Poletni horoskop 2019 za odrasle

Kaj vam zaznamuje letni čas poletje 2019 v vašem astrološkem znamenju.

LETOŠNJE POLETJE OVEN – proč od nastalih težav

Proč od nastalih težav – vi bi se najraje kar potuhnili ali odšli v neznano. Vendar se bo treba spopasti z nastalo situacijo. Zaradi številnih variant, ki so vam do konca poletja na voljo, boste z upanjem stopali naprej. Nekaj se boste od tega naučili.

poletni horoskop 2019 poletni horoskop za odrasle

 

LETOŠNJE POLETJE BIK – odkrivanje dejstev

Odkrivanje dejstev – v začetku poletja lahko pride do stresne situacije, ki ji sprva ne boste kos. Avgust bo vaš mesec, ker se boste iz dogodka veliko naučili.

LETOŠNJE POLETJE DVOJČKA – poskrbite zase

Poskrbite zase – tehnike sproščanja vam bodo tokrat prišle še kako prav, ker boste prišli do novih informacij in spoznanj. Nekdo vam bo odprl oči na široko. Vse bo šlo po planu, verjemite.

LETOŠNJE POLETJE RAK – zaletavost

Zaletavost – vam zvezde namigujejo v mesecu avgustu, vendar vam bo tudi ta k sreči ušla. Srečo imate, da ste se mesec prej nabrali dodatnih moči.

LETOŠNJE POLETJE LEV – harmonija

Harmonija  – uspeh, ki si ga boste prislužili ob začetku poletja, vas bo popeljal v harmonijo. Obeta se vam takšna moč, da boste kar plavali med oblaki.

LETOŠNJE POLETJE DEVICA – prisluhni, poslušaj in oceni

Prisluhni, poslušaj in oceni – to je prava pot, ki ti bo od junija do avgusta neke vrste bližnjica. Šele september vam prinaša neko daljšo pot, zadovoljni boste.

LETOŠNJE POLETJE TEHTNICA – obetavno sodelovanje

Obetavno sodelovanje  – vaša prizadevnost in požrtovalnos bo v poletnih mesecih presenečala krog ljudi v katerem se gibljeta. Svetovanje vam bo šlo zelo dobro od rok. Morda se odločite za novo poslovno potezo.

LETOŠNJE POLETJE ŠKORPIJON – mir ali nemir

Mir ali nemir – tudi v tem letnem času ne boste znali ostati dovolj mirni, da bi si nabrali dodatnih moči, ki jih boste zelo potrebovali. Konec poletja bo zelo pustolovski. Pomislite tudi na osebo, ki ni vedno na vaši strani in ji poskušajte situacijo predstaviti  bolj diplomatsko, če jo sicer ne želite izgubiti.

LETOŠNJE POLETJE STRELCA – uspeh

Uspeh – se vam obeta v drugi polovici poletnih dni. Če ga boste znali izkoristiti, deliti z drugim, boste kasneje še lažje sprejemali sodelovanja. To je vaše vodilo za nadaljnji uspeh.

LETOŠNJE POLETJE KOZOROG – umik

Umik – vam bo v začetku poletja edina rešitev, od nastale neobetavne situacije. Tudi kakšna solza ni izključena. Konec poletja izkoristite za nov začetek. Prišli boste do pomembnih ugotovitev, da ste imeli prav tokrat le vi.

LETOŠNJE POLETJE VODNAR – bogata spoznanja             

Bogata spoznanja – pridejo do vas šele ob koncu poletja. Pred tem situacijo ne želite videti takšne, kot je, ker vam nekaj stvari ni ravno pisano na kožo. K sreči znate poskrbeti zase. To vam bo upal nekdo povedati na glas in mu ne boste zamerili.

LETOŠNJE POLETJE RIBI – simpatija

Simpatija – tudi, če imate partnerja vam bodo pogledi uhajali daleč proč od vseh. Nova spoznanja, vezi in močnejše prijateljske navezave se vam obetajo ob koncu poletnih dni. Sprostitev bo tista, ki vam bo dala zagon, vendar nikoli ni za zaupati  le trenutku.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*