Pozor! Želite novo pisarno ali stanovanje v centru Slovenske Bistrice?Sedaj imate idealno priložnost, da spoznate vašega bodočega najemodajalca, ki je s svojim razmišljanjem in zgodbo navdušil tudi mene. Njegovo razmišljanje in zgodba – zakaj se je na prvem mestu sploh odločil za ureditev že druge stavbe v Slovenski Bistrici me je zelo pritegnila.

Miha

Slovenska Bistrica je kraj, kjer se gradijo nova stanovanja, širijo trgovine, priročno blizu imate vse ustanove kot so zdravstveni dom, šole, vrtci, pošta, lekarna, in nič čudnega, da se ljudje priseljujejo in si tukaj uredijo dom. Mesto vam hkrati ob vseh ponujenih storitvah ponuja zelo dober tranzit in dostop do infrastrukture v le nekaj minutah. Pomembno dejstvo je tudi neposredna bližina narave.
Vpeti ste torej v mestni vrvež, v hitro razvijajoče mesto ter hkrati v naravno okolje, če si to želite.


Kdo je Miha Pipenbaher, razen vaš potencialen najemodajalec?

Po duši kitarist in roker, ki je včasih živel kot upornik brez razloga. Zdaj surfa in se s tem tudi ukvarja, a leta 2015 se je pričel ukvarjati tudi s nepremičninami. Začetek ideje in posla z nepremičninami se je zgodil, ko je Miha sam prvotno iskal poslovni prostor z razlogom, da bi punca imela svojo parfumerijo. Nato sta skupaj vdahnila življenje v stavbo na Partizanski 27, ki je dolga leta pred tem samevala. Pričela sta razmišljati zakaj je ne bi v celoti prenovila ter ustvarila manjši poslovni center, kjer bi dala možnost za delo tudi drugim. In tako se je v enem letu hiša lepo polnila. V poslovni stavbi na naslovu Partizanska 27 so sedaj na voljo različne oblike telovadbe v Green Gym, parfumerija Refan, možnost manikure in pedikure v salonu Brillbird pri vedno bolj prepoznavni mojstrici Bračič Maji, lepotni studio Latino, kjer nudijo sprostitev v solnih sobah ter masaže. V stavbi se nahaja tudi butik Sovica z oblačili za otroke, frizerski studio Mojca, plesni studio Lara, instrukcije tujih jezikov “Happy English Room” ter še nekaj drugih storitvenih podjetij.
V tem obdobju je Miha raziskoval trg za nepremičnine, se pozanimal glede odnosov med najemniki, pridobil potrebne informacije glede samega poslovanja z nepremičninami ter oddajanjem prostorov v najem, hkrati pa se je tudi posvetil raziskovanju odnosov ter krepljenju čustvene intelegence.

Miha pove: V interesu mi je, da vsak najemnik dobro posluje in mu najemnina ne dela velikih finančnih težav. In res delajo dobro, velika večina je mlad in nadobuden kader. Zelo lepo je videti, kako so najemniki strastni in kako dobro razmišljajo ter si na takšen način zagotavljajo izreden napredek.
Kasneje se mi je zdelo smiselno priključitI še eno stavbo v samem centru mesta, kjer smo v nepremičnino vstopili skupaj z Delavsko Hranilnico, katera že posluje, ostale površine pa še pripravljamo.

Kaj se trenutno dogaja v drugi poslovno – stanovanjski stavbi?

Miha pove: V drugi poslovno-stanovanjski stavbi v samem jedru mesta na Ljubljanski 1., je prostora za nakup ali najem še 120m2 gostinskega lokala v pritličju, 400m2 v 1. nadstropju in 500m2 v mansardi. Trenutno je v pritličju Delavska hranilnica in gostinski lokal, katerega obnova se prične v mesecu decembru 2017, enako velja za vse ostale prostore. Pomagam pri investiciji in obnovi ter v letu 2018 bo v stavbi tudi zobozdravstvena ordinacija. Dopuščam možnost poslovnega najema ali odkupa ter pa tudi projekt izgradnje stanovanj v mansardi na 500m2 prostora. Omejitev glede same namembnosti ni.
Miha se nasmeji in pove, da je to nepremičnina “a la card”, saj kar želiš –dobiš. Vsem načeloma ponudim možnost razvoja tako ali drugače in se vedno maksimalno prilagajam željam potencialnim najemojemalcem ali kupcem. Del samega procesa je razvoj in tukaj najbolj uživam, ko lahko skupaj z nekom razvijam, delam in gledam kako nekaj dobiva obliko in se na koncu požene v življenje.

Ilirska Bisrtica

In zato me je mlad, podjetno naravnan Miha Pipenbaher med drugim navdušil z mišljenjem, da strmi za boljšim jutri in skuša pospešiti utrip mesta samega. Dobila sem občutek, da je Miha fascinantno usmerjen v dajanje saj se zaveda, če nekomu pomaga na poti do uspeha se mu le to povrne in njegov lasten uspeh ter kapital pride z roko v roki. Bravo!

Cene in velikost prostorov ter stanovanj?

Cene so odvisne v veliki večini izključno od vaših želja. Imate možnost, da se vam uredi pisarna, poslovni prostor, trgovina ali stanovanje. Lahko si urejate po svojih željah in odkupite ali najamete prostore že sedaj.
Miha vam pomaga pri investiciji v kolikor je projekt po njegovih besedah “zdrav” in ima ustrezna zavarovanja, predvsem pa potencial. Dogovori so individualni. Oddaja je torej možna že sedaj, če je potrebno kaj dodelati ali obnoviti pa v praksi obnova traja nekje dva meseca. Velikost poslovnega prostora ali stanovanja lahko poljubno izberete sami, kar verjetno predstavlja veliko prednost pred ostalimi najemodajalci.

Zakaj vam je v veselje delati z nepremičninami?

Miha pove: Zelo mi je zanimivo, saj se srečujem z veliko ljudmi in z novimi idejami. Veseli me delo z ljudmi, saj se učim tudi sproti veliko stvari. Spremljam povpraševanja, črpam ideje, predvsem pa poslušam. Včasih temu ni bilo tako. In tudi danes je trg sicer nepredvidljiv in moraš biti ti prilagodljiv. Vmes sem naredil tudi veliko napak, ampak ravno to je zanimivo, želim si, da bi nepremičnine imele večjo NE materialno vrednost.
Da ima kraj nek utrip in imajo ljudje zdravo delo, katerega radi opravljajo in so strastno predani svojim vizijam, da imamo moč živeti kvalitetno življenje v lokalnem okolju ter se med sprehodom čez mesto počutimo domače, zaželjeno in zadovoljno.
Če ni kvalitete v življenju samem in tako tudi na osebnem nivoju, bo zelo velika težava zgraditi uspešen posel. Trudim se poskrbeti za okolje in vplivati na širšo javnost in predvsem nekako poskrbeti za naše naslednje generacije. Želim si spodbujati kreativnost pri nas mladih, saj sem prepričan, da je v veliki večini bila kreativnost sama preveč zatrta.
Vesel sem, ko vidim, da se lahko nekdo osebno in karierno razvija, da imajo ljudje možnost biti to kar so v resnici. Da imamo dobro kvaliteto življenja in predvsem, da smo zadovoljni ter, da se v nas porodi želja po učenju – in to tista “zdrava in strastna”, ne pa tista prisiljena iz “šole”.

Zelo hvaležni moramo biti, da obstajajo ljudje z zavestjo kot Miha, ki dela posel ne pohlepno, skupaj z drugimi, da lahko skupaj uresničijo svoje sanje in cilje. Zelo dobra osebna perspektiva in razmišljanje predvsem na poudarku odnosov s sočlovekom ter za napredek širše okolice iz večjega zornega kota.
Zdaj imate edinstveno priložnost, da vašo poslovno idejo realizirate skupaj s prijetnim delovnim okoljem ter najemodajalcem, ki je naravnan na pozitivno dodano vrednost vam in vašemu življenju!

Več o vizualizaciji stanovanj si oglejte tudi na spletni strani: www.ljubljanska.si

Za dodatne informacije in ogled lahko Miho kontaktirate preko telefonske številke: 041 802 988
ali preko e-mail naslova: mike.pipenbaher@gmail.com

Želimo vam veliko uspeha, karkoli delate – delajte s srcem in uspelo vam bo!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*