Oblikovanje telesa z LPG individualno nekirurško liposukcijo, ki odpravlja celulit

Kar 85 % žensk se v tem trenutku srečuje s celulitom, ki je nepravilno razporejena maščoba v podkožnem tkivu. To ni le lepotna težava, ampak lahko zaradi deformacije tkiva in oteženega pretoka krvi in limfe preide v zdravstveno težavo. Pri odpravljanju le tega vam lahko pomaga – LPG individualna nekirurška liposukcija, to je učinkovit način za oblikovanje telesa.

oblikovanje telesa

Poglejmo najprej, kako sploh nastane celulit. Vzroki za nastanek te sodobne nadloge niso v celoti pojasnjeni. Zmotno je mišljenje, da prizadene le tiste s povečano telesno maso. Pojav celulita lahko pripišemo hormonskemu neravnovesju (estrogen, inzulin, noradrenalin, prolaktin – vsi omenjeni hormoni vplivajo na razvoj celulita). Na pojav celulita ima velik vpliv tudi genetska predispozicija; moški imajo zelo redko celulit, upočasnjen metabolizem itd. Kot zanimivost naj omenimo, da Tajke in Kitajke nimajo celulita. Če na genske predispozicije nimamo vpliva, pa lahko vplivamo na to, da se zdravo prehranjujemo (veliko sadja in zelenjave, zadostna hidracija z vodo), zdrav način življenja (dnevna športna aktivnost) in izogibanje tesnih oblačil. Z vsem naštetim lahko korak za korakom pripomoremo, da poteka oblikovanje telesa v želeno smer.

Pri ženskah je celulit viden predvsem zaradi večjega števila maščobnih celic na stegnih, bokih in zadnjici, pa tudi zaradi drugačne zgradbe kože. Sčasoma začne popuščati tudi vezivno tkivo, zaradi česar je celulit še bolj viden. V primeru, da ženska z leti pridobi še kakšen kilogram, se maščobna celica še poveča in še bolj pritiskala na okoliške krvne žile in limfo. Strupi, ki se kopičijo v telesu, slab krvi pretok in zastala limfa pa lahko s časoma privedejo do propadanja tkiva. Zato je zelo pomembno, da ima vsaka ženska celulit pod kontrolo in ne dovoli, da le ta napreduje, saj bo sicer poskrbel za negativno oblikovanje telesa. Česar pa si nobena ženska ne želi, kajne?

Oblikovanje telesa z LPG primerno za odpravo celulita
Za oblikovanje telesa oz. postave in odpravo celulita je primeren LPG individualen program nekirurške liposukcije. Ta program v kombinaciji z zdravo prehrano in redno športno aktivnostjo ženski že v treh mesecih oz. 12 terapijah uspe doseči maksimalen napredek v boju s pomarančno kožo in kopičenjem maščobe na najbolj problematičnih predelih telesa.

oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa – postopek terapije:
• Za vsako stranko se v salonu pripravi individualni program s sodobnim pristopom. Na podlagi pogovora in ocene stanja certificiranega strokovnjaka za LPG se določijo predeli (zadnjica, stegna, cele noge, trebuh, roke ali hrbet) za oblikovanje telesa in število terapij, ki se bodo izvedle za doseganje želenih rezultatov.
• Vsaka stranka prejme bodi iz fine tkanine, ki je samo njen, da ji je med terapijo bolj udobno in predvsem, da je bolj higienično izvajanje terapije.
• Terapija je povsem naravna in neboleča metoda, ki spodbujanja metabolizem maščobne celice, da začne sproščati skladiščeno energijo. Neinvazivna metoda zatezanja, ki stimulira vezivno tkivo, da ponovno začne proizvajati kolagen in elastin. Posebna glava aparata gladi kožo in odpravlja celulit. Brez stranskih učinkov in z vidnimi rezultati že po tretji terapiji.
• Napredek vsake stranke se skrbno spremlja s pomočjo fotoevalvacije in seveda s klasičnimi meritvami. Tako, da se terapija sproti po potrebi prilagaja, za še boljše končne rezultate.
• Običajno je za najboljši končni rezultat (oblikovanje telesa) potrebnih 12 terapij. Po končani terapiji se priporoča vzdrževalna terapija enkrat mesečno.

Za koga je oblikovanje telesa z LPG terapijo primerno?
Opisani tretmaji so primerni praktično za vsakogar, ki se odloči za spremembo in zdrav način življenja. Predvsem pa za vse, ki se kljub zdravemu načinu življenja in redni vadbi ne morete in ne morete znebiti celulita. Ter seveda za vse, ki želite skrbeti za svoje telo na naraven in varen način. Ne priporoča pa se posameznikom s težavami srca, jeter, ledvic, imate sveže brazgotine, krčne žile, kožna obolenja ali kakršno koli obliko raka. Terapija ni primerna za nosečnice in osebe, ki jemljejo antikoagulate in so v preteklosti že imele krvni strdek

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*