Najaktualnejše poročne frizure 2017

Dan, ki ga ne boste nikoli pozabili je zagotovo poroka. Gre za dogodek, za katerega si želite, da bi vam ostal v najlepšem spominu.

Na poročni dan mora biti vse idealno. Pogostitev, obleka, make up, frizura, … Ženske zelo velik poudarek dajejo urejanju pričeske, zato vam predstavljamo nekaj zanimivih idej za poročne frizure 2017.

Za večji prikaz, kliknite na sliko!

Svetujemo vam, da si obliko poročne frizure izberete prej in ne zadnji dan pred poroko. Za nasvet lahko obiščete frizerja oz. stilista, ki vam bo najbolje svetoval in predstavil poročne frizure 2017. Le tako boste izbrale tisto pravo, ki se prilega obliki vašega obraza ter obleki, ki ste si jo izbrale.

V kolikor imate daljše lase, lahko za ta edinstveni in za vas prav poseben dan izbirate med naslednjimi frizurami:

  • frizure spete na vrhu glave
  • frizure spete na sredini glave
  • frizure spete na zatilju
  • pričeske s kodri
  • pričeske s klobukom in tiaro

 Če nimate dolgih las, lahko izbirate med številnimi frizurami za kratke lase, ki se morajo prilegati obliki vašega obraza. Lahko si omislite tudi lasne podaljške in svojo kratko pričesko spremenite v eno izmed predlaganih idej za poročne frizure 2017. Za leto 2017 se zelo propagirajo frizure z lahkotnimi kodri, ki znajo biti tudi malce nagajivi. Ravno prav za tako priložnost kot je poroka.

Oblika in izgled vaše frizure se mora prilagajati tudi vašemu make up-u. Le ta mora biti skrbno in pravilno izdelan, saj bo dan dolg in ne smete si privoščiti, da bi se vaš make up predčasno pokvaril. Tudi slike bodo odličen dokaz, da ste bila najlepša in najbolj urejena nevesta. Pri izbiri make up-a predlagamo poskusno ličenje, saj se le tako lahko vidi tisti pravi končni izgled.

Ob izbiri poročne frizure 2017, so vam na voljo tudi razni dodatki, ki lahko še poudarijo vašo že tako popolno frizuro. Izberete si lahko razne sponke z motivi cvetja, bisere, pentlje ali razne obroče. Če se odločate za izbiro sponke z motivom cvetja naj vam omenimo, da je izjemno prikupno, da si namesto enega cveta v lase pripnete več manjših cvetov. Res zelo zanimivo in srčkano.

porocne frizure 2017 rdeca

K frizuri, ličenju ter obleki pa sodi tudi pravilna izbira poročnega nakita. Gre za pomemben detajl, ki  bo dodatno poudaril vašo lepoto. Poleg poročnih prstanov, si omislite še verižico, zapestnico, uhane ali tiare. Izbor naj bo premišljen, saj lahko nepravilna izbira nakita vaš izgled tudi pokvari.

Še vedno ne veste kakšno frizuro bi si izbrale? Preverite kakšne poročne frizure 2017 so oz. bodo imele zvezdnice, ali pa kakšne so njihove svečane frizure na rdečih preprogah. Poiščite slike ter se z njimi odpravite k frizerju ali stilistu. Ne bodite razočarane, če vam bo rekel, da se pričeska, ki ste jo izbrale, ne poda vaši obliki obraza. Vsaki obliki obraza se poda drug stil frizure, zato upoštevajte nasvete strokovnjakov na tem področju. Njihov nasvet vzemite kot dobronameren, saj vam lahko skrbno izbrana frizura, poudari še tako lep vaš izgled.

 Za kakršen koli stil poročne frizure 2017 se boste odločile, je pomembno le to, da se boste počutile sproščeno in vas frizura ne bo kakorkoli ovirala.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*