Peter Prevc – Kaj imajo skupnega smučarski skoki in zaslužek na internetu

Razmišljanje, kaj imajo skupnega smučarski skoki, Peter Prevc in delo ter zaslužek na internetu, se mi zdi zanimivo z vidika razmišljanja mnogih posameznikov, ki se podajo na pot internetnega zaslužka. Zelo veliko jih namreč razmišlja, da bi najprej poskušali nekaj zaslužiti, potem pa bi ta zaslužek investirali v svoje izobraževanje in v orodja za delo. 

peter prevc zaslužek na internetu sova

Se pravi, najprej bi želeli izkoristiti le brezplačne informacije in orodja, ki jih je mogoče dobiti in s tem čim prej ustvariti nek zaslužek. Brezplačnih informacij in orodij je sicer na internetu kar nekaj, vendar se večinoma pojavi problem, da ljudje na začetku seveda ne vedo, kaj naj sploh iščejo. Zato iščejo na različnih koncih, marsikdaj pa dobijo tudi informacije, ki niso zadostne ali so celo napačne. Pa še nekaj. Tudi pri tem velja upoštevati pregovor: kolikor denarja toliko muzike.

Predstavljajte si sedaj, da bi se recimo smučarskih skokov Peter Prevc začel učiti na ta način. Uporabil bi morda kar smuči za smučarske teke, saj bi jih dobil zastonj, za tehniko skakanja pa bi povprašal kar svoje prijatelje, ki se s skoki morda sploh ne ukvarjajo. Ne bi imel niti trenerja, ki bi opazil njegove napake in, ki bi ga usmerjal, kako naj jih odpravi. Najbrž se strinjate, da smučarskih skokov Peter Prevc zagotovo ne bi obvladal tako dobro, da bi postal skakalec takšnega kalibra, kot ga poznamo. Pa čeprav ima morda zelo velik talent. Se vam zdi, da imam do tukaj prav?

Smučarskih skokov se je Peter Prevc najbrž lotil tako, da je naprej dobil pravo opremo. Smuči, čevlje, dres, čelado in očala. Potem pa se je začel trening na vseh področjih, ki so potrebna za uspeh. Fizične sposobnosti, teorija smučarskih skokov, motivacija in osebnostna rast. Zagotovo pri tem ni imel le enega trenerja oziroma mentorja, ampak za vsako področje svojega. Najbrž je že zelo kmalu začel sanjati o tem, da bo postal svetovni prvak, kar mu je pomagalo pri premagovanju težav in naporov, ki so sledili. Z ekipo je sestavili cilje, kdaj bo dosegel posamezne stopnje. Kdaj bo zmagoval po posameznih kategorijah, kdaj bo postal državni prvak in tako naprej. Razumete, a ne? Nič se ne zgodi čez noč, brez močne želje in ciljev, brez dela.

Skrivnostna formula za uspeh je tako pravzaprav zelo preprosta:

USPEH = PRAVA ORODJA + PRAVO ZNANJE + PRAVA OSEBA

In to je edina skrivnost do uspeha, pa naj bodo to smučarski skoki, Peter Prevc, offline podjetje, ali pa internetni posel, ki ga opravljate doma in poskušate z njim zaslužiti.

Katera so tista osnovna orodja za vsak internetni posel si lahko ogledate na moji spletni strani. Čisto na dnu strani. ki se vam bo odprla, kliknite na besedo “tukaj” in dobili boste širšo razlago za enega izmed njih. Preko njega, pa boste lahko prišli še do drugega.  Ko boste imeli ta orodja, pa boste začeli pridobivati tudi znanja o njihovi uporabi in čemu služijo.

Ta orodja niso neka velika skrivnost. Obstaja kar nekaj bolj ali manj znanih različic. Te pa so bolj in manj zmogljive, cenejše ali dražje. Katero boste vzeli, se boste odločili na podlagi vaših potreb in zmožnosti. Orodja, ki jih boste našli na moji spletni strani pa so morda najboljši kompromis med ceno in kvaliteto. Vsekakor pa so po moji oceni najboljša opcija za začetnike in srednje zahtevne uporabnike.

Potem pa izkoristite možnost in kliknite v meniju moje osnovne strani še gumb BREZPLAČNO, kjer se vam bodo odprle osnovne informacije o tem, kako postaviti posel na internetu, pa tudi, kako poskrbeti za svojo samopodobo in motivacijo. Na ta način boste prišli do osnovnih informacij, pa tudi do možnosti, kako pridobiti nove, napredne informacije, s katerimi boste potem gradili svojo kariero, oziroma delo na internetu. Če se boste zadovoljili le z osnovnimi informacijami boste namreč vedno tudi ostali na osnovnem nivoju. Napredek pa je nujno potreben in samo ta pomeni tudi boljše rezultate. Povsod!

Pri vsaki dejavnosti pa slej ali prej pride tudi do padcev. To je preprosto treba vedeti. V smučarskih skokih je Peter Prevc v sezoni 2015/16 dosegel enega od vrhuncev, ki si ga želi vsakdo. Bodisi v športu, bodisi v poslu. Videti je bilo, da vso konkurenco premaguje z lahkoto.

Letos je sledil manjši padec. Je še vedno pri vrhu, vendar ne zmaguje. Nekaj manjka Razlog je lahko le v enem od prej naštetih treh elementov. Morda je oprema tekmecev napredovala bolj kot njegova, morda so tekmeci našli kakšne napredne malenkosti pri tehniki skakanja, ali pa je problem v njegovi glavi. Morda je v igri celo kakšna kombinacija teh elementov. Sam, brez pomoči trenerjev – mentorjev tega ne bi mogel odpraviti. Kot vidite izobraževanja ni nikoli konec. In to velja tudi za vsa ostala področja. Da, tudi za zaslužek na internetu.

Zato všečkajte https://www.facebook.com/gorazdsvete.fotkar/ da boste tudi vi stalno na tekočem z informacijami o orodjih in znanjih, ki so potrebna za uspešno delo na internetu.

V smučarskih skokih ima Peter Prevc svojo ekipo trenerjev, ki jim zaupa. Jaz imam za delo na internetu skupino ljudi, katerih informacije zasledujem in jih uporabljam pri delu. Najdite si takšno ekipo mentorjev tudi vi.

 

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*