Mali junaki razveseljujejo!

Ko smo bili majhni, smo si vedno želeli postati superjunaki ali princese. Želeli smo si reševati svet, želeli smo biti junaki. Predstavljajte si, da je vaš malček glavni junak v čisto pravi otroški knjigi. Sedaj je to mogoče, saj Mali junaki ustvarjajo knjižne uspešnice, v katerih je vaš otrok glavni junak.

mali junaki pesmice za sončne dni pobarvanka

Mali junaki omogočajo, da na spletnem portalu že med postopkom naročanja knjige oblikujete svojega glavnega junaka. Torej mu določite spol, ime, barvo las in njegovo frizuro in barvo oči, lahko mu dodate celo pegice ali očala! Tako boste ustvarili čisto vašega pravega junaka. 

Glavna lepota njihovega poslanstva je ta, da znajo ceniti otroško iskrenost in ljubezen njihovih dejanj in njihove nesebičnosti, ki mora biti negovana in cenjena. V otrocih želijo Mali junaki vzbuditi tisti pravi občutek edinstvenosti. Stremijo k temu, da se otrok v ključnem obdobju odraščanja čuti ljubljenega in upoštevanega. To mu bo vlilo še dodatnih moči za izzive, s katerimi se bo spopadal v življenju. Saj veste, prva leta so najpomembnejša.

Piko na i njihovemu delovanju da možnost personalizacije izdelka, kjer so v ustvarjanje knjige povezani tako podjetje in starši, še najpomembnejši člen pa je glavni junak, torej vaš malček.

Na voljo so knjige za malčke od 0 – 5 let, od 0 – 9 let in od 0 – 12 let. Knjige so primerno kategorizirane za določeno razvojno obdobje otroka.  S pomočjo knjige »Papa Duda« se lahko s svojim malčkom tudi dokončno poslovite od dude. Zaradi kratkih stavkov in preproste zgodbe, ki je otroku razumljiva, je primerna tudi že za najmlajše. Prav tako pa ima knjiga velike tiskane črke, kjer se lahko otrok uči spoznavanja črk.

Druga knjiga, ki pomaga pri vzgoji in odraščanju pa nosi naslov »Kahlica je zakon«, kjer lahko s pomočjo knjige in njene zgodbe na prijeten način navadite svojega malčka na kahlico. Če se vaš malček boji teme, ker v njej straži bav bav, je knjiga »Lahko noč, bavbav« prava izbira. S to knjigo lahko svojega malčka na prijazen način in skozi zgodbo prepričate, da se nima česa bati, in da pošasti v omari in v kotu sobe ni, tako, da lahko v svoji sobi umirjeno zaspi. 

Torej so knjige primerne tako za tiste najmlajše, ki se šele privajajo na glas očka in mamice, kot tudi za tiste večje, ki že veselo ustvarjajo kracarije, ki jim starši pravijo črke in celo abeceda!

V knjigah otrok tudi s svojo domišljijo spoznava in se uči nove besede, ki se pojavijo v knjigi in spoznava živali, ki nastopajo v zgodbah. Prav tako pa vsaka knjiga nosi nauk; nekatere govorijo o prijateljstvu, spet druge o tekmovalnosti, kjer se otrok nauči, da poraz ni slaba stvar.

V ponudbi imajo tudi knjige, ki so namenjene izključno deklicam. Za deklice je knjiga z naslovom »Tia postane zvezda« in je namenjena vsem deklicam, ki si želijo nastopati pred občinstvom in verjamejo, da se jim bodo sanje izpolnile le, če bodo močno verjele vanje.

Trenutna največja knjižna uspešnica so pesmice, ki jih je napisal Feri Lainšček. Mali Junaki so ustvarili prvo personalizirano pesniško slikanico pri nas. V knjigi je zbranih 10 pesmic, ki govorijo o pomladi in poletju; o ptičicah, poletni nevihti, ljubezni, mamici in tudi o zdravniku.

Na spletnem portalu https://malijunaki.si lahko ustvarite pravo unikatno knjigo, kjer lahko vsak izmed otrok postane pravi knjižni junak! Za vsakega junaka lahko določite ime, spol in tudi njegov celoten izgled, da je junak čim bolj podoben vašemu malčku. Na koncu lahko vnesete še osebno posvetilo, kar bo naredilo knjigo še posebej unikatno.

Za ekipo Mali junaki stoji že več kot 20 ustvarjalcev, pisateljev, znanstvenikov, ilustratorjev, ki ustvarjajo nepozabna darila za vaše malčke. In tokrat so vam pripravljeni izpolniti eno željo!

Mali junaki želijo razveseliti enega malčka, ki bo prejel čisto pravo in samo njegovo knjižno uspešnico Pesmice za sončne dni!

Enemu srečnežu bomo podarili eno najlepših personaliziranih pesniških zbirk Ferija Lainščka – Pesmice za sončne dni.  

Vse kar morate storiti je, da izpolnite spodnji obrazec in upate, da se sreča nasmehne ravno vam!

Ime in priimek:

Elektronski naslov

[honeypot nizarobotke-268]

S klikom na gumb "Sodeluj v nagradni igri" sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

Njihovo ponudbo knjižnih uspešnic si lahko ogledate na https://malijunaki.si/, kjer lahko sami ustvarite knjižnega junaka ali prelistate vsako knjigo posebej.

 

Srečna dobitnica vstopnice je 

Betka Skok!

ČESTITAMO!

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*