Numerološki horoskop 2018

Danes bomo izračunali kaj za posameznika prinaša leto 2018. Morda novo službo, poroko, naraščaj, morda obisk toplih krajev, zadetek na loteriji?! Numerologija je veda o številkah. Numerologija je povezava med številkami in človekom. Ne gre še za eno modno muho današnjega časa, saj je numerologijo že pred našim štetjem uporabljal znameniti matematik Pitagora.

horoskop numerologija zdravje potovanja kocka

Pomembno je, da vemo kdaj je primeren čas za uvajanje sprememb, kdaj je bolje počakati ipd. Osredotočimo se na letošnje leto, torej leto 2018. Za pravilen izračun potrebujemo dan in mesec rojstva in leto 2018. Zelo enostavno. Pa izračunajmo!

Za primer vzemimo moj datum rojstva. Rojena sem 16. maja, letnica rojstva ni pomembna.

16+5+1990=2038

Številke dobljenega števila med seboj seštejemo:

2+0+3+8=13

Številke dobljenega števila med seboj seštejemo, da dobimo enomestno število, torej število od 1 do 9.

1+3=4

Leto 2018 je zame torej v znamenju 4-ice. Po poglejmo si razlago mojega in vašega osebnega leta.

Število 1: Število 1 je število sprememb, novih začetkov, osebnega napredka. Torej sprememba službe, povišica v dosedanji službi, nove ideje, naložbe, selitev in nepričakovanega srečanje, katero vam prinaša zvezo za prihodnost. Leto 1 vam daje dobro podlago za naslednja obdobja. Je leto začetka.

Število 2: Tisti, katerim v letu 2018 vlada številka 2, leto prinaša bodisi samo pluse ali pa samo minuse. Izgubo službe, ločitev ali obratno združevanje na poslovnem področju ali skok v zakonski stan. To je leto kjer so v ospredju odnosi z drugimi. Pri odnosih pa je vedno tako, ali se z ljudmi razumemo ali ustvarjamo konflikte.

Število 3: Tisti, ki ste dobili 3-jko, se lahko nasmehnete. Leto vam namreč prinaša obilo uspeha in zabave na vseh področjih-zelo boste kreativni, potovali boste, spoznavali nove ljudi, v ljubezni nič konkretnega, saj vam bo šlo bolj za bežna srečanja. Ugodno leto tudi za načrtovanje otroka, za vse tiste, ki ste v trajnih vezah. Bodite pozorni le na nepotrebno zapravljanje, da vam leto 2018 ne utegne popolnoma izprazniti žepov.

Število 4: 4-ice boste morale na srečo še malo počakati. Pred vami je naporno leto. Težave se kažejo na delovnem področju, zato boste uspešno prebrodili hude čase le tisti, kateri boste dovolj vztrajni. Težavno obdobje tudi na čustvenem področju-prekinitev zveze, ločitev. Izguba denarja, potrebno bo prositi zanj tudi tiste, kateri vam denar dolgujejo. Vse to vam bo pustilo posledice tudi na zdravstvenem področju. Ne dajte se, leto bo šlo hitro na okrog. Bodite vztrajni in ne obupajte!

Število 5: Leto 2018 je za vas leto razvoja. Veliko se boste gibali in potovali, spoznavali nove ljudi. Če se ukvarjate z lastnim poslom, je zdaj čas da posel razširite. Bolj kot neke resne zveze in vezanje, vas zanima osebna svoboda. Tudi finance so na vaši strani. Povečalo se bo stanje na bančnem računu, morda zaradi dedovanja. Super leto, ker pa boste zelo aktivni, pazite na poškodbe in vozite predvidno.

Število 6: 6-ice se boste največ posvečale domu in družini. Napočil je čas za resno zvezo ali celo poroko. Tisti, ki se ločujete, ločitev ne bo preveč boleča in se boste predvsem zaradi otrok uspešno dogovorili o razvezi, delitvi premoženja in ostalih opravilih in obveznostih za v prihodnje. Ker vas število 6 varuje v letu 2018 na finančnem področju, je to obdobje primerno tudi za razna vlaganja oziroma za nakup nepremičnine.

Število 7: Delo vam letos ne bo šlo preveč od rok. Zamujali boste pri opravilih, s sodelavci se ne boste razumeli… Morda opravljate poklic, ki vas dolgočasi. Želite si več intelektualnega dela, raziskovanja, nove projekte ipd. Morda si želite zamenjati službo, vendar se bojite izgube obstoječega zagotovljenega dohodka. Premislite o menjavi in se zanjo odločite le, če imate na vidiku že novo službo. Čustva tudi ne bodo na vaši strani, večkrat se boste počutili osamljene, resne zveze ni na vidiku.

Število 8: Posel, posel in še enkrat posel. Na prvem mestu vam bodo materialne dobrine. Vse to vam prinaša veliko odgovornosti, obveznosti, tako dosežkov kot tudi izgub. Če sodite med tiste, ki vodite podjetje, je velika verjetnost, da bodo s položaja odstavljeni. Ker boste osredotočeni le na delo in veliko z doma, bo trpelo vaše zasebno življenje. Če ne boste naredili nič na tem, leto vodi k ločitvi. Bodite pozorni pred nepridipravi. Popazite pa tudi na svoje zdravje in bodite previdni v prometu.

Število 9: To je leto konca in ni primerno za nove začetke. Raje počakajte na številko 1. Na poslovnem področju se vam bo morda iztekla pogodba o zaposlitvi, bodisi boste sami dali odpoved. Če ste pri svojem delu uspešni pa se boste končno oddahnili, saj boste končali pomemben projekt, veliko boste poslovno potovali in sodelovali s tujino. Nekatere posle boste izvedli uspešno, spet drugi vam bodo parali živce in ne boste dobili želenega finančnega rezultata. Na čustvenem področju bo za vas pomembno srečanje z vami do sedaj še tujo osebo. V kolikor pa ste v trajnem razmerju ali poročeni, bo doma vladala napetost in možnost razveze.

En komentar

  1. Nevenka Hafner

    Čudni izračuni. Z numerologijo se ukvarjam – sicer ljubiteljsko – že 20 let, precej literature sem že prebrala na to temo in povsod se navajajo drugačni izračuni kot so vaši. Če ste rojena 16. 5., je torej vaše dušno določilo 3 in ker 2018 da št. 2, vam torej po rojstnem dnevu začne vladati št. 5, nikakor pa ne 4.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*