Najboljši dimnikar – Uroš Salmič

Dimnikarske storitve so stare že več stoletij, nekateri viri omenjajo nastanek v IX. stoletju. Leta 1492 pa se je na Dunaju  dimnikarska  dejavnost  prvič organizirala na način odgovornosti po področjih in tako je v določenem smislu še danes.

dimnikar dimnikarstvo najboljsi dimnikar proservis uroš salmič figurica

Od 15. stoletja do danes se je dimnikarstvo temeljito spremenilo. Z industrializacijo in razvojem kurilnih naprav, različnimi in novimi vrstami kuriv ter razširjenostjo uporabnikov se je  to področje uredilo  tudi zakonsko.  V Sloveniji to področje ureja Zakon o dimnikarskih storitvah (Ur. l. št. 68/16). Kljub temu, se ljudje še vedno premalo zavedamo pomembnosti te dejavnosti. Ali pač?

Danes je dimnikarstvo obvezna državna gospodarska javna služba v okviru katere je najpomebnejša požarna varnost, ki je najstarejša naloga dimnikarske službe. A ne le to.  Vaš dimnikar skrbi za vaše zdravje, premoženje in tudi za okolje z racionalizacijo uporabe goriv.

dimnikar dimnikarstvo najboljši dimnikar proservis uroš salmič črno

Zato se vprašajte, komu zaupate svoje zdravje, premoženje in prihodnost otrok? Kdo je vaš dimnikar? Je dovolj strokoven, izkušen, temeljit in odgovoren?  Spomnite se prepogostih nesreč, ki se vsakoletno dogajajo. Od požarov do zadušitev.

Pomislite! Dimnikar ni samo človek, katerega smo se kot otroci razveselili, se grabili za gumbe in si skrivaj želeli  izpolnitve različnih želja. Če dobro pomislimo, vse skupaj ni le posrečena vraža ali navada. Dober dimnikar je to in še več! Dimnikar res prinaša srečo in še marsikaj drugega, kot je varnost in zdravje.  Če mu le dovolimo. Zato izberite dobrega dimnikarja. Najboljšega.  Jaz ga imam!

Dimnikar Uroš Salmič je tisti, ki ga boste vsako leto znova veseli saj bo svoje delo opravil vestno, strokovno in temeljito. In naj vas nikar ne bo strah, da vas čaka generalno čiščenje potem, ko bo vaš dimnikar  Uroš Salmič  opravil pregled, izvedel strokovne meritve ne glede na vrsto vaše kurjave in zapustil vaš dom.   Ne. Dimnikar Uroš vedno poskrbi, da za seboj ne pušča  umazanih sledi. Le dober občutek,  vaše naprave pa bodo očiščene in varne. 

dimnikar dimnikarstvo najboljši dimnikar proservis uroš salmič medo

Zato pravočasno poskrbite, da boste končno imeli najboljšega dimnikarja. Do 30. 6. je namreč rok, da podpišete Izjavo o izbiri dimnikarske službe. Tekoče dimnikarsko leto  traja od 1. julija za obdobje najmanj 12 mesecev! Kontaktirajte Uroša, ne bo vam žal. In ne skrbite. Vašega starega ponudnika ni potrebno obveščati o zamenjavi dimnikarja.

In kako do dimnikarja Uroša?

Uroš Salmič opravlja svojo dejavnost kot licenčni dimnikar v okviru podjetja Dimnikarstvo U.S. Proservis d.o.o. Ljubljana.

Kontakt:

Uroš je izredno prilagodljiv, prijazen in topel človek. Je izkušen dimnikarski strokovnjak, saj svoje dimnikarsko poslanstvo opravlja že pravljičnih sedem let. Dimnikar Uroš Salmič, DIMNIKARSTVO U.S. PROSERVIS d.o.o. izvaja dimnikarske storitve po konkurenčni ceni.

Vas skrbi plačilo? Nikar! Gotovo ste veseli tudi informacije, da za plačilo ne potrebujete gotovine! Uroš misli  namesto vas  – tudi namesto tistih, ki smo morda pozabili dvigniti denar ali pa smo enostavno ljubitelji plačevanj s karticami.

Torej, poskrbite zase in svoje drage. Bodite  varni, zdravi, srečni in zadovoljni. Naj vam lastna nedoslednost in površnost ne uničita  življenje!

En komentar

  1. Mojca hvala za krasno napisan članek. Uroša bom izbrala tudi jaz.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*