Planica 2017 – Podjetje Gašper okna podarja vstopnico!

Želiš dobiti brezplačno vstopnico za spektakel v Planici, ki bo letos marca?

Na strani Preberite.si, lahko dobiš vstopnico popolnoma brezplačno. Pa ne stojišče, ampak sedišče na tribuni.

Izpolni obrazec v prispevku, odgovori na nagradno vprašanje in z malo sreče bo vstopnica tvoja!

Kateri dobitnik zlate olimpijske medalje ima Gašper okna? 

(Namig – Odgovor najdeš tukaj.)

Ime in priimek:

Elektronski naslov

Pravilni odgovor

[honeypot nizarobotke-268]

S klikom na gumb "Sodeluj v nagradni igri" sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

planica 2017 ura

Vstopnico za dogodek Planica 2017 podarja podjetje Gašper okna in vrata. Omenjeno podjetje je naša stranka in z njimi sodelujemo že kar nekaj časa in smo z njim v zelo dobrih odnosih. Naredili smo jim spletno stran in skrbimo za to, da se njihova stran pojavlja visoko na Googlu. 

Podjetje Gašper izdeluje kvalitetna lesena okna in vrata iz avtohtonega slovenskega lesa, ki ga pridobivajo na območju pohorskih gozdov. Njihova okna lahko občudujemo tudi na kontrolnem stolpu v Planici.  Ravno zaradi tega, ker je podjetje Gašper poslovni partner Nordijskega centra Planica,  so se v podjetju odločili, da nam za spletni portal Preberite.si podarijo eno vstopnico za ogled smučarskih poletov v Planici.

Enemu zvestemu bralcu portala Preberite.si bomo v sodelovanju s podjetjem Gašper podelili eno vstopnico za ogled finala svetovnega pokala v smučarskih poletih Planica 2017!

Vstopnica velja za ogled finala ekipne tekme svetovnega pokala v Planici, ki bo v soboto, 25.3.2017. Srečni dobitnik si bo tekmo lahko ogledal s tribune.

Planica 2017 bo tako kot vsako leto pravi spektakel. Program se bo odvijal od 23. marca 2017, ko bodo najprej na sporedu uradni treningi in kvalifikacije. V petek bo na sporedu posamična tekma, že v soboto, 25.3.2017 pa bo na vrsti ekipna tekma za svetovni pokal, kjer bomo glasno navijali za naše orle. Po vrnitvi Petra Prevca si lahko obetamo pravo skakalno poslastico.

Dolina pod Poncami bo konec marca gostila sam vrh smučarskih skakalcev, ki si upajo poleteti preko hrbtišča letalnice bratov Gorišek.

Organizatorji svetujejo, da bo najbolje, če se na prizorišče spektakla Planica 2017 odpravite z avtom do Kranjske Gore, naprej pa nadaljujete z avtobusom, saj bodo organizirani tudi avtobusni prevozi, ki bodo imeli prednost pred osebnimi avtomobili. S tem se boste hkrati izognili nepopisni gneči, ki bi lahko nastala, če bi potovali z osebnim avtomobilom. Čas odhoda in celotno pot prilagodite trenutnim prometnim razmeram. S tem namenom bo organiziranih več vstopnih mest, ki bodo posebej označena. Kot vsako leto pa priporočajo tudi, da se pridružite projektu Trajnostni razvoj in si naredite dogodek Planica 2017 še bolj zanimiv in se v Planico odpravite kar z avtobusom, vlakom ali pa si delite prevoz s prijatelji.

Vse aktualne novice o prometnih razmerah, dostopnosti do Planice in prevozih boste lahko spremljali 24 ur na dan čez celotno trajanje dogodka Planica 2017 na uradnem Twitter profilu, Facebook strani in na frekvencah radia Val 202

Otroci do vključno 2. leta starosti imajo brezplačni vstop na tribune. Otroci do vključno 6. leta starosti imajo vse dni dogodka Planica 2017 prost vstop, v spremstvu. Otroci od 7. do vključno 14. leta starosti so upravičeni do otroške vstopnice, ki pa v nedeljo 26.3.2017 ne bo potrebna, saj imajo na zadnji dan prireditve Planica 2017 prost vstop.

Srečna dobitnica vstopnice je 

Jožefa Fabjančič!

ČESTITAMO!

En komentar

  1. Bronislava Kozamernik

    Prijetno bi si bilo ogledati Gašperjeva lesena okna v Planici, kar bi bil že dober predlog pri menjavi starih oken, obenem pa bi še navijali za naše ORLE v prelepi naravi.
    Lep pozdrav!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*