Ovitki za telefon – zakaj so tako zelo pomembni?

Imate nov pametni telefon, ki vas je stal kar nekaj evrov? Potem se vam splača še nekaj dodatnih evrov investirati v kakovosten ovitek za ta telefon.

Obstajata samo dve vrsti ljudi, ki resnično ne potrebujeta ovitka za svoj pametni telefon: tisti, ki imajo dovolj denarja, da lahko telefon kadarkoli zamenjajo ali odnesejo na popravilo in jih potemtakem morebitne praske in poškodbe sploh ne skrbijo, in tisti, ki telefona sploh ne uporabljajo, ampak jim cele dneve leži v predalu. Če ne spadate med ljudi teh dveh vrst (in možnosti za to, da ne, so precej visoke), naj vam naštejemo nekaj konkretnih razlogov, zakaj so ovitki za telefon ključni, če želite čimdlje obdržati svojo napravo.

ovitki za telefon dobri lev

Telefoni so dragi

Cena kvalitetnega ovitka za telefon je lahko precej visoka, to je res. Ampak pomislite! Za nov telefon po navadi odštejete nekje med 300 in 700 evrov, lahko tudi debelega tisočaka! Kakovostni ovitki bodo vašo napravo ščitili pred praskami in drugimi poškodbami in vas obvarovali pred tem, da bi tistih 300 do 700 evrov praktično morali vreči stran. Kar naenkrat se misel, da bi za ovitek odšteli okrog dvajset evrov (ali še več) ne zdi tako nezaslišana, kajne? Vsekakor pa je na trgu kar nekaj takšnih ponudbnikov, ki imajo ugodne ovitke, eden izmed njih je gotovo spletns stran https://www.ilovemobi.si.

Če imate dovolj denarja, da si kupite nekaj sto evrov drag telefon, se vam dodatnih nekaj evrov za ovitek ne bo poznalo, sploh glede na to, da je to dobra naložba v varovanje vašega dragega telefona. Pa tudi, če vam finančno ne gre najbolje in je vaš telefon že star ali ste pred kratkim kupili rabljenega, je dobro, da razmislite o nakupu ovitka, saj boste tako telefonu precej podaljšali življenjsko dobo in prihranili.

Telefoni enostavno niso več takšni, kot so bili

Se še spomnite dobre stare neuničljive Nokie 3310, za katero se radi pošalimo, da bo preživela še Chucka Norrisa in jih bodo čez stoletja arheologi iz ruševin odkopavali s polnimi baterijami? Čeprav je tehnologija v smislu funkcij, ki jih imajo današnji telefoni v primerjavi s pred nekaj desetletji, močno napredovala, tako robustnih in kvalitetnih telefonov enostavno ne delajo več. So pa ravno zato na voljo izjemno vzdržljivi ovitki za telefon, s katerimi bo vaš telefon preživel marsikatero nerodno ali nepazljivo ravnanje njegovega lastnika.

Nudi nekaj dodatnega trenja

Kaj imajo skupnega vsi novejši modeli telefonov? Vsi so tanki, imajo zaobljene linije in so tako zelo gladki! In ravno tako, ker so tako gladki, so možnosti, da nam zdrsnejo iz rok ali iz torbice, še toliko večje. Nekateri ovitki za telefon so gumijasti in tako nudijo več oprijema, zato poleg tega, da ščitijo telefon pred poškodbami, pomagajo preprečevati, da bi sploh prišlo do situacije, v kateri bi se telefon lahko poškodoval.

Telefon vas spremlja povsod

Danes smo skorajda priraščeni na svoje pametne telefone, kar pomeni, da gredo ti z nami povsod. Morda sami sebe ne smatrate za zelo nerodno osebo, še vseeno pa se skorajda ne more zgoditi, da vam telefon, ki ga s seboj nosite v službo, v šolo, na vlak, v trgovino in celo na stranišče, ne bi vsaj enkrat padel po tleh. In saj veste, kako je – če pade pod pravim kotom, je enkrat povsem dovolj.

Ovitki za telefon so več kot zaščita

V starih (no, nekoliko starejših) časih je veljalo, da so ovitki za telefon res namenjeni samo varovanju vašega telefona pred najrazličnejšimi poškodbami. Čeprav tudi danes še vedno opravljajo to funkcijo, so lahko še marsikaj drugega. Danes je tako ovitek za nekatere predvsem modni dodatek. Poleg tega lahko služi tudi kot denarnica, saj ima lahko reže za kartice, vozovnice in denar, kot dodatna baterija, s katero lahko podaljšate življenjsko dobo vašega telefona, s posebnim ovitkom lahko celo odpirate steklenice, obstajajo pa tudi takšni, s katerimi lahko v primeru, da si to zasluži, nadležni osebi date neprijeten električni šok, saj delujejo kot elektrošokerji.

Ovitki za telefon ga naredijo edinstvenega

Pri telefonih je tako: nov telefon pomeni, da ste v koraku s časom in na tekočem z novo tehnologijo. Na žalost pa vas nov telefon ne dela ravno edinstvenih; na tržišču je omejeno število znamk in modelov, od katerih so le nekateri zares popularni. Zato je dokaj verjetno, da so si enak telefon kot vi pred kratkim kupili še vaš bratranec, vaša teta, vaša sodelavka in trije ali več vaših prijateljev. Na srečo pa vseeno lahko izstopate iz množice, in sicer z ovitkom za telefon. Pri teh je izbira precej bolj pestra: na voljo so v različnih oblikah in barvah in imajo poleg varovanja vašega telefona celo še različne funkcije, kot smo povedali v prejšnjem odstavku. Možnosti, da ima kdo enak telefon kot vi in da se ga je odločil zaščititi s povsem enakim ovitkom za telefon, pa so že precej, precej manjše.

Kakovosten ovitek bo varoval vaš telefon, posledično pa bo obvaroval vaše živce. Nič ni namreč hujšega kot to, da zapravite ogromno denarja za telefon, ki vam že prvi teden pade po tleh in postane neuporaben. Ne pravimo, da se bo to gotovo zgodilo, bo pa morebitna nesreča z ovitkom za telefon precej manj boleča.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*