From MARC to kids – unikatna posteljnina za malčke

Ustvarjalka čudovitih unikatnih odejic, posteljnin in rjuh Zorica je mlada mamica, ki je izdelke prilagodila svojim željam, ko je ugotovila, da v trgovini ni izdelka kakršnega si je zamislila. Hitro se je razvila ideja, da kar sama ustvari potrebno. Že vrsto let šiva sama in ji je stroj dober znanec. Marcova mamica je zelo talentirana mlada ženska z veliko kreativnega razmišljanja in tako je nastalo že veliko sešitih odejic, posteljnin in posteljnih obrob za otroke. Je moja prijateljica in bivša sodelavka in od nekdaj je pridna, sposobna in samo dodam kot opombo, da se je vedno znala dobro znajti. Predvsem pa je mamica, ki ji ni vseeno kakšen material pride v stik s kožo otroka.

posteljnina marc decek

Zorica povej nam kako si realizirala svojo idejo?

Preprosto, ko sem gledala posteljnine in stvari za svojega otroka, mi je bilo vse brez veze in neizvirno ter občutno predrago. Zdelo se mi je, da je ponudba okrnjena in pomislila sem…šivati znam in sem zašila prvo posteljnino za svojega Marca.
Zaželela sem si nekaj po lastni izbiri in prva posteljnina za mojega otroka je bila zašita z uporabo 40 let starega stroja ( smeh) Zelo lepo, sem pomislila in kasneje sešila še en komplet posteljnine svoji prijateljici. V tistem trenutku se mi je zazdelo, da je to dobra ideja za darilo in vprašanje sem sama sebe, zakaj ne bi šivala še za druge? Zanimivo je, ko imaš otroka, takrat komaj vidiš kaj vse potrebuješ. In tako sem začela…

Kaj je značilno za posteljnine znamke: From MARC to kids?

Vsekakor posteljnina v črno beli barvi. Kasneje sem dodala še odtenke v vseh barvah in vzorcih. Prvotna ideja in rdeča nit so črno bela posteljnine in črno bele obrobe, ki so minimalistične in enostavne a hkrati bogate ter polne. Seveda tudi kombinacija barv in drugih vzorcev, saj sem se prilagodila trgu, ki se vedno odziva sam in sem samo sledila povpraševanju.

posteljnina marc svetlaVsemu se ne odzovem, rjuhe šivam izrecno črno- bele barve, saj je to resnično en standard mojega dela, se pa prilagodim določenim spremembam, če je res želja mamic. Strmim k otroškim zadevam in posledično ne šivam dimenzij za velike postelje odraslih. To je le unikatno delo in sem vesela ter cenim, da so tudi drugi izvirni in povedo svoje ideje.

Kakšne vse izdelke najdemo v ponudbi?

Torej, »gitre« oz. prevleke, saj, ko se Marc začel dvigovati in se postavljati na noge se je vedno udaril in tako je prišla ideja za obrobe-»gitre«. Zelo je praktično saj otroka vidiš, ima prost pretok zraka in zaščitiš otroka pred morebitnimi prvimi buškami.
Posteljnine, rjuhe, visoke obrobe z višino po želji, ki so 3 ali 4 delne. Prevleke – »gitre« so v kompletu po 12 kom, odejice in povšterčki.
Posebnost:

  • Posteljnine za ovalne in okrogle postelje
  • Dvostranske posteljnine ( ekonomično- privarčuješ, ker imaš dva različna vzorca- samo obrneš )
  • »gitre« v kompletu so pakirane po 12 komadov, 13 je vedno gratis!
  • Certificiran material ( Blago ni kitajsko temveč pretežno iz Velike Britanije in Poljske z ÖKO-TEX Standard 100 certifikatom)
  • Vse posteljnine, rjuhe in odejice so zašite po meri, po vaših željah, različnih barvah in vzorcev za posameznega otroka.
Kaj meniš o konkurenci in lastnih cenah?

Nekatera podjetja imajo univerzalne rjuhe, prilagojene samo za določen tip postelje, ki so v večini zgolj eno barve npr. bele barve in je cena imenu primerno visoka.

posteljnina marc dojencek

Cene naših izdelkov so po mojem mnenju nižje oz. zelo primerljive. Po navadi so drugje na voljo dva do trije različni motivi in to je to. Pri nas pa na željo stranke res ponudimo celi spekter različnih vzorcev in ne nazadnje tudi barv. Predvsem vse izdelujem sama, to je ročno delo, ki ga stranke cenijo. Uporabljam blago, ki ima certifikat, OEKO-TEX Standard 100- poseben standard, ki je zahtevan pri uporabi varnih izdelkov za otroke. Pomeni, blago, ki je otroku prijazno in varno za dotik s kožo. Bombaž ni obdelan s pesticidi, ni prepovedanih kemikalij v blagu tudi v postopku predelave.

Logično je, da je takšno blago tudi precej dražje kot običajno ali iz kakšnega Tedija. (smeh)
Hvala, ker cenite moje delo in podpirate lokalno.
Šivanje je moj hobi in šivam z ljubeznijo, da pripravim univerzalno posteljnino ali rjuhico za vašega malčka.

Lahko pričakujemo še kakšno novost v prihodnosti?

Vsekakor, vedno se kaj najde. Sveža ideja bo realizirana takoj v letu 2018 in sicer pripravljam posteljnine, katere si bo lahko otrok sam priredil po svoji želji. V kolikor je za to še premajhen, lahko zanj ustvarja mamica. V proces oblikovanja želim še bolj vključiti svoje stranke in jim s tem ustvariti še bolj individualno in na nek način posebno doživetje. Kaj več o tem v prihajajočem letu.

posteljnina marc plezanjeV kolikor še nimate darila za Božič, Dedka mraza ali rojstni dan,.. Dobili ste novo idejo. Presenetite z lepimi, unikatnimi izdelki, ki so uporabni in vašim najmlajšim prijazni.

Za vse dodatne informacije, naročila in kontakt:

FB stran from marc to kids: https://www.facebook.com/fromMARCtokids/
Mail naslov: frommarctokids@gmail.com

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*