti, veliko lažje prešli skozi leto krize, nasprotij in izzivov. Notranji mir in pozitiven pogled na svet, bosta postajala vedno pomembnejša v današnjem svetu, nam pravi letni horoskop 2014.

Za Rake, Ovne, Kozoroge in Tehtnice, napoveduje letni horoskop 2014, še posebej obdobje izzivov. Dinamično obdobje pa se obeta tudi Rakom, Škorpijonom in Ribam.

LETNI HOROSKOP 2014: KOZOROG

Ker v poslovnem svetu nimate posebnih pričakovanj, se bodo uspehi kar vrstili drug za drugim. Blesteli boste. Manj sreče boste imeli na ljubezenskem področju, kjer boste iskali intimnost.

LETNI HOROSKOP 2014: DEVICA

Denar bo pritekal, tako da boste vedno bolj zadovoljni z svojimi financami. Razmišljali boste tudi o nadaljnji karieri. Več časa se boste posvetili tudi partnerju in skupaj bosta preživela lepe trenutke.

LETNI HOROSKOP 2014: BIK

Če odpirate svoje podjetje, boste pri tem zelo uspešni. V ljubezni vas čaka polno strasti.

LETNI HOROSKOP 2014: DVOJČKA

Na čustvenem področju se boste zavzeli za neko osebo, ki vam veliko pomeni. S tem boste presenetili vse okoli sebe. Na poslovnem področju se vam bo nekoliko ustavilo. Pazite na svoje finance, da se ne opečete.

LETNI HOROSKOP 2014: TEHTNICA

Nekaj v službi ali v družini vas bo zelo prizadelo. Ne glejte nazaj ampak se osredotočite na prihodnost. V nasprotnem primeru si boste samo škodovali. Izogibajte se večjim finančnim stroškom. Prepustite se ustvarjalnosti, kjer boste blesteli.

LETNI HOROSKOP 2014: VODNAR

Na poslovnem področju boste uspešni in tudi vaše finančno stanje se bo nekoliko izboljšal. Investirajte v izobraževanja. Težava v partnerskem odnosu se bo okrepila, zato se ne zapirajte. Poskusite se pogovoriti o vajinih težavah.

LETNI HOROSKOP 2014: ŠKORPIJON

Zaradi česarkoli ste že nezadovoljni, boste že rešili. Ne rinite z glavo skozi zid. Mogoče se bo vse skupaj rešilo samo od sebe. Možne so zdravstvene težave. Vaše ali pa vaših bližnjih. Odprla se vam bo nova priložnost v poslovnem svetu. Pokažite kaj znate.

LETNI HOROSKOP 2014: RAK

Zelo boste čustveni in posledično boste veliko investirali v svojo ljubezensko zvezo. Zvezde so vam naklonjene. V službi vas čaka nekoliko več dela, vendar se ne ustrašite. Sprejmite z odprtimi rokami.

LETNI HOROSKOP 2014: RIBI

Poiščite ravnotežje v ljubezni, če želite, da na tem področju napredujete. Z finančnim prilivom boste kar zadovoljni, vendar pa vseeno pazite, da ne zapravljate preveč. Nekaj lahko prihranite samo takrat, ko imate priliv.

LETNI HOROSKOP 2014: OVEN

Čustva, ki jih tiščite v sebi, izpovejte. V vas bo pritekla ustvarjalna žilica in zelo boste uspešni pri tem. Imate možnost, da spoznate nekoga iz tega področja.

LETNI HOROSKOP 2014: STRELEC

Veliko boste dali na ustvarjalnost in na svoj notranji mir. Možen je ljubezenski trikotnik. Pazite, da se ne opečete.

LETNI HOROSKOP 2014: LEV

V službi vam kaže napredovanje, saj bodo šefi z vašimi idejami zelo zadovoljni. Družino boste malo zapostavljali, saj boste preveč obremenjeni z njo. Čaka vas velik nakup.

Ne glede na to, kaj vam napoveduje letni horoskop 2014, ste za svojo srečo in svoje sanje največ odgovorni sami. Ozrite se naokoli in bodite srečni!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*