Nakup kamp prikolice je odlična ideja za vse ljubitelje narave

Takoj prepoznaš počitniške prikolice Hobby. Ne samo zaradi svoje značilne in edinstvene zasnove, ampak tudi zaradi velike količine standardnih dodatkov. Vzamete si odmor. Športno surfanje s prijatelji. Ali sončne počitnice z družino. Nakup počitniške prikolice vam prinaša številna nova doživetja. Izbira je pestra in za vsak okus.

Nakup počitniške prikolice De Luxe

Živahna počitniška prikolica De Luxe je odprta za vse. Veliko prostora za vašo prtljago, lep čas skupaj z najdražjimi in veliko prijetnih trenutkov. Vsi modeli so standardno opremljeni s celotnim paketom dodatne opreme. 

Nakup počitniške prikolice

Doma imate vse udobje, ki ste ga vajeni. In vse brez drage dodatne opreme ali paketov. Zahvaljujoč pestri ponudbi podjetja Hobby Slovenija, bo vaša počitniška prikolica vedno pripravljena na najboljša potovanja. Nakup počitniške prikolice De Luxe, ne pušča nobene želje neizpolnjene.

Nakup počitniške prikolice De Luxe je standardno popolnoma popoln. Torej ni dražjih dodatkov ali dodatnih paketov. Privzeto je vse vključeno. To dopušča, da so vaše počitnice lahko še bolj pestre in vesele. Uživate v udobju in razkošju.

Če se odločite za nakup počitniške prikolice iz linije De Luxe, boste za njo odšteli od 20 tisoč evrov pa vse tja do 30 tisočakov.

Nakup počitniške prikolice OnTour

Ne želite biti ves čas vezani na eno mesto, ampak se želite odpraviti na avanturo, kadar koli želite? Z nakupom prikolice Hobby OnTour lahko potujete od kraja do kraja in odkrivate najlepša mesta. Poleg pustolovščine vam nakup počitniške prikolice OnTout prinaša tudi veliko mero udobja. Kjer koli že ste, lahko vedno uporabite svojo posteljo, omare in kuhinjo.

Letos poleti boste gotovo varni na poti. Linija OnTour je prav tako pestra in za vsak okus. Izberete lahko modele 390 SF, 460 DL, 470 KMF ali 470 UL. Vsak model je prestižno opremljen in prepričani smo, da boste našli pravo počitniško prikolico, samo za vaše potrebe. Nakup počitniške prikolice iz te linije vas bo navdušil, za tisto ta pravo pa boste odšteli od 18 tisoč evrov pa vse tja do 22 tisočakov.

Ali je nakup počitniške prikolice res draga investicija?

Nikakor ne, res pa je, da je vse odvisno od modela in nadgraditev. Modeli, ki so najcenejši v pestri ponudbi stane res slabih 19 tisoč evrov. Če pa si želite bolj dodelano in še bolj dovršeno in predvsem tako počitniško prikolico z Seveda se z persionaliziranimi detajli, posebej izbrano pohištveno enoto ali drugimi dodatki, pa je cena lahko tudi enkrat višja. Najdražji model v ponudbi je počitniška prikolica Premium, ki stane 40.000 €.

Nove počitniške prikolice 2021

Tu boste našli popoln pregled novih postavitev, nove notranjosti in novih modelov. Radovedni?

Nove počitniške prikolice Hobby 2021 z novimi modeli in postavitvami so tik pred vrati. Novinec iz leta 2021, Hobby Ontour, bo imel v novem letu štiri postavitve, od tega dve otroški postelji. Najbolj prodana družinska prikolica, Hobby De Luxe, ponuja največ izbire z najmanj dvanajstimi postavitvami, od katerih ima pet otroške postelje.

Če želite kampirati nekoliko večje in iščete počitniško prikolico športnega videza ali čudovitega oblazinjenja, z izbiro različnih postavitev, potem lahko obiščete Hobby De Luxe Edition, Hobby Excellent in Hobby Prestige. Ali se odločite za bolj razkošno prikolico z edinstvenim videzom z vrhunskim oblazinjenjem? Potem je Hobby Premium popolna prikolica za vas.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*