Pozor! Moški, ki ima dve ženski!

Pred kratkim nam je v uredništvo pisal Peter, mlad, uspešen in situiran moški iz Ljubljane, ki je izrazil željo po tem, da bi rad živel v skupnem gospodinjstvu z dvema ženskama. Meni, da mu zaradi svoje rasti in širokega raziskovanja življenja ena ženska zelo sledi. Prav tako je mnenja, da lahko ženski izredno veliko nudi, od osebne rasti, zanimivih pogovorov, do znanja in financ, zato bi lepo življenje raje dajal dvema ženskama naenkrat.

nezvestoba karte

Pravi, da ne gre za uresničitev seksualnih želja, ampak za globok in ljubeč partnerski odnos. Išče dve lepi in mladi ženski dobrega srca, ki sta pripravljene iti na zmenek v troje.

Z njim smo naredili kratek intervju.

Povej nam malo več o tem, kaj si želiš?

Rad bi imel dve lepi ženski, s katerima bi živel sanjsko življenje v luksuznem stanovanju s savno in jacuzzijem in s katerima bi si delil ljubezen in nežnost. Z njima se želim povezovati tudi na višjih duhovnih energijah in prav tako jima lahko pomagam pri razvoju njune kariere. Z njima bi hodil naokoli, potoval, najemal hotele, apartmaje, jahte in užival življenje v troje po celem Svetu. Zvečer pa bi lahko vsi trije v objemu ob svečah in kaminu srčno lepo zaspali. Morda zveni sanjsko, a zelo uresničljivo, saj določene dobrine lahko dobimo tudi prek sponzorjev.

nezvestoba žena
Kako to, da si prišel na to idejo?

V svojem življenju sem imel nekaj partnerskih vez, ki so bile kratke in čudovite. Ugotovil sem, da sem enostavno preveč hiter, kreativen in drzen, rad živim izredno polno življenje in zato me ena ženska zelo težko dohaja. Zato sem se odločil, da bi želel preizkusiti nekaj novega.

Ali je tvoj glavni motiv dober seks ali kaj globljega?

Nikoli nisem bil z žensko samo za seks. V vsakem primeru nekaj precej globljega. Gre za to, da je z dvema ženskama zagotovo težje živeti, zato je osebna rast hitrejša in intenzivnejša. Rad bi se učil od dveh žensk hkrati. Rad bi bil njun učitelj in učenec. Želel bi si doživeti novo globoko življenjsko izkušnjo.

nezvestoba ljubica

Kaj je zate najpomembnejše pri ženski?

Pomembno mi je, da je lepa in da je imela čim manj fantov. Iščem čim bolj čiste duše z leskom v očeh. Iščem sproščene in čustveno zrele ženske, ki so odprte glave in si želijo zaživeti zelo barvito, nepozabno življenje.

Kako in kam se lahko zainteresirane ženske prijavijo?

Lahko pošljejo e-pošto na zivljenjevtroje@gmail.com s svojo fotografijo, svoj kratek opis in telefonsko številko. Izbrane bom kontaktiral za zmenek v troje. Ostale podatke bom brisal, zato so podatki popolnoma varni. Lahko se prijavijo same ali skupaj s prijateljico.

3 komentarji

  1. Meni se zdi tale tip zelo samozavesten. Sicer sem pa že tudi sama probala enkrat živeti v troje. Vse ima svoje prednosti in slabosti. Če tip ve, kaj dela, potem zna biti zanimivo. Jaz imam trenutno partnerja in se ne bom prijavila. Mlajše pa bi lahko vsaj enkrat probale.

  2. Jaz sem enkrat probu s svojo bivšo blo je zakon ejej 🙂

  3. Bela roža

    Poligamija je v svetu zelo razširjena. Tudi sama sem v takšni vezi. Lahko rečem, da nam je super. Škoda, ker se o tem ne govori več.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*