Elegantne modne moške frizure 2017

Časi, ko so se urejale samo ženske so za nami. Še ne dolgo nazaj, moški niso posvečali tolika časa urejanju, kot ga namenjajo danes. Vse več je moških, ki si neurejeni ne upajo stopiti niti iz stanovanja.

Kaj pa predstavlja urejenost pri moškem? Pod urejenost moškega sodi ustrezna izbira oblačil, obutve, vse pogosteje tudi nakita, ureditev obraza ter seveda ureditev modne moške frizure.

Poglejmo si kakšne naj bi izgledale modne moške frizure 2017.

Za prikaz večje slike, kliknite nanjo!

Zadnji teden v juniju 2013 je Milano gostil modno revijo, kjer so bili v ospredju moški. Na modni reviji so bile predstavljene izjemno zanimive modne kreacije. Poleg izvirnih oblačil ter modnih dodatkov so bile v središču pozornosti tudi modne moške frizure 2017.

Veliko vas pomisli, da moški nimajo izrazite možnosti izbora frizur, vendar se pošteno motite. Predstavili vam bomo najbolj zanimive modne moške frizure 2017.

Trenutno izstopajo moški z dolgimi lasmi. Zakaj se moški sploh odločajo za dolge lase? Nekaterim je obisk frizerja mučen. Ravno iz tega razloga si pustijo daljše lase in tako jim frizerja ni potrebno pogosto obiskovati. Spet drugi se odločijo za dolge lase, ker želijo izstopati v družbi in se razlikovati od drugih moških. To jim bo v življenju zagotovo prineslo veliko pozornosti.

Morda jih ne opazimo, vendar ima veliko število moških tudi kodre. Na moške frizure 2017 s kodri, je potrebno gledati kot frizure, ki so v primerjavi z drugimi v prednosti. Nežnejši spol je nad kodrastimi moškimi frizurami navdušen, v kolikor so le te primerno stilsko oblikovane. Lahko jih le s prsti nekoliko oblikujete, na koncu pa dodate samo malo gela.

Pri izbiri kratke moške frizure 2017, nimate kaj dosti zgrešiti. Te so bile in bodo vedno moderne, praktične in priljubljene. Primerne so tako za vsakdanja opravila, kot tudi za posebne priložnosti. Tudi pri kratkih frizurah si lahko omislite različen izgled pričeske. Pri tem največkrat uporabite gel ali vosek. Pazite le, da tega ne bo preveč, saj lahko v nasprotnem primeru frizura zgleda mastna in neurejena.

Zabrite frizure prevladujejo predvsem pri mlajši populaciji moških. Gre za najbolj vpadljiv slog frizure, ki še posebej izstopa, v kolikor le ta ni narejena simetrično. Bolj neenakomerno kot je narejena, bolj je zanimiva. Predlagamo jo vsem, ki bi radi izstopali in bili drugačni.

modne frizure moske frizure 2017 trendi

Med elegantne moške frizure 2017 pa sodijo tudi sivi lasje, ki predstavljajo predvsem očarljive in elegantne moške. Take frizure se poslužujejo predvsem moški srednjih let, ko se jim začnejo pojavljati prvi sivi lasje. Seveda pa je potrebno za dober izgled tako pričesko stilsko oblikovati. Za oblikovanje sta najbolj primerna krema in gel.

Ne smemo pa pozabiti na prileganje frizure bradi. Z zrelostjo moški postanejo tudi lastniki le te. Preden se odločite, da je ne boste redno urejali dobro premislite, kakšne oblike brada se prilega določeni obliki obraza in frizuri.

Pri izbiri moške frizure 2017 pa ne smete pozabiti na dodatke, ki jih uporabljate. Med dodatke sodijo očala, tako dioptrijska, kot tudi sončna. Poleg očal so tu še pokrivala. V kolikor pogosto nosite kape ali klobuke, vam še ni potrebno skrivate vaše frizure. V primeru nošenja pokrival, sta najbolj primerni fru fru in pričeska s kodri. Obe lahko poskrbita za izjemno stilsko podobo.

En komentar

  1. Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday.

    It’s always exciting to read articles from other
    authors and practice a little something from other sites.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*