Kdo je NLP mojster praktik in kako vam lahko pomaga?

Ste naredili tečaj za NLP praktik, zdaj pa bi radi svoje znanje še nadgradili? Udeležite se tečaja NLP mojster praktik, kjer boste poglobili svoje znanje in dobili vse potrebno, da ga lahko končno začnete uporabljati tudi v praksi.

Kaj je NLP tehnika?

NLP je okrajšava za nevro lingvistično programiranje. Ne, ne govorimo o računalniškem programiranju, ampak o notranjem človeškem programiranju. O tem kako čutimo, razmišljamo, se vedemo, komuniciramo.

Gre pravzaprav za raziskavo komunikacije in človeškega vedenja. To je trenutno najbolj cenjena in iskana tehnika komuniciranja. Se sprašujete, kako vam lahko ta tehnika pomaga v življenju? Berite dalje!

nlp mojster praktik

Z NLP tehniko vplivamo na delovanje možganov, s tem, ko uporabimo jezik in neverbalno komunikacijo. Na ta način lahko prepoznamo svoje odzive na različne situacije. Če dovolj hitro prepoznamo svoj odziv, pa ga lahko tudi spremenimo. Hkrati pa oblikujemo bolj pozitivne misli in izboljšamo vedenje.

Teh tehnik se lahko naučite na tečaju za NLP praktik in v nadaljevanju za NLP mojster praktik.

Kdo je nlp praktik?

NLP praktik je vsak, ki opravi certificiran tečaj. Ta tečaj je pravi za vse, ki si želijo spremembe v življenju, na kateremkoli področju. Bodisi je to področje zdravja, financ, komunikacije, osebne rasti, kariere itd. Odvisno kje si želite sprememb in izboljšave. Če si želite odpraviti strah pred javnim nastopanjem, strah pred letenjem, ali pa si le želite sprogramirati svoj um, potem je čas, da se udeležite tečaja.

Tečaj za NLP praktik (kasneje pa NLP mojster praktik), vam bo poleg spremembe življenja na boljše, prinesel tudi poslovno priložnost. Ker se boste naučili samozavestno nastopati in pravilno komunicirati, vam bo lažje začeti vsako novo pot v karieri.

Komunikacijska znanja in tehnike za samopomoč boste že na delavnici lahko praktično vadili. Tako jih boste lahko uporabili, takoj ko pridobite licenco za NLP praktik (ali pa NLP mojster praktik).

Kaj je NLP mojster praktik?

Certificiran tečaj za NLP mojster vam bo pomagal, da boste tehnike, ki ste se jih naučili na uvodnem tečaju za NLP praktik, obnovili in nadgradili. Hkrati pa boste na nadaljevalnem tečaju za NLP mojster praktik, vse, kar ste se naučili, začeli zares uporabljati tudi v praksi. Na tej delavnici je poudarek na praktičnih vajah in nadgrajevanju znanja. Po zaključku pa boste znali narediti svoj lastni NLP.

Če se boste odločili tudi za nadaljevalni tečaj za NLP mojster praktik boste dobili naslednja znanja:

  • Kako izboljšati odnose in komunikacijo z ljudmi
  • Kako na umirjen način rešiti konflikte
  • Kako lahko odkrijete svoje poslanstvo
  • Kako narediti preboj v karieri
  • S tem ko spremenite sebe, lahko spremenite svet okoli sebe
  • Kako najboljše izkoristiti svoj potencial
  • Kako doseči zastavljene cilje
  • Kako odvreči strahove, ki vas hromijo
  • Kako zaupati vase in ljudi v vaši bližini
  • Kako se motivirati

Če si želite naučiti, kako se motivirati, premagati določene strahove in si na splošno izboljšati življenje, potem je ta tečaj pravi za vas. Licenciran in certificiran tečaj NLP mojster praktik, lahko opravite tudi na Mastermind akademiji, ki ponuja tečaje čez celo leto.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*