Notranja vrata vplivajo na naše počutje v stanovanjuLjudje zelo radi poskrbimo za to, da je naše stanovanje lepo in da se v njem dobro počutimo. Na to pa seveda vplivajo številni dejavniki, med drugim tudi pohištvo, ki lahko naš dom naredi še lepši in domač. Če torej izberemo pravo pohištvo, bomo še raje preživljali čas doma in se še bolj veselili priti domov iz naporne službe. Vrata so prav tako del vsakega stanovanja. Notranja vrata prav tako vplivajo na naše počutje. 

Notranja vrata
Notranja vrata

Preden vstopimo v posamezen prostor, se namreč srečamo prav z njimi in lepo je videti lepa vrata, ki nas popeljejo v prijeten del našega stanovanja. IdeaLes je podjetje, ki se ukvarja tudi z izdelavo in montažo notranjih vrat. Notranja vrata so lahko iz različnih materialov. Glede na materiale ločimo lesena vrata, masivna vrata, steklena vrata … Notranja vrata so lahko tudi drsna, dvokrilna ali pa nihajna.

Notranja vrata, ki so izdelana iz lesa, človeku še posebej dajejo občutek varnosti in topline, pa tudi neke spokojnosti. Podjetje tovrstna notranja vrata ponuja v nešteto izvedbah. Oblikujejo jih po željah posamezne stranke. Najpogosteje stranka v podjetje prinese sliko ali pa fotografijo in na podlagi tega se potem skupaj odločijo, kakšna vrata bodo krasila njihovo stanovanje. Za izdelavo lesenih notranjih vrat v podjetju uporabljajo različne vrste lesa. Med najbolj pogostimi vrstami lesa so hrast, smreka, bukev ali pa jesen. Izbrani les potem še pobarvajo ali pa lužijo. Lesena notranja vrata so v preteklosti veljala za opremo klasičnega domovanja, dandanes pa lahko lesena vrata vgradimo tudi v bolj moderno izvedbo notranjih vrat. Tako lahko brez slabe vesti rečemo, da so lesena vrata brezčasna, torej vedno in povsod aktualna in priljubljena. Njihova prednost pa je seveda tudi ta, da jih lahko po več desetletjih uporabe ponovno obnovimo in so po tem ponovno videti, kot da bi kupili povsem nova vrata. Lesena vrata v podjetju delajo samo po posebnem naročilu. To je velik plus za vse stranke, saj jim to omogoča popolnoma svobodno izbiro pri izbiri modela posameznih vrat.

Kot že rečeno v podjetju nudijo različne modele notranjih vrat. Med najbolj priljubljenimi modeli so drsna ter nihajna vrata, pa tudi klasična dvokrilna, z obsvetlobo ali pa nadsvetlobo.

Vsa notranja vrata so torej zelo kvalitetna in tudi njihova cena je ugodna. Cene notranjih vrat se oblikujejo za vsaka vrata posebej, na spletni strani podjetja pa so že podani nekateri primeri, tako da se morebitne stranke lahko lažje odločijo za izdelavo ter nakup vrat. V galeriji notranja vrata je predstavljenih pet modelov vrat, različnih cenovnih razredov.

Za točen izračun cene notranjih vrat, ki si jih nekdo želi, pa je potrebno preko obrazca, ki ga primerno izpolnimo, poslati t. i. povpraševanje, na podlagi katerega se potem postavi primerna cena.

Ljudje moramo torej dobro premisliti, za kakšna notranja vrata se bomo torej odločili, saj vse bolj ugotavljamo, kako lahko pohištvo, kamor štejemo tudi vrata, vpliva na naše počutje, na naše razpoloženje. Lesena vrata so še vedno najbolj priljubljena, saj na nas naredijo lep vtis, poleg njih pa se počutimo varno, domače in še kaj bi se našlo.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*