Obvezni kozmetični izdelki za počitnice

Poletje je tukaj, to pa pomeni, da gremo na morje, v hribe, na potovanja. Kamorkoli bomo že šli, ne bomo odšli brez kozmetike oziroma kozmetičnih preparatov. Ker pa si ne želimo nositi s seboj veliko izdelkov, izberemo tiste, ki jih bomo najbolj potrebovali in s katerimi bomo vedno izgledale odlično in, ki bodo vsestransko uporabni.
Poleg zaščite pred soncem, zobnih past, šamponov, dezodorantov, bomo izbrale še nekaj kozmetike, brez katere ne moremo na počitnice. Poglejmo kaj moramo imeti s seboj, da bo naš izgled dobil še tisto piko na i na naši zagoreli polti.

kozmetični izdelki dekle

Lak za nohte
Poletni odtenki kot so rdeča, vijola, barva fuksije, pa modri, zeleni in metalik laki naj se čimbolj ujemajo z barvo naših oblačil in dodatkov.

Poskrbimo, da bodo kvalitetni, vsekakor pa naj bo nadlak tisti, ki bo poskrbel za negovan videz naših nohtov. Privoščimo si takšnega, katera lahko večkrat namažemo preko nohtov in podaljšamo obstojnost laka tudi do enega tedna. Uporabljamo tudi dobro kremo za roke, da bo koža na rokah negovana in mehka.

kozmetični izdelki nohti

Ustnice
Močni in živi odtenki so letošnji hit poletja, zato ne nikar ne izbirajte nežnih barv. Izbirajmo samo kvalitetne šminke ali barvne balzame za ustnice, ki jih hkrati obarva in neguje in jim daje čuten in zapeljiv videz in, s katerimi lahko naredimo tudi kakšen popravek na ustnicah. Da prihranite pri prostoru, lahko izberite izdelke, ki so hkrati šminka in rdečilo za lica.

kozmetični izdelki senčilo

Oči
Tudi maskara je nepogrešljiva, vendar pa, če se ukvarjamo z vodnimi aktivnostmi, naj bo le ta kvalitetna in vodoodporna. Letošnja poletna zapoved je črna maskara in metalik svetleča črtala za oči, sploh za večere polne zabave. Tudi črtala in podlaga za črtala naj bodo kvalitetna, sploh, če imamo občutek, da se nam barve vedno topijo na vekah.

kozmetični izdelki morje

Sijaj na obrazu

Poletje je čas, ko so nam dovoljene večje količine bronzerjev in osvetljevalcev. Pazimo na izbor osvetljevalcev, ti naj se čimbolj ujamejo z našo kožo in nam pomagajo ustvariti naraven videz. Za zabavne večere lahko tudi malček pretiravamo s svetlečim izdelkom, saj je poletje ravno pravi čas za to. Seveda pa ne smemo pozabiti na dobro podlago, torej na hidrantno kremo, ki bo naš obraz navlažila, šele potem pride na vrsto dekorativna kozmetika.

kozmetični izdelki ustnice

Sijoča koža
Ker se poleti običajno cel dan kopamo, sončimo in poležavamo na soncu, nam zvečer še kako pripada razvajanje. Privoščimo si dober negovalen izdelek, ki bo našo kožo hkrati tudi dobro navlažil. Za večerne zabave si namažimo kožo z zlatim oljem, ki bo kožo ovilo v privlačen sijaj in vonj ter ji hkrati nudilo tako negovalni in vlažilni učinek.
Razvajajmo se tudi z najljubšim parfumom, par kapljic na zapestje, za ušesa in kolena bo dovolj, da bomo prijetno dišale. Lahko ga nanesemo tudi na lase, vsakič, ko se bomo premaknile, se bo vonj širil okoli nas. Pomembno je le, da ne pretiravamo.
Poleg vsega naštetega pa ne smemo pozabiti na dovolj tekočine, ki je pri visokih temperaturah nujna. Le ta nas odžeja in poskrbi za naše dobro počutje. Jejmo veliko sadja in zelenjave, privoščimo si dovolj gibanja in tudi sproščujočega počitka. Tako bomo še bolj sijoče in privlačne.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*