Podaljševanje trepalnic za zapeljiv pogled in večjo samozavest

Zapeljiv pogled je nekaj, kar si želimo vse ženske, saj so naše oči središče obraza, naš stik z zunanjim svetom, lahko rečemo tudi, da so oči ogledalo duše. Podaljševanje trepalnic je vsekakor odličen način, kako poudariti pogled z naravnim videzom. Poleg naravnega videza pa bomo pridobile tudi na času, saj ne bomo izgubljale časa z jutranjim make upom, maskara ne bo več potrebna, saj bodo trepalnice daljše, gostejše in lepše.

Postopek podaljševanja je odlična rešitev za vse tiste ženske, ki imajo občutljive oči, ki se rade solzijo, saj maskare lahko povzročijo draženje in srbenje. Le katera ženska ne pozna dileme poleti na morju – če si nanesemo maskaro, pa tudi če je ta vodoodporna obstaja nevarnost, da se v vodi barva razmaže okoli oči in hitro lahko namesto lepega videza pridobimo videz zombija. Podaljševanje trepalnic nam lahko prihrani veliko neprijetnih trenutkov, ki jih poznamo predstavnice nežnejšega spola, sam postopek pa je hiter in enostaven. In učinek? Zapeljiv pogled, poudarjene oči in brezskrbnost vedno in povsod.

podaljševanje trepalnic oko

Kakšen je postopek podaljševanja trepalnic?

Izberite strokovno usposobljeno osebo, ki se bo z vami najprej pogovorila o vaših željah – kakšno dolžino, gostoto ter upognjenost trepalnic si želite, ki bo izbrala pravilno barvo glede na vašo naravno barvo. Podaljševanje trepalnic v kozmetičnem salonu poteka profesionalno ena na ena in vam zagotovi resnično naraven videz, ki ga z umetnimi trepalnicami kupljenimi v drogeriji ni mogoče doseči. Samo postopek traja nekje eno uro, je pa potrebno postopek obnavljati približno enkrat mesečno.

Obstojnost je odvisna od rasti vaših naravnih trepalnic, umetna trepalnica izpade šele z vašo naravno trepalnico. V strokovnem kozmetičnem salonu boste dobile tudi vse informacije o nadaljnji negi in vzdrževanju. Vsekakor pa boste pridobile zapeljiv, naraven videz, ki vam bo okrepil vašo samozavest, saj boste vedno urejene, tudi brez maskare in dodatnega make upa. Podaljšane trepalnice pa so tudi vodoodporne, primerne so za vse ženske, tudi tiste, ki nosijo kontaktne leče.

Podaljševanje trepalnic – priprava

Na sam postopek pridite nenaličene, odstranite morebiten make up, vendar ne uporabljajte oljnega odstranjevalca ličil. Če uporabljate leče, jih morate pred postopkom odstraniti. Posebne priprave niso potrebne.

Kaj morate vedeti po postopku?

Po samem postopku podaljševanja trepalnic ni priporočljivo tuširanje in kopanje, vsaj dve uri vaše trepalnice ne smejo priti v stik z vodo. Prav tako se morate vsaj 24 ur izogibati visokim temperaturam in pari, zato nikar ne načrtujte obiska savne ali bazena. Po dnevu ali dveh posebna pozornost ni več potrebna, podaljševanje trepalnic zahteva le vašo pozornost pri odstranjevanju make upa – ne uporabljajte oljnih odstranjevalcev, ne vlecite trepalnic in ne mencajte oči. Priporočljiva je uporaba seruma za večjo odpornost podaljškov, na maskaro lahko pozabite, če jo boste še vedno uporabljale, pa jo nanesite le na konice trepalnic.

podaljševanje trepalnic naprave

In kaj je tisto najpomembnejše? Vaš novi videz, vaša skrivnost, ki je ne bo prepoznal nihče, saj bodo vaše trepalnice popolnoma naravne in bodo poudarile vaše oči. Privoščite si tudi nego obraza, da zasijete v celoti in vaša samozavest bo zagotovo zrasla, saj se boste počutile kot prave zvezde, poudarile boste svojo ženskost na naraven a hkrati najučinkovitejši način.

Podaljševanje trepalnic – nevarnosti

Mnoge ženske se bojijo, da se s podaljševanjem trepalnic poškodujejo naravne trepalnice, da jih sam postopek razredči, vendar to zagotovo ni res! Lepilo, ki se uporablja v kozmetičnem salonu naredi polipeptidno vez med naravnimi in umetnimi trepalnicami in s tem omogoči, da so umetne trepalnice enako mehke in prožne, kot vaše naravne.

Sam postopek je popolnoma neboleč, mnogo žensk celo zaspi med postopkom ob prijetni glasbi, saj je potrebno imeti zaprte oči med trajanjem nanašanja umetnih trepalnic. Podaljševanje trepalnic je torej popolnoma varen postopek, če pa si zaželite odstranitev vam bodo v salonu strokovno odstranili lepilo in umetne trepalnice brez zapletov. A ko se boste pogledali v ogledalo – boste zagotovo tako navdušeni, da se boste naročali le na obnove, saj je rezultat neverjeten!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*