Izbrane paž frizure 2017

Frizure na paž so vedno priljubljene in zato veljajo že za nekakšno modno klasiko med frizurami. Ko pomislimo na paž, najprej pomislimo na stroge linije, ravno odrezane frizure.

Za povečavo kliknite na sliko!

Paž frizure 2017 so vse prej kot to. Paž bo mehak, frizura bo sproščeno razmrščena, skozi lase si bomo pustili veter. Izgled paža naj bo tak, kot da ne potrebujemo veliko truda za končni izdelek.

Frizure na paž so popularne frizure, ki pašejo skoraj vsaki obliki obraza in tipu las. Zelo lepo se tudi lahko prilagodijo raznim tipom las, obstaja kar nekaj načinov. Vsaka ženska ima lahko paž, ker zanj niso potrebni močni lasje, le tiste ženske, ki pa imajo zelo močne kodre si bodo paž težje privoščile.

Paž frizure 2017 so velik modni trend, oblikujete jih lahko na tisoč in en način in prav tako enostavno negujete, saj je nega paž pričesk preprosta in to je velika prednost.

Da bodo paž frizure 2017 velik hit med pričeskami so napovedale tudi številne svetovne zvezdnice, ki so si postrigle in skrajšale svoje dolge lase. Znana igralka Katie Holmes je že od nekdaj velika ljubiteljica paž frizure. Prav tako se k njemu nazaj velikokrat vrača, sedaj modna oblikovalka, Victoria Beckkam. Beyonce pa je ena tistih zvezdnic, ki je nedavno nazaj postrigla svoje dolge lase in kodre in s tem napovedala oziroma povzročila svež val paž frizur. Nanj prisega prisega tudi igralka Reese Witherspoon, ki si je lase postrigla na malo daljši paž.

paž frizure 2017 blondMehkoba in valovitost bo to leto kraljevala med paž pričeskami. Prisotne bodo tudi stroge linije s frufrujem, vendar v manjši meri. Večna klasika je kratki paž. Zelo preprosta frizura, vendar večina z njo opozori nase in izstopa iz povprečja. Krajša dolžina paža daje ženski mladosten, ter sproščen izgled. Paž frizure 2017 so primerne za vse oblike obraza. Letošnje smernice ponujajo veliko izbiro različnih možnosti oblikovanja paž pričeske. Mogoče se vam zdi, da temu ni tako, pa vendar trendi kažejo ravno nasprotno.

Za lahko skodrani paž je potrebno pri sušenju s krtačo navijati prednje in tudi stranske pramene las navzven. Izgled frizure bo igriv, lasje pa vam bodo tako izpostavili obraz.

Malo daljši paž lahko tudi spnete. Ustvariti je potrebno kodre, potem spnite lase v figo, ki je rahlo dvignjena in ob strani, ter ob vratu pustite kakšen padajoč koder.

Velik hit paž frizure 2017 je rokersko oblikovanje pričeske. Ob straneh, čisto ob glavi lase počešite nazaj, ter jih bolj zadaj spnite. Lase na vrhu privzdignite, lahko jih tudi rahlo natupirate in jih počešite nazaj. Celotno pričesko polakirajte, da bo pričeska trdna in obstojna.

Moda se vsako sezono spogleduje s kakšnim obdobjem v preteklosti, črpa navdih v prejšnjem stoletju. Tako je tudi pri frizurah in njihovem stilu. Paž frizuro lahko to sezono oblikujete z navdihom 50-ih. Z navijalkami naredite kodre in jih razčešite. Lase zgoraj spnite počesane nazaj, kodri pa naj zadaj in ob strani svobodno padajo.

V tej sezoni izberite nove trende za paž frizure 2017, osvežite svoj izgled in prijetno presenetite okolico predvsem pa sebe. S pravo frizuro si lahko ustvarite samozavest in poudarite svojo lepoto.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*