Predstavljamo vam moderne kratke frizure 2017

Novo leto, z njim pa tudi novi modni trendi. Glede na modne smernice v preteklem letu, smo lahko več kot zadovoljni, da se je trend kratkih frizur prenesel tudi v leto 2017.

V galeriji vam predstavljamo nekatere najbolj zanimive moderne kratke frizure 2017. Morda se ravno tu najde frizura, za katero se boste odločili.

Za povečavo klikni na sliko

Moderne kratke frizure 2017 veljajo za zelo privlačne in glede na teksturo las, so videti več kot odlično na vsaki ženski. Poleg izjemne privlačnosti je tu še enostavno vzdrževanje. Za ureditev idealne pričeske boste tako potrebovali manj časa, kot bi ga potrebovali za dolge frizure, kar je v današnjem času, ko vsi neprestano nekam hitimo, vedno dobrodošlo.

V kolikor ste tudi vi odločili za moderne kratke frizure 2017, vam svetujemo, da si pred tem preberete nekaj nasvetov, ki vam jih ponujamo v nadaljevanju.

1. Čas, ki ga porabite za ureditev vaše frizure je odvisen od načina striženja
Najprej vsi pomislimo, da kratke frizure ne potrebujejo veliko urejanja, vendar je običajno potrebno prav tako nekaj časa, da je vaša frizura lepo urejena. Seveda je v veliki meri odvisno, kako ste postriženi.

2. Moderne kratke frizure 2017 je potrebno redno urejati
V kolikor želite imeti urejeno kratko frizuro, potrebujete redno striženje. V povprečje je za stilsko oblikovano kratko frizuro, frizerja potrebno obiskati v obdobju med 6 in 8 tedni.

moderne kratke frizure 2017 modra

3. Oblika obraza običajno narekuje kakšen mora biti izgled frizure
Trikotna oblika obraza. V tem primeru vam lahko preveč las na vrhu glave poudari širši izgled obraza, kot ga dejansko imate. Predlagamo daljše lase ob strani ter krajše na sredini glave.
Ovalna oblika obraza. Na to obliko obraza pristajajo vse moderne kratke frizure 2017. Lahko se poigrate z raznimi dolžinami in oblikami.
Okrogla oblika obraza. Če imate bolj okrogel obraz, potem vam pristajajo kratke frizure, ki vam podaljšajo obraz. Na vrhu glave imejte daljše lase, ob straneh pa krajše.

4. Proces dokler vam lasje ponovno zrastejo je lahko zahteven
Dolge lase lahko hitro in enostavno odstrižete ter tako pridete do moderne kratke frizure 2017. Veliko težje je, ko se odločite, da bi radi imeli nazaj dolgo frizuro. V kolikor želite biti ves čas urejeni, morate redno obiskovati frizerja, ki vam uredi frizuro na vsaki stopnji rasti vaših las.

5. Imate dan, ko se vam ne da urejati frizure
Ko imate kratke lase, vam kaj takega nebi smelo pasti na misel. Dolge lase bi v takem primeru speli v rep ali kito, pri kratki frizuri pa je potrebno lase stilsko urediti. Dobra stran tega je, da moderne kratke frizure lahko hitro operete in posušite ter z malo gela oblikujete v moderne kratke frizure 2017.

V kolikor niste ravno prepričani, kakšno frizuro bi si želeli vam svetujemo, da si pred obiskom frizerskega salona ogledate večje število slik in tako izberete tisto pravo frizuro zase. Običajno dobite idejo pri raznih slavnih osebah, ki jih vidite v medijih. Če se odločite za frizuro, ki ste jo že videli na neki osebi svetujemo, da jo imate ob obisku frizerske salona s seboj. Tako bo lahko vaš frizer videl, kakšne moderne kratke frizure 2017 ste si izbrali in katera je najbolj primerna za vas oziroma za vašo obliko obraza.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*