Potovalne agencije in storitve bodo počasi zgodovina!Končano je obdobje dopustov, začenjajo pa se že nove priprave za leto 2015. Do sedaj je bilo tako, da si pripraviš nekaj spletnih strani agencij in primerjaš cene in ko najdeš najcenejšo, hitro na agencijo. Kontrola, saj nikoli ni tako kot piše, rezervacija, plačevanje, potem pa čakanje na kupček dokumentacije in končno odhod.

Sedaj je tega lahko konec, seveda za tiste, ki bodo razumeli priložnost, ko bodo prebrali tale članek. Potovalni klub, ki sva si ga izbrala je več kot potovalna agencija. Ekskluzivne destinacije, posebna obravnava vsakega člana posebej in posebna ponudba na najvišjem nivoju.

Pacifica   soba

Letala, hoteli, križarjenja, najemi vozil, izleti in še in še. Kar pa je najboljše pri tem pa je garancija najnižje cene na trgu. Za vsako od naštetih ponudb, ta klub ponuja posebno garancijo, ki zagotavlja, vračilo preplačanega zneska, vračilo razlike ali pa celo vračilo celotnega zneska, če je naše potovanje dražje od ostalih ponudnikov.

promis 

Sem vam vzbudil skomine in željo po več informacijah? Trenutno največja ponudba kluba se nanaša na potovanja v Grčijo, Ciper, Malta, London, Praga,… Sanjske počitnice znotraj kluba si privoščijo tudi slavne osebe, ki pa niso v privilegiranim položaju kot ostali člani, temveč so vsi člani kluba obravnavani v slogu “kupec je kralj”.

pacfika

rim

V kar nekaj državah po svetu, se člani kluba ne drenjajo v potovalnih agencijah, čakajo ponudbo zadnjih minut in podobno. Družina se dobi v dnevni sobi, izbere destinacijo, plača in potuje. Nič več skrbi ali bosta letalska karta in potovalna dokumentacija pravočasno prispela v agencijo, pa telefonska kontrola, kako pa kdaj.

Storitev na izbrani destinaciji je na višjem nivoju, kot če ste agencijski potnik, saj vas tam pričaka oseba, ki poskrbi samo za vas in vas razvaja in skrbi za vsako vašo željo. Tudi člani kluba imajo med poseben odnos, saj se zavedajo da soustvarjajo zgodovino potovanj, ki se piše povsem na novo.

Seveda pa niso lokacije samo izven naše lepe države. Tudi pri nas lahko izberete luksuzne hotele, tako je to jesen ponudba v mesto Ptuj, že drugič. Člani kluba pa so bili že v Bohinjski Bistrici, na Bledu in tudi v slovenski obali v Portorožu.

Pozabil sem omeniti, da so namestitve članov kluba izključno v hotelih s štirimi ali petimi zvezdicami, tega ne ponuja nobena potovalna agencija.

Križarjenje z luksuznimi ladjami, ki so  vse bolj priljubljene in dostopne spadajo v ponudbo kluba tako v Evropi, kot tudi v Avstraliji ali pa v ZDA. Neverjetne cene, ki jih ponuja klub, so včasih tako nizke, da so na meji, ko nekateri skoraj ne verjamejo, da je to mogoče.

Nagrade, ki jih klub dobiva v mednarodnem merilu, so samo eden od dokazov, da je ponudba res vrhunska in da daje tisto kar obljublja. Tudi v letu 2014 je najvišje priznanje pripadlo prav temu načinu potovanja in tej potovalni agenciji.

leading-travel-club-2014-740

Lahko pa izberete tudi potovanje, ki je namenjeno izključno humanitarnim namenom in osebno pomagate pri izgradnji objektov za šolanje otrok ali pa izboljšanju življenja v odročnih kraji po vsem svetu.

Vse našteto in še mnogo več, si lahko privoščite, če se odločite in naredite spremembo v svojem razmišljanju in dosedanjih navadah. S tem ko se odločiš za spremembo, narediš največ za sebe. Odpirajo se možnosti za drugačno razmišljanje o načinu življenja in spremembi življenjskega sloga. Samo en korak nas vedno loči do prave odločitve, ki nam spremeni pogled na svet.

2 komentarja

  1. Naslednjic pa okoli sveta!

  2. Odličen članek in vse kar je napisano 100% drži.Moje priporočilo vsem je: YOU SHOULD BE HERE

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*