Prehransko svetovanje za doseganje rezultatov na pravi način

Prehransko svetovanje je namenjeno tistim, ki želite jasne prehranske napotke v skladu z znanstvenimi smernicami tudi, če se že prav prehranjujete. Pokličite za posvet s prehransko strokovnjakinjo iz podjetja Nutrimentum prehransko svetovanje, ki vam bo gotovo odprl oči, kaj bi lahko v vaši prehrani še izboljšali za dobro počutje in zdravje. Po posvetu boste tri dni beležili svoje prehranske navade in nato sledi na podlagi vaših zapisov strokoven pregled dnevnika ter prehransko svetovanje prilagojeno vašim navadam, življenjskemu slogu in potrebam.

Kako vam pomaga prehransko svetovanje v vsakdanjem življenju?

Prehrana bistveno vpliva na vaše zdravje in počutje preko vsega dneva, zato ni vseeno, kaj jeste in pijete. To velja za vse vrste prehrane, za vsejedce, vegetarijance in vegane.

Kakovostno prehransko svetovanje, ki je prilagojeno vašemu primeru, torej prehranskim navadam, kako se gibljete oziroma ste aktivni ali ne, na kakšen način razmišljate in imate življenjski slog.

Že na prvem enkratnem prehranskem posvetu boste prejeli natančne ter zanesljive informacije za vas, na kaj morate biti pozorni, da se boste dobro počutili in da bo vaše zdravje na vrhuncu. Svetovalka se posveti tudi vašim edinstvenim potrebam, katere ima vsak posameznik svoje. Posvet lahko poteka v živo, po telefonu ali preko interneta.

Prehransko svetovanje je seveda primerno tudi za otroke. Se pa priporoča, da starši seveda sodelujejo pri celotnem postopku svetovanja, saj se otroku mora zagotoviti pravo podporno okolje pri prehrani.

prehransko svetovanje

Kaj še dobite pri prehranski svetovalki, kar vam lahko pomaga k zdravju?

Da bi bilo prehransko svetovanje še bolj učinkovito, se lahko zmeri tudi vaša telesna sestava, ki se ji reče bioelektrična impedančna analiza. Zmeri se tudi vaša telesna masa. Na podlagi teh meritev se naredi prehranski urnik, ki je točno vam namenjen in vam bo ustrezal, da boste ohranjali telesno maso na pravilni ravni in da bo vaše počutje na vrhuncu.

Če ugotovite, da vam uvodno prehransko svetovanje ne zadostuje, se lahko naročite na 6 tedenski prehranski coaching, ki je ravno prava čarovnica, da skupaj s prehransko svetovalko ugotovite, kaj točno vam ustreza pri prehrani.

V šestih tednih se začnejo že poznati konkretni rezultati. Razčisti se tudi vaš jedilnik. Prehranska s svetovalka pa vas pouči, kako in kaj nakupovati v trgovinah, da boste dosegli najboljši rezultat pri prehrani.

Ali je s prehranskim svetovanjem možno telesno maso pridobiti in izgubiti?

Individualno prehransko svetovanje je seveda namenjeno samo vam in vašim navadam pri prehrani ter življenjskemu slogu. Če imate dlje časa preveliko ali premajhno telesno težo, potem je potrebno nekaj časa, da se sestavi pravilen jedilnik in se vam pomaga spremeniti vaše škodljive življenjske navade. Prehranska svetovalka vam bo stala ob strani, vas spremljala in podala strokovne nasvete za napredek.

Če nimate veliko predznanja o prehrani in če živite v okolju, ki podpira slabe prehranske navade, potem boste potrebovali dlje časa in večjo pomoč pri prehrani, kot je samo svetovanje, kar pa tudi nudi prehranska svetovalka.

Posvetovanje s prehransko svetovalko in vse druge aktivnosti ter meritve so seveda zaupne narave in se skrbno hranijo pri svetovalki ter se na vašo zahtevo lahko tudi izbrišejo in uničijo kadarkoli.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*