Kateri sistem oz. strategija športnih stav je najboljša?

Odgovor na zastavljeno vprašanje je lahko povsem lahek ali pa zelo zapleten oz. zakompliciran. Prepričan sem, da bi vsi, ki so vam športne stave blizu, raje slišali tistega, ki je povsem enostaven in lahek, vendar vam ga bom povedal nekoliko kasneje. Strategija športnih stav je v zadnjih časih pravzaprav postala že skorajda znanstvena veda, saj določeni igralci stav sploh ne počnejo več drugega, kot zgolj študirajo, kako in kakšen način bi stavili, da bi imeli kar čim več dobička. Športne stave so v zgodovini človeštva prisotne že izredno dolgo, zelo popularne pa so športne stave postale s spletnimi stavnicami, ki so nastale po iznajdbi interneta. Namreč spletne stavnice omogočajo, da se športne stave igrajo iz domačega naslonjala in se ni več potrebno nikamor odpeljati.

Torej, katera strategija športnih stav je najboljša? Tisti lahki odgovor na to vprašanje je, da je najboljša strategija tista strategija, ki je vam najbolj domača in ki vam je najbolj všeč. Pri postavitvi samega sistema za športne stave pa je potrebno upoštevati veliko faktorjev in dejavnikov, kot je npr. izbira športa, saj je potrebno šport kar dobro poznati in biti seznanjen z vsemi novostmi v zvezi z igralci in morebitnimi spremembami pravil, da bodo športne stave dejansko uspešne. Kaj mislim s tem? Poznate igro snooker? Ne? Torej, to ni šport v katerem bi vi vplačali svoje športne stave, saj je najverjetneje, da boste zgrešili, razen, če niste rojeni pod srečno zvezdo in boste imeli začetniško srečo.

športne stave tek

Ena od strategij za športne stave je, da vedno igrate zgolj enojne stave oz. tako imenovane single stave. To pomeni, da vsakokrat stavite zgolj v eni tekmi in še to zgolj na končni rezultat, da bo zmagala ena ali druga ekipa ali pa da bo rezultat neodločen. Znotraj single stave se lahko odločite tudi, da boste svoje športne stave malo omilili ali pa jih popestrili. Omilite jih tako, da igrate na dvojno možnost oz. double chance. To pomeni, da športne stave vpišete tako, da izberete kvoto, ki hkrati pomeni, da bo zmagala ena ali druga ekipa (12 kvota) oz. da je kvota namenjena neodločenemu rezultatu in hkrati zmagi ene ali druge ekipe (kvota 10 ali 02). Lahko pa tudi znotraj single športne stave izberete tudi možnost, da stavite na to, koliko golov ali košev bo padlo, kakšna bo gol ali koš razlika ipd.

Obstajajo pa tudi tako imenovane kombinirane športne stave, kjer pa na enem stavnem lističu stavite na več različnih športnih dogodkov, za katere tudi ni nujno, da so vsi iz istega športa. Za te športne stave mora biti vaše poznavanje športa še veliko večje, saj morate poznati razmere v več športih. To vključuje tudi to, da morate vedeti, ali so vsi igralci zdravi oz. ali je kateri poškodovan, npr. pri nogometu, ali ima kateri kazen neigranja zaradi kartonov, ki jih je prejel v preteklih tekmah. Vedeti je potrebno tudi, kako je določena ekipa ali posameznik igral v preteklih tekmah, torej v kakšni formi je. Zato je dejstvo, da so kombinirane stave bolj namenjene izkušenejšim igralcem, kot pa tistim za katere so športne stave šele začetek njihovih iger na srečo.

Vse napisano in še več vam je omogočeno na spletni strani Športne stavnice.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*